SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP İl Yönetiminden Toplu İstifa

0
Güncellendi - 2018-08-07 05:20:52
AKP İl Yönetiminden Toplu İstifa
A- A+ PAYLAŞ

  • AKP'nin İl Yönetim Kurulu başkan dışında toptan istifa etti. Yeni yönetim Koca başkanlığında oluşturulacak

AKP İl Yönetim Kurulu, parti genel merkezinin talebi üzerine toplu olarak istifalarını verdi. Başkanlığındaki yönetim istifa eden İhsan Koca, yeni yönetim kurulu oluşturarak genel merkezin onayına sunacak.

Hakan Kahtalı’nın 24 Haziran seçimleri öncesinde istifasının ardından AKP Genel Merkezi tarafından 17 Mayıs 2018’de İl Başkanlığına atanan İhsan Koca başkanlığındaki il yönetim kurulunun yeniden oluşturulması için, mevcut il yönetim kurulu üyeleri toplu olarak istifa etti.

AKP İl Başkanlığından saat 19.30 sularında medya kuruluşlarına gönderilen açıklamada, “Genel Merkezimizin talimatlarıyla 18 Mayıs’ta İl Başkanlığımıza atanan Sayın İhsan Koca Başkanımızın yapılan istişareler sonucu 24 Haziran Seçimleri sonrasına ertelenen yeni Yönetim Kurulunun oluşturulması ve İl Başkanımızın yeni yönetim kurulu oluşturulurken rahat çalışabilmesi için mevcut İl Yönetim Kurulu üyelerimiz kendi arzu ve istekleri ile istifa ederek İl Başkanlığımıza sunmuştur. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.” denildi.

İl Başkanlığı görevi süren İhsan Koca'nın, yeni bir yönetim oluşturacağı ve bunu genel merkezin onayına sunacağı öğrenildi.

Bu arada, istifalarla ilgili bir değerlendirme yapan AKP İl Başkanı İhsan Koca, genel merkezin takdiri ile böyle bir kararın alındığını belirterek, il yönetim kurulu için yeni bir liste oluşturup genel merkeze ileteceğini ve atama ile il yönetim kurulunun görevlendirileceğini bildirdi.

İl Yönetimindeki değişikliğin yerel seçimler öncesi bir hazırlık olduğu şeklinde yorumlandı.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

AKP'nin istifa eden yönetim kurulu

İhsan Koca, 17 Mayıs'ta İl Başkanı olarak Erdoğan tarafından görevlendirilmişti

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

42 yorum yapılmış

  • Nevzat (5 yıl önce)
    İnşallah Çalık ve çakır Kahtalı ve şelale taraftarı gelmez
    0
    0
    Yanıtla
  • Makro (5 yıl önce)
    Şelaleci olmayan bir teşkilat, bir belediye ve bir maski istiyoruz, heryere çöreklenmişler inşallah hepsi Yok olurlar, Cumhurbaşkanımız neden oyumuz düştü diye ekip gönderdi,Emin’im çoğu insanımız akıllarında şelale konusu var dilden dile yayıldı, ekip araştırma yapacağı zaman inşallah gün yüzüne çıkar
    0
    0
    Yanıtla
  • başkan (5 yıl önce)
    BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZ İHSAN KOCA.
    0
    0
    Yanıtla
  • Seyhan Perçin (5 yıl önce)
    Bence en iyisini yaptı başkan.İstifa eden arkaşların ellerine sağlık sonuçta çalışmışlıkları var .Partiye emekleri geçmiş olan arkadaşlarda var bu bir değişim ve gerekli olan bir değişim .Kulislerde OKUŞLUK un görev alacağı söyleniyor. Umarım parti yönetiminde görev almayı kabul etmez ve ufak görevlerle kendini harcatmaz ..Seni Seviyoruz OKUŞLUK girme ..
    0
    0
    Yanıtla
  • VAHAP (5 yıl önce)
    Devlet bir gün geniş ve boş bir araziye geceleri göz kulak olacak,500 TL maaşla,... bir bekçi işe almaya karar verir. Bir süre sonra düşünülür ; ''Peki talimatlar olmadan bekçi işini nasıl yapacak'' Bir planlama birimi kurulur ve planlamayı yapmak üzere, 750'şer TL maaşla, iki kişi işe alınır.Bir süre sonra ''İşleri yapıp yapmadıklarını nasıl kontrol edeceğiz'' diye düşünülerek, 1.000'er TL maaşla, iki denetmen işe alınır,biri denetim yapar diğeri raporları yazar . Bir süre sonra'' Bunların maaşları hesaplanıp nasıl ödenecek '' diye tartışılırve 1.500'er TL maaşla, bir malimüsavir, bir katip, bir de istatikçi işe alınır. Bir süre sonra ;''Peki bunlardan kim sorumlu olacak.'' Diye düşünülür ve 5.000 TLmaaşlı bir müdür ve 3.000'er TL maaşla iki de müdür yardımcısı işe alınır. Bir süre sonra, ülkede ekonomik kriz çıkar ve bütçedeki masrafları kısmak için bekçi işten çıkartılır...!=) 24 HAZİRAN SEÇİMİNDE MALATYA' NIN GÖNÜL VERDİĞİMİZ AK PARTİNİN %13 OY KAYBINDAN SADECE BU İSTİFA ETTİRİLENLERMİ SORUMLU. NEDEN KİMSE GERÇEK SORUMLULARI YAZMAZ, KRAL ÇIPLAK DİYEMİYO .
    0
    0
    Yanıtla
  • kemal gündüz (5 yıl önce)
    ihsan koca öznur çalık taşeronu,anlaşılan öznur hatun işini sağlama bağlamak istiyor,gerçek bir istifa olduğunu sanmıyorum,toplu istifa olacaksa il başkanında istifa etmesi gerekir,yeni yüzlere ihtiyaç var...........
    0
    0
    Yanıtla
  • Yasin Bikriye (5 yıl önce)
    Oluşturulacak yeni Yönetimin bugüne kadar oluşturulan tüm yönetimlerden farklı olmasını, dinamik, diğergam, kucaklayıcı, yapıcı, öneri ve yapıcı eleştirilere açık olmasını temenni ediyorum. Fikri değişim olmadan isimlerin değiştirildiği bir yönetim olmamasını diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • AZİZ (5 yıl önce)
    Öncelikle hayırlısı diyelim.Değişen ne olacak görelim ama bir şey değişmez önemli olan detayı görebilmektir.Şimdi il yönetimi 50.kişiden oluşuyor bunların içinde 10 kişiye il başkanı görev veriyor yani teşkilattan sorumlu yerel yönetim basın vs. etkin olan 11 kişi oluyor başkan ile diğer 39 ise etkisiz kalıyor.Önemli olan bu 10 kişinin eskilerden yani artık partide adım olsun yeter diyen tiplerden olmasın.Örnek verecek olursak H.Bayram Yılmaz yıllardır orada ve icrada vekil ol geride kalır il başkanı ol geride kalır aynı şekilde Mahmut özer herkes değişiyor bunlar kalıyor. Sonuç itibari ile bir şey değişmez 4 vekil var her birinin 2 kontenjanı olsa 8 eder icra için onlarda yine mevcut yönetimin içinde seçimde kendileri ile koşturanları yazarlar. İstifa eden 50 kişiden 1 kişi bile yeni yönetimde olmayacaksa amenna ama bir kişi dahi o listeye girerse şu demektir AK Parti milletin gazını alıyor demektir.Boşuna gündem oluşturuluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • RAMBO (5 yıl önce)
    KENDİLERİ ÇALIP KENDİLERİ OYNAYACAK ŞİMDİ YÖNETİMDEKİ ARKADAŞLARIN HEPSİ TECRÜBELİ VE DENENMİŞ KİŞİLERDİ ŞİMDİ ACEMİLERLE UĞRAŞ DUR MALATYAMIZ İÇİN HİÇ İYİ OLMADI YAZIK OLDU MALATYAMIZA
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    İŞ İŞTEN GEÇMİŞ, İŞ BİTMİŞ, FİŞ KESİLMİŞ, Milli takımımız dünya kupası elemelerinde mücadele ederken kalan 3 maçını da alırsa belki play off a kalma ihtimali bir nebze de olsun vardı. bir teknik direktör istifa etti bir diğeri geldi, ancak iş bitmiş sayılırdı. Milli takıma mucize gerekiyordu ve nihayetinde olan oldu, Milli Takım kupalara gidemedi. Malatya İl teşkilatı da böyleydi. Halk ısrarla Öznur Ç ve Ahmet Ç. ı istemezken; Bu yönetim de inatla iki ismi garanti yerlere alarak seçilmelerini sağladı. Oysa halk istemeye istemeye oy verdi, Bazıları da vermedi. İşte bu yüzden Ak Parti Malatya'da kan kaybetti. İhsan bey de en güzelini yaptı, bu kaybetmişlerle bu şekilde yola devam edilmez, halka bırakalım kararı delegeler versin...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Cumali (5 yıl önce)
    Meşale nin olmadığı, Körü körüne Öznura itaat etmeyen bir ekip istiyoruz...Yoksa yerel şeçimler şimdiden belli...
    0
    0
    Yanıtla
  • sahipsiz malatya (5 yıl önce)
    can kurtaran simit ihsan koca
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkem ve Malatyam (5 yıl önce)
    Bir çok yorumcunun ifade ettiği gibi Malatya'mızda sıkıntı vekillerde onların da gitmesi gerekiyor. Yoksa Ak parti Malatya yı kaybeder. Lütfen artık işleri ehline verelim. Geleceğimize yazık etmeyelim .
    0
    0
    Yanıtla
  • kayısı44 (5 yıl önce)
    çok geç kalındı.çöreklenmişler.inşallah darısı MKYK da diyelim.partıyönetimi başabakan yrd tarafından araştırmacı yapılan daire il müdürüne sahip çıkıyor.malatyahaber yayınlamssınız ama yıne yazdım.devlette sürekliik esastır.devlet kimsenın oyuncagı değildir.artık hakeden ehıl inanlar atansın kurumlara.selamlar
    0
    0
    Yanıtla
  • muzaffer (5 yıl önce)
    bülent tüfenkçi, selahattin gürkan ve ihasan koca hariç tüm yerel yöneticiler değişmeli. malatya üzerinde egemenlik kurmak isteyen bazı cemaat ve gruplar diskalifiye edilmeli, yerel seçimlerde selahattin başkan hariç tüm adaylar değişmelidir. halkımız seçimde bu mesajları verdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • ömer (5 yıl önce)
    yeni yönetim adam gibi siyaseti iyi bilen çevresi olan sevilen sayılan kendisi siyasete yük olan değil siyasete omuz veren kişilerden olmalı mesela siyaseti iyi bilenlerden nurettin özer i tekrar yönetim de görmek isteriz kurucu üyelerimizden yönetimde olmalarını isteriz bu kişilerin tecrübelerinden faydalana bilinir ak partiye yeni enerji katabilirler 2001 ruhu yeniden canlanabilir yoksa yine aynı cam aynı bardak olur değişim boşa olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayna (5 yıl önce)
    Yeni yönetimin Malatya ya hayırlı uğurlu olmasını diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Apollo (5 yıl önce)
    Başkan ithal et bunlar dan daha iyi olur en iyisini yapmışsın mevcutlardan insallah kimseyi almazsin başarılar diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • meczup (5 yıl önce)
    Birilerinin yegenleri gider diğerlerininki gelir
    0
    0
    Yanıtla
  • sezgin (5 yıl önce)
    İl yönetimi istifa etti ....problemler çözülecek mi ? Oy oranı il yönetimi icin düşmedi ...Oy oranı MV adayları için düştü ...halk yoklaması olmadığı sürece il yönetimi değişimi nafile çabalar ....
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (5 yıl önce)
    adam gibi bi yönetim olsun artık ve bu süreçte vekiller karışmasın lütfen
    0
    0
    Yanıtla
  • mltykrl (5 yıl önce)
    adamların yüzlerine bakın sankı müebbet yemişler...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkem ve Malatyam (5 yıl önce)
    Halkı yok sayanların sonu ortada Reis Başkan halkın sesini dinlemeli. İşi ehline vermeli. Şucu bucuların sonu gelmeli. 2. Mahmud dönemini okuyun ve geleceğe yön verin. Geçmiş ders almak için vardır. Saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (5 yıl önce)
    Selahattin SARIOĞLU yönetime yakışır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alperen (5 yıl önce)
    Yeniden yükseliş için şarttı .Kendi çocuklarını yakınlarını başhekim yardımcılığına getirmeyecek ak parti sevdalıları lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selcuk (5 yıl önce)
    Ben sonuna kadar kimsenin adamı olmayan kendi cikarı icin yonetim de olmayan yeni bir yönetim kuracagına inaniyorum İhsan başkanin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ercan (5 yıl önce)
    İsabetli olmuş. Zaten tek bir işe yarıyorlardı. Seçimlerde medya basın mecralarına para vermemek basını süründürmek ödemesini dahi yaparken 10 kişinin kucağına atmak. Başka ne yapıyorlardıki. Tayyip reis bunların yaptıklarını bilse asar zaten bu teşkilatı.
    0
    0
    Yanıtla
  • işsiz öğretmen (5 yıl önce)
    Girenler şanslı; yakınlarını işe alacaklar;zenginliklerini artiracaklar...Bizde iş bulmak için kpss çalışacağız bunların yakınlarına kpss olmayacak gelde ders çalış
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Yılmaz (5 yıl önce)
    Nevzat diriyi istemiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Niye Nevzat Diri'yi istemiyorsun Ali abi nesi var adamın
    0
    0
    Yanıtla
  • ağzından sakız eksik olmuyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • Nevzat abi hitabetiyle diksiyonuyla karizmasıyla oraya yakışıyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • Melek gibi adam senin gibi hasüt kıskanç insanlar malatyamızı mahvetti ayıptır
    0
    0
    Yanıtla
  • ali Yılmaz (5 yıl önce)Ferdi isimli kullanıcı yorumuna
    Hasetlik sizin kanınızda var evlat
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferdi Durmaz (5 yıl önce)Ali Yılmaz isimli kullanıcı yorumuna
    İşte Malatya’mızda senin gibi hasüt kıskanç insanlar olduğu sürece biryere gelmeyecek allah yukarda görüyor konuştuğun adam Türkiye’nin en temiz siyasetçisi yazıklar olsun sizlere
    0
    0
    Yanıtla
  • Tahir (5 yıl önce)
    Selaleciler in olmadığı bir yönetim olur INSALLAH
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf Kenan AĞEL (5 yıl önce)
    Yeni yönetimin, şimdiden Malatya'mız için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alperen (5 yıl önce)
    Yaşasın demokrasi Yaşasın atanmış seçilmişler Yaşasın padişahım çok yaşa diyenler
    0
    0
    Yanıtla
  • Hekimhanlı (5 yıl önce)
    Artık sona doğru gelindi adım adım çöküş başlayacak AKP ve CHP de özellikle 0 tüketildi MHP zaten biteli çok oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • Eeee kim kaldı senin rengin nedir peki
    0
    0
    Yanıtla
  • Alanda giden.. Yav seçim yeni yapıldı 5 yıl sonrası yarın gibi yazmışın.Çalışın sizinde olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hekimhanlı (5 yıl önce)Harun isimli kullanıcı yorumuna
    Harun bey zaten marifet 5 yıl sonrasını değil yarını görmek yarını gören 5 yıl sonrasını da 105 yıl sonrasını da görür Mehmet bey size gelince tüm renklerin aslı renksizliktir bunu unutma olmadığından hayat biten tüm canlıları sudan yarattık diyen Allah suya renk vermemiş hiç dikkat ettiniz mi bilmem ama yani kısacası iblisin amelî olan surete aldanma öze bak
    0
    0
    Yanıtla