SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

YMS Kongre Kararı Aldı, Gevrek Aday Olmayacak

YMS Kongre Kararı Aldı, Gevrek Aday Olmayacak
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'da Olağanüstü Genel Kurul kararı alındı. Kulüp başkanı Adil Gevrek aday olmayacağını açıkladı.

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek yaptığı yazılı açıklama ile 24 Nisan 2022 tarihinde Olağanüstü Genel Kurul kararı aldıklarını ve genel kurulda aday olmayacağını açıkladı.

ADİL GEVREK'İN AÇIKLAMASI

“Yönetim Kurulumuz Olağanüstü Seçimli Kongre kararı almıştır.” denilen  ve Yeni Malatyaspor'un internet sitesinde Adil Gevrek imzası ile yer alan açıklama şöyle: 

"Değerli Malatya Futbol Kamuoyuna

2014 yılının Haziran ayında çıkmış olduğumuz bu dava yolunda, çok yıpranacağımızı bilerek ve buna talip olarak çıktık. Doğduğumuz topraklara, özlenen futbol heyecanını geri getirilmeli düşüncesiyle bu zorlu mücadeleye girme kararı aldım. Malatya Futbolu 2. Ligde olmamalı, yeniden Süper Lig’e hatta UEFA’ya gidebilmeli ve ben bunun hayaliyle bu göreve talip oldum. Biliyorum ki ben bu düşüncelerimi o günlerde dostlarımla büyüklerimle paylaştığımda, yüzlerinde bir tebessümle onlar dahi bunun olacağına ihtimal vermiyorlardı. Doğruydu kolay değildi ama Malatyalı olmanın vermiş olduğu gurur ve azimle göreve talip olduk.

8 yıl içinde çok büyük başarılar bizlere nasip oldu. Bildiğiniz üzere 2014-2015 sezonu sonu 2.lig şampiyonluğu , 2016-2017 sezonu 1.lig şampiyonluğu ve 2018-2019 sezonu sonu UEFA Avrupa Ligi mücadelesi derken 5 sezon boyunca Malatya Futbolu, mazisine ve  ismine yakışır bir şekilde ait olduğu Süper Lig’de temsil edildi.

Görev süremiz boyunca en önemli hizmet kriterimiz finansal disiplinden taviz vermeden, borç yükü oluşturmadan, sürdürülebilir bir ekonomik yapıyla Kulübümüzün ayakta kalması oldu. Bu amaçla özellikle şehrimizin dinamiklerini çok yormadan, en önemli gelir kaynaklarımızın naklen yayın, sponsorluk ve Futbolcu Bonservis gelirleri üzerine oluşturulan kısıtlı bütçelerle ligde mücadele etmeye çalıştık. 2019-2020 sezonu öncesinde bunu başarılı ve borçsuz bir şekilde gerçekleştirdiğimiz tüm Malatya Kamuoyunun bildiği bir gerçektir.

Pandemi dönemi ile birlikte ekonomik açıdan küresel bir krizin başladığı bir dönemde şehrin dinamiklerinden çok büyük destekler alan diğer şehir takımlarıyla mücadeleye ve rekabete devam edebilmek için ilk defa 2019-2020 sezonu sonunda Şehrimizin büyüklerinin kapılarını çalarak rekabet ettiğimiz takımların aldığı desteklere nazaran çok düşük ölçülerde destek istedik. O günün şartlarında bu desteklerin verilmemesi halinde 2-3 sezon sonra Kulübümüzün önünde oluşabilecek borç yükü noktasında uyarılarda bulunmak adına her siyasimize kayıt altına alınması ve olayın ciddiyetinin bilincinde olunması adına birer mektup yazarak kendileriyle paylaştım.

Kendileriyle paylaşırken de özellikle dile getirdiğim konular Kulübümüzün en önemli geliri olan Naklen Yayın gelirinin yayıncı kuruluşun indirim talebi ve TFF’nin bunun kabul etmesi sonucu Kulübümüzün çok ciddi bir gelir kaybı yaşadığı, yabancı futbolcuların sözleşmelerinin tamamının döviz üzerinden olduğu döviz kurunda ki yükselmenin çok ciddi bir kur farkı oluşturduğu, yabancı futbolcu ihtarlarının bulunduğu bu ihtarların zamanında ödenmemesi halinde tek taraflı fesihlerin olacağı ve bu durumun sonunda Kulübümüzün FIFA nezdinde çok ciddi tazminatlar ödemek zorunda kalacağı, bugün bu rakamların ödenmemesi halinde maksimum 2 yıl sonra bu rakamın 10 katının ödenmek zorunda kalacağı vb. konulardı.

Gelinen nokta da gerek 2019-2020 sezonu sonunda özellikle yabancı futbolcuların tek taraflı fesihleri sonucu CAS nezdinde kabul görünen fesih tazminatları, gerek hali hazırdaki futbolcularımızın biriken tahakkuk etmiş alacakları, kur farkları, naklen yayın gelirlerindeki düşüş gibi olumsuz parametreler sebebiyle Kulübümüz ekonomik anlamda çok ciddi bir darboğazdan geçmeye çalışmaktadır.

Bu durum halihazır da aşılabilir bir seviyede iken çok acil bir şekilde şehrimizin siyasilerinin, iş adamlarımızın Yeni Malatyaspor etrafında kenetlenerek , bu şehre olan vefa borcunun ödenmesi maksadıyla destek vermeleri elzemdir.

Bugüne kadar vermiş olduğum tüm mücadeleyi Malatya Futbolunun iyiliği adına verdiğimin, tartışmalar yaşadığım şehrin ileri gelenleriyle bugün problemli olmamın tek sebebinin Malatya Futbolunun iyiliği adına olduğunun bilinmesi tek arzumdur.

Kulübümüz’ün gelmiş olduğu duruma yürekten üzülen taraftarlarımızdan haklarını helal etmelerini istiyorum. 8 yıl boyunca beraber yol yürüdüğüm bana inanan ve destek olan tüm yöneticilerimize, Kulüp Personeline teşekkür ediyor Haklarını helal etmelerini istiyorum. En az benim kadar bu süreçte yıpranan, zaman ayırıp ilgilenemediğim çocuklarıma ve aileme çok teşekkür ediyorum.

Benim bu hayattaki en büyük sevdam Yeni Malatyaspor’dur. Ben sevdamdan vazgeçmem, vazgeçmeyeceğim. Kulübümüz menfaatleri doğrultusunda aday olmayacağımı belirterek, 24 Nisan 2022 tarihinde Olağanüstü Genel Kurul yapma kararı aldığımızı Kamuoyuna ilan ederiz.

Adil Gevrek"

İha-malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

54 yorum yapılmış

  • fatih (2 yıl önce)
    Adama helal olsun basında boy boy fotoğrafları çıkmaya başladı. Malatyanın parası ile gönül eğlendiriyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Ağam bizimle alay ediyor ,400 veya 500 trilyon borç olduğu söyleniyor, paranin olmadığı yerde neden aday olasın birde yeni hesap verme yasası çıkıyor vallahi zaten bu kulübe kimse başkan adayı olmaz tamamıyla sizin olsun diyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Realist (2 yıl önce)
    Adil, yeni Malatyaspor başkanlığından istifa etmedi resmen kaçtı. Çünkü yeni spor yasası onaylandı sanırım. Bu saatten sonra iş MİAD a düşer. O her zaman gurur duyduğumuz iş adamları isterse bu işi temizleyebilirler.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Serdar (2 yıl önce)
    Adil denilen şahıs hep gelir kayıplarından bahsediyorsun. Futbolcu satışlarından çok büyük paralar geldi..Belediyenin ve siyasilerin yardımları, stad, reklam gelirleri nereye gitti? Ben bir Malatyalı olarak hakkımı helal etmiyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • YILMAZ KONAKÇI (2 yıl önce)
    Sayın başkan bu ihanetinizi Malatya ve Malatya Spor'a gönül verenler asla unutmayacak. İki Sezon üst üste düşen tek takım olarak tarihe geçtiniz ve hala başarıdan bahsediyorsunuz. Geç gelen adalet ADALET değildir, daha önce neden istifa edip Genel kurula gitmediniz. Ortada bir cenaze var ama bu cenazeyi kaldıracak bir gönüllü çıkarmı bilemeyiz....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Muharrem S. (2 yıl önce)
    Sayın Gevrek hangi vekilin komutasındaydı açıklasın kendini kurtarsın. Kendi iradesiyle bu kadar beklediğini düşünmüyorum iradesi başkasındaydı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • shakiri (2 yıl önce)
    Gevrek Takımın, Gevrek Başkanının, Gevrek kararına Gevrek bir yorum yapmak çok Gevreksiz...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • kaplan44 (2 yıl önce)
    yasa çıktı tutuştu.. artık ama mazlumun ahı bir tutarsa ki tutacak bundan sonra kurtulamaz
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Doğru bir karar yanlış zamanda verilirse sonuçda yanlış olur.Kulüp son nefesini verdikten sonra istifa etmek çözüm değilki.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • uğur tn (2 yıl önce)
    Sayın editör doğrular ağır gelmesin size. Yayınlamadığınız diğer yorumum kabul edin yada etmeyin çok doğru bir yorumdu ve tekrarlıyorum bu adama hesap soracak merci yok bu şehirde. Ayrıca bu adama hesap sormayacak olan siyasilere de hesap soracak bir halk göremiyorum malatya'da. Nerden bakarsanız bakın bu şehir layığınla yaşayan bir şehir.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Yöneticisi tuhaf, vekili tuhaf, üniversitesi tuhaf, herșeyi ile garip bir memleket, insanlar suskun ve çaresiz, sanki karaduman çökmüș șehrin ciğerlerine, nefes alacak ayağa kalkacak mecalleri yok. Bu adam neden kaldı șimdi ye kadar, neden 20 yıldır aynı, neden vekili aynı, idarecileri aynı, aynı simaları görüyoruz her șey kötüye gittiği halde, Malatya nin haline bak Syn. Vali ve Ahmet Kızılay'ı çık geriye idareci diyebileceğin kimse kalmıyor.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Seyyah (2 yıl önce)
    Bir efsanenin gidişi.. Şaka şaka. Olan oldu. gitse ne olur kalsa ne olur...
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Yedi,bitirdi,borçlandırdı.Gitmek istiyor!Yeni spor yasası çıkmasaydı asla istifa etmezdi.Malatyasporun bu hale gelmesinde tek ve yanlız suçlu sensin a.gevrek.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Cumhur (2 yıl önce)
    Hatalar,hatalar sonuç hüsran. Burada tek suçlu Adil Gevrek demek işin kolay tarafı. Evet Adil Gevrek özellikle bu sezon başında takımı bırakmalıydı yapmadı. Yine sezon başı kadro kuruluşunda teknik kadro ve kendisi yetersiz kaldı.2-3 vasat kalitede süper lig seviyesin futbocu takıma katılsaydı bugün farklı konumda olabilirdik.Ancak biz Malatyaspor sevenlerinde öz eleştiride yapmasında gerekmezmi?Çok kırılgan bir yapımız var.Bizle aynı konumda olan Altay,Göztepe bugüne kadar tribünleri doldurarak çok iyi destek verdiler.3 sezondur takımın içine elini sokanlar önce Sergen hoca doneminde takım ilk 8 içindeyken K.Oren kupa maçında başkan ve yönetim aleyhine tezahüratlar yaptıranlar, akabinde kulübe kurşun sıktıranlar ki çok vahim bir olay.Sonra sosyal medya kanalıyla siyasileri,taraftarları, basını etkileyip arkasına alarak baskana büyük baskı kurularak hem hata yaptırıldı hemde yalnız bırakılarak takımı çıkmaza sokma gayreti içinde oldular vede başardılar .Spor kamuoyunu takip ettiğim kadarıyla son 3 yılda A.Gucu yaklaşık 450 milyon,Antalya 300 milyon,Kayseri 200 milyon üstünde destek almış bu örnekler daha fazla olabilir.Gipta ile ornekledigimiz Sivas dahi bu sezon 150 milyon civarında kaynağa ihtiyacı olduğu söyleniyor. Desteğin her yönüyle verilmediği yonetimide tek suçlu göstermenin doğru olduğunu düşünmüyorum. Herşeye rağmen bize 4 sezon süper lig heyacanı yasatan Adil Gevrek 'i kötü görmememiz gerekir çünki 44 yıl sonra yeniden lige dönen Giresun yine uzun süre sonraA,demir, döndü bunun yanında Samsun,Kocaeli,Sakarya,Mersin,Eskişehir Bursa gibi futbol şehirleri lige çıkma gayretleri yetersiz kalmaktadir.Ayrica bana göre şehrin her spor dalında heyecanını üst seviyede tutmanın asli görevi olan B.Sehir belediyeside gerekeni yapmamıştır.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Mustafa Aydemir (2 yıl önce)
    Tiyatronun hangi bölümü bu Adil bey... Bu sorunlar başladığında istifa etseydin talip olanlar devam ettirseydi ama sen istifa etmedin ben yaparım dedin ve beceremedin. Şimdide bu açıklama ile yumuşatmaya çalışıyorsun. Kulübü mali yönden şeffaf yönetemedin. Seninle beraber bu yolda yürüyen herkes suçuna ortak olmuştur. Bir de utanmadan haklarını helal etsinler diyorsun, yazıklar olsun size. Gerçek emek verenlere helal olsun. Malatya halkı da hiç değişmedi herkes seviniyor. Asıl sorun asıl borç batağı şimdi başlıyor. Geçmiş olsun(!)
    %100
    %0
    Yanıtla
  • turan (2 yıl önce)
    Malatyaspor'u bitirdi niye aday olsun!..
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Gül ağacı (2 yıl önce)
    Bir Malatya, kulübü bırakman için sana sanki yalvardı sen ne yaptın , takım iki yıldır patinaj yapıyor,du yapman gerekeni yapmadın takımı yolda koydun şimdi de kaçıyorsun, sezon başında bıraksaydın daha iyiydi kendince yaptığını zannettiğin işleri de batırdın, yaptıkların da boşa gitti kendi değerini,takımın değerini düşürdün hepsi boşa gitti yazıklar olsun, şimdi yeni kanun çıkınca mı korktun , bu seviye ye gelmemeliydi, işin güçün rastgele ........................selam söyle..............
    %84
    %16
    Yanıtla
  • murat44 (2 yıl önce)
    takimin kurtulma ihtimali varken taraftara kulaklarini tikadi siyasiler bu adami destekleyerek malatyaya en buyuk kotulugu yapti görevini tamamladi takimi dusurdu simdi bir sahil koyuna gidebilir...
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Hazeyn (2 yıl önce)
    Gidecektinde niye takimi dusurmeden 3 ay once istifa etmedin bre capsiz ,vizyonsuz gevrek.Belki bir Allahin kulu sahiplenirde takimi super ligde tutardi.Cok mu sevdin; milletin kufur etmesini beddua etmesini.Yazik degil mi,gunah degil mi? Dunyalar kadar borc birakip takimi rezil rusvan edip,sehrimizide kotu emellerine alet edip kullanmak.Bunun hesabini sana sorarlar.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • gurbette taraftar (2 yıl önce)
    çok değil 3 sene önceki kadrosu ilk 5'e oyanayacak potansiyelde bir takımdı. menajerler hangi futbolcuyu cilaladıysa bizimkiler yutup aldı. aday olmamak çare değil. hesap vermeleri gerekiyor. tüm şehrin ahı var üzerinde. hesap ver başkan hesap
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Coskun (2 yıl önce)
    Adam dediğini yaptı.takimi düşürmeden gitmem dedi.takimi ..yiyin..yiyin.....beceriksizler.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Malatyali (2 yıl önce)
    Kac tabi kac! İnadin ugruna kulubu ne hale getirdin. Yetkililer hesabini sormali, mali durum arastirip gereken yapilmali. Malatyalilar aciklama bekliyor
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Üyelerde birazcık akıl varsa kimse bu adamı kongrede ibra etmez. Hem mali olarak hem idari olarak ibra edilmemesi gerekiyor. Kulübü onca borca soktu, takımı küme düşürdü. Yeni yasa çıkacağı için kendini kurtarmaya çalışıyor. Kimse ibra etmemeli, hesap vermeli! Yaptıkları yanına kâr kalmamalı!
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Ne yazık ki hepsi kendi adami
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Orada a.gevreği eleştirecek bir kişi yok.Olamaz.Hepsi kendi gibi.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Yeni yeni Malatyaspor gelsin. Böylece bir takımımız daha maziye gömüldü. Herkesin eline sağlık.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    yürü git kişisel inatlasmalar yüzünden takımı düşürüp öylemi gidiyorsun,aday olmayacakmış lütuf da bulundun bide yani
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Nevzat (2 yıl önce)
    Kurtulduk demek istiyorum… ama maalesef… Bir enkaz kaldı. Ligden düştük. Bir neşemiz, sevdamı Malatyaspor’umuz vardı onu da bitirdiler. Yazıklar olsun!
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Seyfo (2 yıl önce)
    Bu kulübün sırtından kaç kuruş kazandiysaniz İnşallah bogazinizdan geçmez. Tek pandemi yaşayan kulüp Malatyaspordu degil mi ? Başka kulüp yok yani ?
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Hesap ver adil gevrek
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Serdar (2 yıl önce)
    3 senedir küme düşme potasında her gün üzüldük. Ama en önemlisi Malatya'nın içine düştüğü durumlardan dolayı bütün Türkiye ye rezil olduk..Sayın Adil, Malatya'nın vicdani seni asla unutmayacak..Sen her zaman hatırlanacaksin. Yeni yasa çıktığı için kaçıyorsun.. İnşallah hesap soran olur sana..Seni Allah'a havale ediyorum
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Kemal44 (2 yıl önce)
    Uyanık Adil Efendi, şimdi göstermelik bir aday bulur, mali kongrede kendini ibra ettirir. Sonra da keyfine bakar... ama şunu unutmasın hakiki taraftarın hakkı ona helal değildir ve de Mahkeme-i Kübra’da bu hakkımızı alacağız. Zamanında bıraksan büyük başkan olacakken şimdi ne hale düştün. 2. Bir Nurettin Soykan olabilirdin...
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Ah be dostum iş mahkeme-i kübraya kaldıysa bu şehirde daha ne takımların içi boşaltılır,yetim bırakılır.Hakkın bu tarafta aranması adalettir diğer tarafta olanı ise allaha vereceği hesaptır bunları iyi ayırt etmekte fayda var kanısındayım.
    0
    0
    Yanıtla
  • ismail athan (2 yıl önce)
    malatya belediyespor YENİ MALATYA yapıp yı nereden nereye getirildi süper ligde bırakıyor alın olan alın size bırakıldı sahip çıkın modern stadın taraftarız BİR takım 3 lig taraftarı na bu takı fazladır
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    10.dönüm Bostan yan gel yat Osman oh ne güzel takımı küme düşür ondan sonra kaç önce Malatya halkına hesap vereceksin takımı borç batağına koydun şimdi kaçacaksın adil efendi yok öyle kaçma haydi milleti kandırdın Allah'a nasıl hesap vereceksin borcu öde nere gidersen git Malatyalılar senden nefret ediyor
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Mustafa Hoca (2 yıl önce)
    Bu saatten sonra karakterli bir duruş gösterip gitmiyorum, ben düşürdüm, bu hale ben getirdim tekrar düzelteceğim demeliydin. Bunu yapmayacaktın son üç yıldır herkes sana bırak dedi şimdiye kadar neden bırakmadın beceriksiz adam. Bırakacaktın, beceremeyecektin bu kadar niye bekledin. Allah seni bildiği gibi yapsın. Bir şehrin ahını aldın iflah olmassın sen artık.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Volkan (2 yıl önce)
    İkinci yarının başında biraksaydi yeni gelen takımı kurtarirdi.Simdi kim ne yapsın bu enkazı.Sosyal medyada senin cengaverlerin olan üç beş tane bedava maç izlemek ici. Kulübe yapilan yanlışlıkları göremeyenler senide malatyasporuda yedi.Elinize sağlık bu yolculuk amatöre kadar gider.Eger samimi olsaydı tüzüğü degistirrmezdin yazık ettin hemde cok
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Malatyalıyım (2 yıl önce)
    Yeni yasayla başkan ve yönetim kurulu borçtan sorumlu olduğu için, kaçıyorlar. Tutun borçları ödesinler
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Zibetra (2 yıl önce)
    Çoook büyük bir lütuf! Takımı batırdıktan sonra kalsan ne olur, kalsan ne olur!
    %88
    %12
    Yanıtla
  • 44 gurbet (2 yıl önce)
    Ne demeliyiz bilmiyorum teşekür etsek ne için derler Gitt de uzak dur dense 8 yılın hatrı var
    %35
    %65
    Yanıtla
  • Ozgur (2 yıl önce)
    Zaten olan oldu, birde kulüpler yasası var,başkan ve yöneticiler borçlardan sorumlu olacak. Güzelim Malatyasporumuz u yaktılar.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)
    Günaydın iş işten geçtikten sonramı aklın başına geldi.Takımı borç batağına sok küme düşür ondan sonrada ben aday olmuyorum.Adil gevreğin arkasında duranlar sizlerde onun kadar suçlusunuz.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Gökhan (2 yıl önce)
    Yahu kendi kendimi yedim yorum yazmamak icin dayanamadım balık baştan kokmustu Adil efendi kulüp battı o sattigin futbolculardan gelip saibeye dönüşen gelirler bitti ülkemizde Malatyamizin tek reklami olan Malatyaspordan gelirin bitti reklamını da yaptın yeni spor yasası cikti bırakıp gidiyosun öyle mi... Yazıklar olsun sana bunca kar kış yağmur çamur demeden takımı destekleyen taraftarın ahını neyapacaksin takımı bu kadar dusunseydin 20 haftadır istifaya çağrıldığında bunu yapardın bu takımın tek ve gerçek sahibi taraftarıdır.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Malatyaspor (2 yıl önce)
    2020 yılı veya 2021 yılı mayıs aylarında hiç olmaz ise 2021 yılı aralık ayında bu kararı alsaniz olmazmiydi bu saatten sonra istifa etseniz ne olur etmeseniz ne olur düşen bir takım ne kadar borcu ve fifada kaç dosyası olduğu bilinmeyen bir kulüp başkan adayı cikarmi inşallah çıkar diyorum.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Sayın başkan gün bugündür saat bu saattir sonuç sıfıra sıfır elde var sıfır borç batağında ligden düşen bir takımı bırakarak gidiyorsunuz.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    Yazık ettin malatyasporumuza nolurdu 3 yıl önce bu kararı alsaydinda bu kulüp bugün kapanma noktasına gelmeseydi . YAZIKLAR SANA
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Feryat (2 yıl önce)
    Takımı düşürdün gidiyorsun öylemi. Keşke 3 ay önce bıraksaydın. İşte o zaman kral Başkan olurdun. Şimdi rezil kaçak başkan oldun. Yazık ettin takımada, şehire de, kendine de.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Malatyaspor (2 yıl önce)
    İş işten geçti şimdi bırakıyorsunuz takımı borca batır küme düşür kaç git sizde Hikmet Tanrıverdi Haşim vs başkanlar gibi kaçıyorsunuz Malatya sizlerin yaptıklarını unutmayacak!!!
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Ersin (2 yıl önce)
    Nihat özdemir bey istifa edince bütün çıkış kapıları kapandı ve ümidi kesilince istifa etti. Yinede verdiğin emeğe saygı lutfen
    %21
    %79
    Yanıtla
  • Ata (2 yıl önce)
    Çıkacak Spor yasası öncesi istifa etmesi pek bir manidar. Yeni çıkacak olan yasada borçlardan başkanlar sorumlu olacakken bir gece ansızın istifa eden Adil bey'den umarız birileri hesap sorar, özellikle Malatya milletvekilleri ve Şehrin ileri gelenleri Malatyanın heba olan parasının hesabını sormalı aksi halde bu yolsuzluğa göz yumarak itibarlarını tamamen kaybedecekler
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Murteza (2 yıl önce)
    Hadi bakalım kim gelecek şimdi ona nasıl kılıflar bulunacak merak konusu bekleyip görelim
    %82
    %18
    Yanıtla
  • SinanA (2 yıl önce)
    Takımı batırdı, şimdi tam kaçma zamanı. Yeni spor yasası çıkmadan arazi olmak lazım.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Abuzer gündüz (2 yıl önce)
    Yazıklar olsun sana küme düşmeyi garantileyince....... olup gidiyorsun, bir daha hiçbir yerde Malatya lıyım deme çünkü sen koskoca bir şehrin hayallerini gözgöre göre yıktın , sana hesap sormayan divan kurulu da en az senin kadar suçlu,umarım koca Malatyada senden hesap soracak bir namuslu adam çıkacaktır. Kulübe uğrattığın tüm zararaları ödemeden çekip gitmek yok efendi.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    Çok şükür kurtuldu MALATYA bir problemli insandan
    %57
    %43
    Yanıtla