SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AFAD'da 31 Müdürü Kapsayan Atama Kararı.. Malatya Müdürü de Değişti

AFAD'da 31 Müdürü Kapsayan Atama Kararı.. Malatya Müdürü de Değişti
A- A+ PAYLAŞ

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından Malatya ile birlikte 31 ilin AFAD Müdürü değiştirildi.

AFAD Başkanlığının 31 ili kapsayan atama kararnamesine göre; Malatya AFAD İl Müdürlüğünü 8 yıldan beri sürdüren Mustafa Türker (üstteki fotoğrafta) , Kırıkkale İl Müdürü olarak atandı. Malatya’ya ise Edirne  İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ali Altındal atandı.

AFAD İl Müdürü Mustafa Türker, 2016 yılından beri kurumda müdür olarak görev yapıyordu.  Malatya’ya atanan Altındal ise Aralık 2019 tarihinde itibaren Edirne İl Afet ve Acil Durum Müdürüydü.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • KÜÇÜK DÜNYALI (2 ay önce)
    masaya oturmadan herkes birşey yazıyor. halbuki işin içerisine girmek lazım. arkadaşımın işinede cevap aldık.işi olmadı.ancak gereçkleri kimse görmüyor.kendilerince yorumluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • pütürgeli (2 ay önce)
    daha dün malatya valisi açıklama yaptı. malatyada 2000 depreminde 7900 köy konutu yapılması gerekirken hala 2500 yapılmış ise sorumlu ben değilim tabiki 2023 depreminde malatyalılara 1 ev veya dükkan teslim edildimi ben görmedim gören varsa yazsın .... afad ne yaptı biirileri çıksın sölesin ...
    0
    0
    Yanıtla
  • liyakat (3 ay önce)
    Liyakate değil, Tarikata göre olunca işler olan da onbinlerce insana oldu. Ölen öldü, kalanlar ölümden beter süründürülüyor. Bir yıl geçmiş, hatalı kararlar, boş yere yıkılan binalar, çadır ve konteynerde sürünen insanlar. Ve hala tek bir çivi çakılamamış, ama her şeyi gizlenen GÜLLÜK GÜLİSTANLIK MALATYA...
    %79
    %21
    Yanıtla
  • müdür (3 ay önce)
    Asla bir işe yaramadan gidiyor memleketten. Sıfır insiyatif, sıfır aksiyon, binlerce kişi hala mağdur!
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Cero (3 ay önce)
    Öncekiler pek bir şeyden haberi olamayan insanlardan oluşuyordu. Tek yaptıkları şey afetzedelerin zamanını boşa harcayıp, onların hayatını zorlaştırmaktı. İnşallah yeni gelenler işini bilenlerden olur yoksa insanların sabrı kalmadı artık.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Mehmet Ç. (3 ay önce)
    Hele şükür 1 sene oldu depremin üzerinden geçti halen insanlar orada saatlerce sıra bekliyor ordaki insanların orada beklemesine sebep olan malum şahıstan kurtulduk sonunda.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • engin (3 ay önce)
    Adam gibi adam, sözünün eri, dürüst ve tam bir Malatya sevdalısı. Allah yolunu açık etsin. Şu deprem sürecinde verdiğin emeklerden dolayı teşekkür ederiz.
    %36
    %64
    Yanıtla
  • Ahmet (3 ay önce)
    Aslında yanlış yapılmış, yine yanlış bir karara imza atılmış. Muhtarların, Stkların ve vatandaşların telefonlarına zor zamanlarda cevap vermeyen bu insanın merkeze çekilmesi bekleniyordu. Ne hikmetse Valilik emrinde olan hiçkimse cezalandırılmadı;aksine günah keçisi muhtarları ilan etmeye çalıştılar. Benim için bu atama kararı süpriz değildi;çünkü Malatya Valisi Sayın Hulusi Şahinin buradan Antalya'ya yapılan ödül atamasından sonra bu tür atamaların yapılması gayet normal ve beklenen bir hamleydi. Zamanında sessiz kalan siyasiler bugün ne olduğunu anlamaları gerekiyor. Bir muhtar gözümün önünde AFAD il müdürüne haklı bir tepkide bulundu;ancak belediye başkanları orada sessiz kaldılar. İşte o gün sessiz kalırsanız bugün günah keçisi sizler olursunuz...
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Siz malatya halkı belediye başkanını devlete amir saydığınız sürece bir arpa boyu yol alamazsınız. İlkokul mezunu vekiller, valiye müdüre fırça atsın diye var sanıyorsunuz. Lafa bak, belediye başkanı müdüre bir şey demedi. Ne diyebilir belediye başkanı bürokrasiye. İl müdürünü eleştirebiliyorsan somut olaylarla eleştir kimse buna bir şey diyemez, boş yapma burada. Ak parti bir siyasi partidir, iki bin yıllık devlet adabı 20 senede kaybolmaz.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Huzur (3 ay önce)
    Allah razı olsun
    %31
    %69
    Yanıtla
  • Kral (3 ay önce)
    Depremin başından sonuna kadar özveriyle çalışan bir müdürün yeri değiştiriliyor. Geçmiş olsun Malatya. Bir cacık olmaz bu memleketten
    %31
    %69
    Yanıtla