SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Büyükşehir Adayı Er'den Gürkan'a Ziyaret

AKP Büyükşehir Adayı Er'den Gürkan'a Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

AKP’nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Başkan Selahattin Gürkan ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler de AKP’nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Sami Er, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili konuşan Başkan Adayı Sami Er, “Selahattin başkanımızı ziyaret ederek seçim kampanyamız ile ilgili istişarelerde bulunduk. Başkanımıza ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’da ziyaretlerinden dolayı Er’e teşekkür ederek, başarılar diledi.

"SORUNLARI BİLİYORUZ"
AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er , Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AKP Malatya İl Başkanı Namık Gören ve ile birlikte Tandoğan Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Sami Er, “Malumunuz TOKİ’de çalıştım ve TOKİ Başkan Yardımcılığı yaptım. Emlak Konut’un da yönetim kurulu üyesiydim aynı zamanda. Geçen gün il başkanımız ile birlikte Ankara’ya gittik. Benim ilk gittiğim yer TOKİ oldu. Tabii TOKİ, hem benim göz ağrım hem de Malatya’mız için neler yapabiliriz; onun görüşmelerini yaptım. Bu bölgeden sorumlu Bakan Yardımcımız Vedad Gürgen Bey arkadaşımdır. Yine Bakan Yardımcısı Hasan Suver Beyle görüşmelerimiz oldu. Ve bunu ötesinde ilave konutlar nasıl yapacağız bunların görüşmelerini yapıyoruz. Bir taraftan hak sahiplerini konutlara eriştirirken diğer taraftan da kiracılarımızı da düşüneceğiz. Kiracılarımız da konut sahibi olacak, dar gelirli insanların sosyal konutları yapılacak. Şehir dışına çıkan Malatyalı hemşerilerimizin geri dönmeleri için gerekli ortamı oluşturmaya çalışacağız. Kaliteli, nitelikli hocalarımız göç veriyor. Onlar için kalıcı konutları, ilerde lojmanları işe başladığımızda etraflıca halletmeye çalışacağız. Sorunları biliyoruz. Bu durumları yerel yöneticilerimiz ile görüşeceğiz; STK’lar ile görüşeceğiz. Kısacası hep birlikte yöneteceğiz” ifadelerini kullandı.

Ciddi manada yapılan çalışmaların sonucunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla Sami Er’in aday gösterildiğini ifade eden AKP Malatya İl Başkanı Namık Gören de, “Sayın Sami Er Bey, bugüne kadar biriktirmiş olduğu bilgisiyle, bugüne kadar biriktirmiş olduğu muhdesatıyla Malatya’da yaşanan deprem felaketini silmek üzere görevlendirildi. Sami Bey ismiyle vatandaşı dinleyecek onların sorun ve taleplerini dinleyecek ve ardından bugüne kadar edinmiş olduğu bilgi ve tecrübe ile teknik yönüyle 6 Şubat’ta yaşadığımız deprem felaketinin izlerini hep birlikte sileceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız Sami Bey’e güvendi; biz de ona güvendik ve size güvendik. İnşallah hep beraber 31 Mart seçimlerine gideceğiz” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Sami Er’in tecrübesiyle Malatya’ya ciddi fayda sağlayacağını ifade eden Başkan Osman Güder ise, “TOKİ’de kentsel dönüşümleri, yerinde dönüşümleri devletin arazileri üzerinde konutlar yapıp imkanı olmayan vatandaşlara sosyal konut çalışmalarını yürüttü. Bir evi inşa etmek bir konutu inşa etmek çok kolay değil, ama ben şuna yürekten inanıyorum; inşallah Büyükşehir Başkanımızın başkanlığında bu kentsel dönüşümler hızla ve seri bir şekilde yapılacak. Şu an Battalgazi’de bizim Bakanlıktan almış olduğumuz 25 bin konut sözü var. Bunun yaklaşık 5 bini zaten Gelincik Tepe’de Yimpaş’ı geçtikten sonra, bu  bölgelerde yapılacak. Biz bu bölgelere çok fazla ağırlık vermek istemedik. Yerinde dönüşüm yapalım; yani çarşının ve mahallelerin içerisini boşaltmayalım. Eski komşuluklar, eski ilişkiler devam etsin istiyoruz. İnşallah bunları sizlere kısa sürede hizmet olarak sunacağız” dedi.

ER'DEN TSO'YA ZİYARET..
Seçim çalışmaları kapsamında ilk STK ziyaretini Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’na gerçekleştiren AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, büyük depremler yaşamış Malatya’nın küllerinden doğacağını ifade ederek, Malatya TSO ile her daim istişare içinde olacaklarını söyledi.

AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, beraberinde AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören ile Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu başkanlığında Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Disiplin Kurulu Üyeleri, Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri ve MTSO üyeleri ile bir araya gelen Başkan Adayı Sami Er, seçim çalışmaları kapsamında ilk STK ziyaretini Malatya TSO’ya yaptığını dile getirdi.

Yoğun katılımın olduğu ziyaret sırasında konuşan Er, büyük depremler yaşamış Malatya’nın küllerinden doğacağını ifade ederek, Malatya TSO ile her daim istişare içinde olacaklarını söyledi.

Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyaret sırasında katılımcıların sorularını da yanıtlayan Er, “Göreve seçildiğimiz takdirde ortak akıl ve yönetişim düsturuyla hizmet edeceğiz” dedi.

İlk STK ziyaretini Malatya TSO’ya gerçekleştirdiği için Er’e teşekkür eden Başkan Sadıkoğlu, “Depremlerden ağır yara alan Malatya’nın daha hızlı toparlanması için Malatya TSO olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada elimizi değil gövdemizi taşın altına koyacağız. Şehrimizin yeniden ayağa kalkması sürecinin istişare kültürüyle yürütülmesi taraftarıyız. 10 bini aşkın üyesi ile Malatya’nın en büyük STK’sı olan Odamızın son 1 yılda sağlıklı görüşleri alınması, ancak bundan sonra alınması konusunda ümitliyiz. MTSO olarak doğru adımları desteklemeye, yanlışı da eleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

28 yorum yapılmış

  • Tuncay44 (2 ay önce)
    Selahattin başkan Ak Partiye rakip olarak adaylığını gösteremez. Nitekim adaylar açıklandıktan sonra Ankara da günlerce kalıp yeni görevlere talip olduğu aşikâr. Siyaset kirli oyunların basit dünyası!
    0
    0
    Yanıtla
  • Pütürgeli (2 ay önce)
    Gürkanin yaptıkları ortada deprem zamanı da adam her gün şehirde koşturdu gurkani yiyici tayfa Malatyayi rant haline çeviren tayfa istemedi adam onların kurbanı oldu Malatyalilar da bir gram Malatya ruhu varsa Gürkana destek olur Malatya'nın evladı çünkü
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Ahmet (2 ay önce)
    Selahattin başkanı ziyarete gitmişler ama ne hikmetse sadece aday içeri girebilmiş yanındakiler nerde neden girememişler madem böyle gülerken iyi karşılama oldu nerdesiniz ey teşkilat. Diğer yandan tso bilmem ne başkanı sadıkoğlu sen Malatya ya sadık olsaydın sırf akparti adayının gözüne girmek için ekran karşısında Malatya ya yok sami er deprem de destek verdi yok şöyle yaptı yok böyle yaptı ya kardeşim bu kadar düşmeyin siz milleti iyice koyun bellediniz. adam 10 yıl Malatya ya gelmemiş, adamı ilçe belediyesinde encümen yapmayı düşünürlerken kaldırdılar Malatya mıza belediye başkan adayı yaptılar. yazıklar olsun ya
    %70
    %30
    Yanıtla
  • o il başkanı. Öznur hanım ne derse onu yapan namık yüreğin varsa gireydin içeriye....
    %72
    %28
    Yanıtla
  • kadir (2 ay önce)
    20. yıl boşa gitti sosyal aktivitesi olmayan malatya.. sanat, kültür. tiyatro, yöresel etkinlik, fuarcılık, festivel ve spor faliyetlerden uzak malatya.. bölgede yaşanabilir şehirler arasında sonuncu malatya.. yaaa arkadaşlar lütfen bi değişim olsun artık yeter 20. yıl boşa gitti değişim olsun bide 5. yıl boşa gitsin eğer olmazsa bir daha seçmezssin ne olur sanki
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Mehmet 44 (2 ay önce)
    Gelenler sadece kendi rantları için çalıştılar bütün seçimlerde partiye oy verdi millet koltuga oturan kendini nimetten saydı herseçim yüzde70 alınca tmm burda herşey yolunda vekiller siyasiler işini yapıyor sandı ankarada kiler lakin şimdi durum başka koca şehir yıkıldı yeniden yapılacak her gelen şehri yolunacak kaz gözünde görüyor afetten bile rant sagladılar makam sahipleri yiyorsa seladdin de çınarda BAGIMSIZ dan aday olsunlar tekrar otursunlar görelim nekadar oy alacaklar kimse bu şehri babasının malı gibi görmesin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Taylor (3 ay önce)
    Kimse umutlanmasın ,kimse fazla hayal kurmasın .Bu şehir her seçimlerde olduğu gibi 5 yıl daha yerinde sayacak .
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Vatandaş (3 ay önce)
    Şampiyonlar ligi finali gibi fotoğrafa bak yav
    %56
    %44
    Yanıtla
  • aşkım_44 (3 ay önce)
    selahattin gürkanla koskoca beş yıl boşa gitti yazık oldu malatyaya... sami erin geleceği garanti değil diğer partiler malatyanın sevgilisi konumunda birilerini getirirse işler değişir ahmet münir erkal gibi mehmet yaşar çerçi gibi. bu ikisinden biri aday gösterilmezsse şu an herkesin dilinde dolaşan yeniden refahın adayı bilal yıldırımı desteklenmesi gereken de o bence bence kesinlikle değişim şart 20 yıldır akp li başkanlar yönetiyor allah aşkına malatyaya ne verdiler zararlarından başka yaptıkları tek proje bostanbaşı tarım arazisine 15. kat ruhsat vermekti 20 yılda bostanbaşını 100 bin kişilik koca şehir yapttınız nasıl becerdiniz bunu yaa helal olsun malatyanın o kadar sorunları varken sadece bostan başına odaklandınız
    %44
    %56
    Yanıtla
  • cengizhan türker (3 ay önce)
    birisi ne güzel yapmacık gülmüş
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Deka (3 ay önce)
    Malatya hep eleştiriyor gelin elestirmekle kalmiyalim oylar Bilal Yıldırım a yeni refaha
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Sevda ÜLKÜ (3 ay önce)
    Sami ER CHP li belediyeler gibi çalışamaz Eskişehir Aydın Muğla Ankara gidince farkı fark ediyorsunuz.Malatya 5 yıl duraklama devri şimdiden hayırlı olsun.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Furkan (3 ay önce)
    Her ikisi de zoraki gülümseyerek poz vermiş. Haberde de belli ki bir araya gelmelerinin akabinde bilgi paylaşmadıklarından olsa gerek ayrıntı paylaşılamamış. Ama bence atlanılmaması gereken husus NEDEN SADECE 2 sinin pozu var.her yere Namık görenle giden Sami Erin buraya yanlız gitmiş olması imkansız acaba Namık gören neden kareye girmedi araştırmak lazım kapıda bekleyecek halleri yok acaba fotoğraf karesine neden girmedi sormak lazım. Ayrıca belediyeden çıkıp ilkmolarak TSO ya uğraması da manidar
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Malatya (3 ay önce)
    Sayın Gürkan parti içinden birileri sizi istemediler, depremde ulasal TV lerdeki konuşmalarınınız birde süreklir reklam panolarında ki reklamlarınız maalesef adaylığınıza engel oldu, bağımsız veya başka partiden aday olmanız iyi olmaz taş yerinde ağırdır bazen kısmetten fazlası olmuyor.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Gurkan Malatya'ya yüz gömlek fazla geldi çünkü hasutlugunuzla adamı linclemeyin adam o yiyici lobi yüzünden aday gösterilmedi helvacı o Çalık ekibinin rantı yüzünden adam aday olmadı yaptıkları ortada
    %75
    %25
    Yanıtla
  • hasan (3 ay önce)
    Bu seçim de MALATYA çok süpriz yapacak bakı görün her şey eskisi gibi olmayacak
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Ak parti ile Malatya da büyüdüm her seçim de aynı laflar ama koşa koşa rekora doğru giden oylar ak partiye. şu Malatyalılar ne zaman kendilerini kandırmaktan vazgeçececek yine Ak parti kazanacak dediğiniz sözler hep boşa gidecek hadi şimdi De hep birlikte sandığa sami ere ve ilçelerde Namık beyin belirleyeceği adaylara peşin peşin oy vermeye hadi durmayın
    %82
    %18
    Yanıtla
  • ahmet (3 ay önce)
    malatya da aday mı yoktu istanbuldan getirdiniz.ayrıca belediyeler de adıyamanlılar işgal etmiş..malatya da 32 bin işsiz var, adıyamanlıların ne özelliği var hepsi harward mezunu mu?????
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Bu yeni değil ki yıllardır ak parti iktidarında böyle. Malatya da uygun bir Malatyalı yoksa adamlar da Adıyamanlı aday getiriyorsa siz de çatır çatır oyunuzu veriyorsanız daha ne yapsınlar size Urfa dan mı getirsinler Adıyamanda kalmazsa o da olur merak etmeyin azcık sabır genel bir adıyamanlılar bitsin urfalılara da sıra gelir
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Mehmet KUTLU (3 ay önce)ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Pardon Malatyalı kimi istersiniz mesela kim olsun adayınız ırkçı beyefendi, Malatya'nın yüzde ellisi Adıyamanlı değil mi burada yaşamıyorlar mı, kim Malatya'yı ayağa kaldıracaksa o olsun diyeceğine ırkçılık yaparsın ancak onu da buralarda gizli saklı yaparsın ancak. Bak Sami ERi aday ettiler senin gibiler ona da laf ediyor burdan klavye delikanlıları sizi. Allahtan ne zaman korkacaksınız
    %17
    %83
    Yanıtla
  • Mendelev (3 ay önce)
    Bütün vaadler istanbula yapılıyor iktidar belediye başkan adayı tarafından.Malatya halkına İktidar belediye başkanı tarafından hiç bir proje vaat yok.Dışardan kaysı getirildiğini serbest bölgelerde öalatya kaysısına karıştırıldığını malatya kaysısı etiketiyle ihraç edildiği malatya çifçileri malını değerinde satamadığı kimin umrunda olacakki.MALATYA ÇANTADA KEKLİK nasıl olsa.Yazıklar olsun.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Patron sizsiniz. Kendi hür iradenize kimse ipotek koyamaz.
    %68
    %32
    Yanıtla
  • Alp (3 ay önce)
    Oyum kesinlikle akp ye olmayacak ihsan başkana yapılan haksızlık da tuzu biberi oldu oyumuz YRP sine
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Mendelev (3 ay önce)
    Malatya da halka vaat vermeye gerek yok değilmi.Malatya da 06 yaş çocık ve annesi yok değilmi.Malatya da yaşlı yok değilmi
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Fatih (3 ay önce)
    Sabık rektör ablasına nazire yapıp çıldırtmak için yapıyordur. Emin olabilirsiniz. Ablası aday olsaydı kahırdan kahrolurdu
    %77
    %23
    Yanıtla
  • çanakpınarlı (3 ay önce)
    maydanozcu sabık rektörde twit atmiş sami er diye
    %70
    %30
    Yanıtla
  • çanakpınarlı (3 ay önce)
    Sayın Sami ER bizim maydanozcu sabık bi rektör seni destekliyormuş bu maydanozcu sabık rektör ve eş rektör kocası twitterde seni destekler twit atmiş eger bu sabık rektör ve eş rektör kocası seni destekleyen mesaj paylaşıyorsa siz kaybettiniz demektir SELAHATTİN BŞKA SOR NE OLDUKLARİNI ANLATSIN BİR ZAHMET iyi tanır onları
    %74
    %26
    Yanıtla
  • hekimhanlı (3 ay önce)
    ihsan bşk sana haksızlık yapıldı çok guzel bir davraniş alkışlıyorum şimdi muhalefetle birlıkte hareket et ve beceriksiz nevzatı gönder.yazıhana faydası olmayan nevzatı bitir ben inaniyorum senin alt edecegine
    %43
    %57
    Yanıtla