SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ağır Hasarlı Siteye Giren Hırsızlar Kovalamacayla Yakalandı

Ağır Hasarlı Siteye Giren Hırsızlar Kovalamacayla Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

6 Şubat depremlerinin ardından binlerce insanın yaşadıkları evleri çeşitli oranlardaki hasarlar nedeniyle terketmesinin ardından başlayan ve aradan 12 aya yakın zaman geçmesine rağmen etkili önlem alınamadığı için devam eden hırsızlık ve yağma olayları yüzünden, neredeyse soyulmadık yer kalmazken, gündüz saatlerinde hasarlı bir apartmana girerek su saatlerini çalan 2 hırsız, ihbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri tarafından kovalamaca sonucu yakalandı.

Ağır hasarlı binaların çokluğu nedeniyle hırsız ve yağmacıların gözde avlanma alanlarından biri haline gelen Bostanbaşı'nda, son olarak Barguzu Caddesi Prestij Vadi konutlarında şüpheli şahısların bulunduğu, hırsızlık yaptıkları yolundaki ihbar üzerine bölgeye polis ekipleri gönderildi. Polisi farkedince, söktükleri su saatleri ve hırsızlıkta kullandıkları aletlerle kaçmaya başlayan Mikail T. ve Kadir Ş. adlı şüpheliler, yakalanarak gözaltına alındılar.

Hırsızların söktükleri su saatleri ve suç aletlerine el konurken, haklarında yasal işlemlere başlandı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Haci (4 ay önce)
    Asrın felaketi yaşanmış insanlar hayatını,evlerini kaybetmiş aradanda 10 ay geçmiş olmasına rağmen bu şerefsizler ilkgünlerde olduğu gibi rahatça ortalarda milletin malına kastediyorsa ,devam etme cüretini gösterip buna yelteniyorsa,demekki ortada büyük bir güvenlik sorunu var.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Öcal doğan (4 ay önce)
    Malatya’da bu kadar hırsızlıklar oluyor bir tane gece bekçisi yok ortada . Malatya emniyeti ne yazık ki bu konuda çok yetersiz . Bu kadarda olmaz kendi binam caddenin üzerinde olmasına rağmen bir haftada 4 kez soyuldu . . Şehrin mülkü amirler artık buna bir son verecek tedbirleri alın
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Mlty44 (4 ay önce)
    Yağlı kazığa oturtun bu haysiyetsiz şerefsiz mahlukları. Yaşadıklarımız yetmezmiş gibi birde bunlarla uğraşıyoruz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 ay önce)
    Savaş çıksa ölümüzü soyacak insanlar bunlar. Hırsızlık, dolandırıcılık adi bir suçtur. En ağır şekilde cezalandırılması gerekir.
    %96
    %4
    Yanıtla