SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AFDK'dan 2 Pütürgeli'ye Ceza

0
Güncellendi - 2018-10-26 19:36:30
AFDK'dan 2 Pütürgeli'ye  Ceza
A- A+ PAYLAŞ

Amatör Futbol Disiplin Kurulu (AFDK) Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup'ta mücadele eden Pütürge Belediyespor'a ceza yağdırdı. AFDK, Pütürge Belediyespor'dan 21 Ekim'de Malatya'da Elbistan Belediyespor ile oynanan karşılaşmada çıkan saha olayları nedeniyle savunma istenmesine karar verirken, iki oyuncuya ise 6 maç ceza verdi.

Amatör Futbol Disiplin Kurulu'nun 25 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar açıklandı. BAL 2.Grup'ta mücadele eden Malatya Pütürge Belediyespor'dan, Elbistan Belediyespor maçında çıkan saha olayları nedeniyle savunma istenmesine karar verildi.

AFDK, Pütürge Belediyespor'un futbolcusu Mustafa Kurt ve Garip Erayabakan'a 'rakip takım oyuncusuna saldırıda bulunması' nedeniyle 6 resmi müsabakadan men cezası verilmesini kararlaştırdı.

AFDK'dan yapılan açıklama şöyle: "Pütürge Bld. Spor Klb. hakkında; 21.10.2018 tarihinde oynanan Pütürge Bld. Spor - Elbistan Bld. Spor Spor Toto BAL müsabakasında çıkan saha olayları nedeni ile savunma istenmesine, Garip ERAYABAKAN(Pütürge Bld. Spor Klb Fut.) hakkında; 21.10.2018 tarihinde oynanan Pütürge Bld. Spor - Elbistan Bld. Spor Spor Toto BAL müsabakasında rakip takım oyuncusuna saldırıda bulunması nedeni ile takdiren 6 resmi müsabakadan men cezası verilmesine (22.10.2018 Tedbirli), Mustafa KURT(Pütürge Bld. Spor Klb Fut.) hakkında; 21.10.2018 tarihinde oynanan Pütürge Bld. Spor - Elbistan Bld. Spor Spor Toto BAL müsabakasında rakip takım oyuncusuna saldırıda bulunması nedeni ile takdiren 6 resmi müsabakadan men cezası verilmesine (22.10.2018 Tedbirli) karar verilmiştir."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız