SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ahmet Bezen Ameliyat Oldu

0
Güncellendi - 2017-11-30 01:55:50
Ahmet Bezen Ameliyat Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup takımlarından İnönü Üniversitesispor’un, geçtiğimiz Pazar günkü maçta sakatlanan orta saha oyuncusu Ahmet Bezen ameliyat oldu.

  Ligin 10.haftasında Malatya’da Yeşilyurt Belediyespor ile oynanan karşılaşmada, rakibiyle girdiği ikili pozisyon sonrası sakatlanan ve 24.dakikada oyunu terk eden Bezen’in sol ayak bileğinde kırık ve çatlak oluşan Bezen, son tetkiklerin ardından özel bir hastanede ameliyat oldu. Bezen’in sezonu kapattığı belirtildi.

  İnönü Üniversitesispor’un sportif direktörü Aziz Yiğit, “Sporcumuz Ahmet Bezen ameliyat oldu. Bir gün hastanede kaldıktan sonra taburcu edildi. Sporcumuzun sağlık durumu gayet iyi ancak sezonu kapattı. Kulüp olarak her zaman sporcumuzun yanındayız. İnşallah en kısa sürede toparlanır ve yeşil sahalara döner” dedi.

  Yiğit, Bezen’in ameliyatının başarılı geçtiğini ifade ederek, “Kendisi sezonu kapattı ancak bizim için Ahmet Bezen'in sağlık durumu her şeyden daha önemli. Ben Ahmet kardeşimize ve ailesine kulübümüz ve şahsım adına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ayrıca Ahmet kardeşimizin sakatlığı sonrasında bizleri arayan Malatya spor camiasına da teşekkür ederim” diye konuştu.

  Öte yandan Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir, MASKF Başkan Yardımcısı Adnan Fırat ve Futbol İl Temsilcisi Kahraman Fırat, Bezen’i ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

  Yeşilyurt Belediyespor kulüp başkanı Dursun Cumali Sucu da genç oyuncusu ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • murat (6 yıl önce)
    ahmet bezeni kendi kulüp başkanı ziyarete gitmeyi bırak telefonla bile aramamışken dursun sucu yanına kadar gitti helala olsun.nurettin uğur sözde başkan bir gün ne maddi ne manevi sporculara yardımcı olmamış takımın hali ortada
    0
    0
    Yanıtla
  • ÜMİT TAN (6 yıl önce)
    Sevgi Hastanesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi tekrardan iletiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla