SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cezaevinden İsyan ve Firar Girişimi

Cezaevinden İsyan ve Firar Girişimi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya E Tipi Cezaevi'nde, depremin olduğu Pazartesi günü çıkan karmaşanın ardından 3 tutuklunun firar ettiği öne sürüldü. Bu arada, isyan girişiminin bastırılması için müdahale sırasında 4 tutuklu ve hükümlünün öldüğü, 3'ünün de yaralandığı iddia ediliyor.

Pazartesi günü yaşanan ikinci depremin ardından cezaevindeki tutuklu ve hükümlülerden bir grubun isyana kalkıştığı, bazı görevlilerin yaralandığı, firar için duvarlara gitmeye çalışanlardan dur ihtarına uymamaları sonucu 4'ünün öldürüldüğü, 3'ünün yaralandığı, 3 tutuklu ve hükümlünün ise kaçtığı, bunlardan 1'inin daha sonra yakalandığı öne sürülüyor.

Bu arada, ilk etapta olayın Akçadağ T Tipi Cezaevi'nde olduğu iddia edilmesine karşın, bunun doğru olmadığı, olayın Yeşilyurt ilçesi sınırlarındaki E Tipi Cezaevi'nde meydana geldiği belirtiliyor.

Cezaevindeki bu duruma ilişkin resmi makamlardan bir açıklama gelmedi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Hakan (1 yıl önce)
    Malatya başkanı diye lanse edilen Gürkan nerede? Allah için söyleyin 15 katlı binalara ruhsat veren kişiler başkanlar ya kim varsa direk tutuklanmalıdır. Katiller dememek için kendimi zor tutuyorum. Lütfen hesap verilsin. Hesap diğer aleme kalmasın. Yazık günah
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)Hakan isimli kullanıcı yorumuna
    Eksi verenler bu işin içinde
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Kiremit (1 yıl önce)Hakan isimli kullanıcı yorumuna
    Kardeş başka bir yerden eleştir. Bak bakalim imar planı kimin zamaninda verilmiş kesin senin destek verdiğin siyasiler zamanıdır. sürekli sallamak için bahane arama
    %13
    %87
    Yanıtla