SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Gençlik Kollarından Başkan Gürkan'a Ziyaret

AKP Gençlik Kollarından Başkan Gürkan'a Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AKP Gençlik Kolları Başkanı Sinan Özhüsrev ve yeni Yürütme Kurulu Üyeleriyle bir araya gelerek bir süre görüştü.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın her zaman gençlere önem verdiğini ve yanlarında olduğunu belirten AKP Gençlik Kolları Başkanı Sinan Özhüsrev, “Sizlerin gençlere olan desteğiniz malum Allah razı olsun. Geçtiğimiz günlerde üniversite öğrencilerine ücretsiz ulaşım hizmeti sundunuz bu bizim için gerçekten çok anlamlı ve önemliydi. Bizler talep etmeden gençleri düşünen bir Belediye Başkanımız var. Ayrıca sosyal donatı anlamında şehrin birçok noktasında yıkım olmasına rağmen birçok hizmet devam ediyor. Yüzüncü Yıl Parkı, Gençlik Kampı, Kütüphane bu hizmetler bizler için çok anlamlı Allah razı olsun. Gençlik için anlamlı bir hizmet Rabbim emeklerinizi boşa vermesin” şeklinde konuştu.

AKP Gençlik Kolları Üyelerinin başarılı çalışmalara imza atacağına inandığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ziyaret sırasında gençlere tavsiyelerde bulunarak yaptığı konuşmada, “Malatya’da çok güzel ve bilinçli bir gençlik kolları oluşturmuşsunuz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Bu makamlarda sebat göstereceksiniz. Tutum ve davranışlarınızla adil ve adaletli olursanız yarın ana kademelerde hizmet edersiniz. İnşallah ileriki zamanda sizlerde ana kademede, yerel yönetimlerde ve TBMM’de ülkemize hizmet edersiniz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız