SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP İl Başkanı Oğlunu Evlendirdi

0
Güncellendi - 2017-07-11 05:50:35
AKP İl Başkanı Oğlunu Evlendirdi
A- A+ PAYLAŞ

  • AKP İl Başkanı Kahtalı'nın oğlunun nikah ve düğün töreni kalabalık bir katılımla yapıldı.

AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı'nın oğlu Furkan Kahtalı ile işadamı Selim Budak’ın kızı Feyza Budak'ın nikah ve düğün töreni Havuzbaşı Malatya Saray Düğün Salonu’nda yapıldı.

Kur'an-ı Kerim okunması ile başlayan törende İl Müftüsü Ümit Çimen tarafından ise dua edildi. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın kıydığı nikahta, çiftin şahitliklerini Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin yanı sıra Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, AKP Malatya Milletvekilleri Mustafa Şahin, Nurettin Yaşar, TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Taha Özhan, AKP İstanbul Milletvekilleri Halis Dalkılıç, AKP Elazığ Milletvekili Metin Bulut, AKP eski Malatya Milletvekili Cemal Akın, işadamı Zekeriya Şengöz, işadamı Mehmet Evyap yaptı.

Bülent Tüfenkci, burada yaptığı konuşmada, çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek; “Sağlıklı toplum ve aile yapısı için böyle güçlü temellerle bir araya gelinmesi lazım. Ben iki aileyi de tebrik ediyorum böyle güzide çocuklar yetiştirdiği için. Kendi medeniyetimize, inancımıza uygun yetişen çiftlerin bir araya gelip yuva kurmaları bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Cumhurbaşkanımızın tavsiyesini babası il başkanı olduğu için hatırlatmaya gerek yok. Allah hayırlı etsin." diye konuştu.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ise çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Hakan Kahtalı da kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayanlara teşekkür etti.

Yeni evli çiftin evlilik cüzdanını Bakan Tüfenkci, çifte verdi.

Törene çok sayıda davetli katıldı.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Yusuf (6 yıl önce)
    Ye Kürküm ye Dünyasını ne güzelde anlatıyor. şu sayılan isimleri bir garibanın , fakirin düğününde ören varmı acaba.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin Altuntaş (6 yıl önce)
    İl başkanının oğlunun düğünü olunca koşarak gelen bakan ve ak parti milletvekilleri bizim düğünümüzde davet ettiğimiz halde gelmedikleri gibi ne bir çelenk ne de bir mesaj gönderdiler bunu kamuoyuyla paylaşmak istedim bunu kamuoyunun takdirine bırakıyorum
    0
    0
    Yanıtla