SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

AKP- MHP Malatya'da İttifak Yapacak.. Aday Gürkan Gibi..

AKP- MHP Malatya'da İttifak Yapacak.. Aday Gürkan Gibi..
A- A+ PAYLAŞ

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Cumhur İttifakının yerel seçimde 30 büyükşehir ve 29 ilde işbirliği yapacağını bildirdi. Mersin ve Manisa'da MHP adaylarının, 28 büyükşehirde ise AKP adaylarının destekleneceği belirtilirken, MHP'nin AKP'ye destek vereceği büyükşehirlerden birinin Malatya olduğu belirtiliyor. 

Yıldız, MHP Genel Merkezinde yaptığı açıklamada, AKP ve MHP arasında yapılacak işbirliğinin esaslarını görüşmek üzere 26 Ekim 2023'te başlayan sürecin bugün yapılan 13. toplantı ile nihayete erdiğini söyledi.

Her zaman olduğu gibi "önce ülkem ve milletim" düsturuyla ele alınan konuların karşılıklı anlayış ve iyi niyet çerçevesinde tam bir mutabakat ve uyum içinde sürdürüldüğünü vurgulayan Yıldız, şunları kaydetti:

"Görüşmeler neticesinde 30 büyükşehirde işbirliği yapılması, bu şehirlerden Mersin ve Manisa'da MHP Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının desteklenmesi, 28 büyükşehir belediye başkanlığında ise AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının desteklenmesi kararlaştırılmıştır. Büyükşehir statüsünde olmayan 51 ilin 22'sinde her iki parti ayrı ayrı kendi adaylarıyla seçime katılması geri kalan 29 il merkezinde işbirliği yapılması kararlaştırılmıştır. Tarihi önemi sebebiyle Ahlat'ta AK Parti adayının, Sögüt'te ise MHP adayının desteklenmesi uygun bulunmuştur."

Yıldız'a, Mahalli İdareler Seçimi Müzakere heyetinde MHP adına yer alan Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül de eşlik etti.

İTTİFAKIN MALATYA ADAYI GÜRKAN GİBİ..

Bu arada, Cumhur İttifakı işbirliği kararına Malatya'nın da dahil olması, AKP'nin önümüzdeki hafta açıklanacak Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayının mevcut başkan Selahattin Gürkan olacağına ilişkin beklentileri güçlendirdi. MHP, daha önce Malatya'da Selahattin Gürkan'ın aday olması halinde destek olunması konusunda prensip kararı almıştı.

Ankara, AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

95 yorum yapılmış

  • Malatya (4 ay önce)
    Benim adayım Ömer ÇAM. Bilimin ışığında tek bağımsız aday kendisi.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • vatandaş (4 ay önce)
    asfaltı olmayan köyüme Gürkan sayesinde asfalt geldi...
    %36
    %64
    Yanıtla
  • O yol seninde köyününde hakkı değildi zaten. Devletinde vazifesi de hiç değildi bize yol yapmak. Ama birileri cebinden hibe etti tüm hizmetleri. Allah razı olsun.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Mert van (4 ay önce)
    Malatyahaber çok güzel ALGI TEBRİKLER PRENSİP DE ANLAŞMIŞLAR :) ÇARŞAMBA GÜNÜ BAŞKA ADAY ÇIKARSA NE YAPACAKSINIZ ............
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Ercüment (4 ay önce)
    Selahattin gürkan tekrar aday gösterilirse tekrar seçilecek.Bu halk istediği kadar nefret etsin celladına oyunu verir. Temennimiz bari işçe belediyelerinin değişmesi
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Öz malatyali (4 ay önce)
    Bir malatya birlik beraberlik içinde olsun AKP adayina oy vermesinde şapkalarıni önlerine koyup dusunsunler.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Zaten vermedim, vermem de..
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Ahmet (4 ay önce)
    Acik ve net oy verirsem Allah belamı versin
    %78
    %22
    Yanıtla
  • aşkım_44 (4 ay önce)
    arkadaş selahattin gürkanı savunanlar kesin çıkarları var daha doğrusu akp.li başkanları savunan da öyle... allah aşkına münir erkal ve mehmet çerçiden sonra malatya belediyesine akp.li başkanlar çöktü malatya ya ne yaptılar vallahide billahide malatya geriye gitti ne yapttıllar kernek meydanını yaz boz tahtasına çevirdiler her gelen başkan yıkıp yenisini yaptı şu anki hali bile neye benziyor allah aşkına. hele hele valiliğin arkadında park vardı o güzelim orman gibi parkı yıkttılar kel aynaya çevirdiler allah aşkına siz nasıl insansınız ya o güzelim park o hala getirme hangi akla mantığa sığar insanların nefes aldığı yerdi ailesiyle oturup çaylarını yudumladıkları yerdi şimdi tinercilerin hapçıların mekanına dönüşmüş kel yanaya benzeyen park ayıppp ayıppp ayıppp yazıklar olsun orayıda bu hale getirenlere yanılmıyosam ahmet çakır döneminde o hale geldide ahmet çakır demişken tam bir malatya katili neden derseniz virajın oraya ve üniversite ile araştırma hastanesi arasına trafiği rahatlamatmak için ve trafik düzenli olması için altlı üstlü yonca yapraklı proje onaylandı hatta % 10 ödeneğide çıkttı ahmet çakır iptal ettirdi nedenide ben trambüs getirecem trambüse uygun değil diye o güzelim projeyi iptal etti ..çılgın porje istemiyoruz zaten yapmaya gücünüz yetmez. trafik sorunu.... delik deşik yollar delik... delik deşik kaldırımlar.. sosyal aktivitesi olmayan belediye bunların başında spor.. sanat.. müzik... tiyatro.. fuarlar.. vs. vs .vs. ağaçlandırmada ve yeşilliğe önem vermede sıfırlar.. hele mezarlık çöplüğe dönmüş eskiden öyle değildi cennet bahçesi gibiydi .diyeceksinizki deprem oldu her tarafta yıkım var sen neden bahs ediyosun bu dediklerim deprem önceside aynı idi deprem anı ve deprem sonrası hizmet tamamen fiyasko depremde zaten sınıftta kaldılar onu demeye gerek yok
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Beyinsiz (4 ay önce)
    Biz hiç anlamıyoruz. Lütfen bizi yönlendirin. Belediye başkanının 5 yılını tahlil edemiyoruz. Sürekli başkana atılan iftiralar ile beynimiz yıkanıyor. Buradaki arkadaşlar olmasa neredeyse muhaliflere inanacağız. Biz halkız ve kim ne derse inanmaya eğilimliyiz. Aklımız yok, fikrimiz yok lütfen yardımcı olmaya devam edin.
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Sedat (4 ay önce)
    Selahatin GÜRKAN dışındaki Ak parti adayların hiç şansları yok kendisi demokrat ve muafazakar kesimden her kesimce sevilen biridir onun dışındaki seçeneklerde Ak parti için seçim bıçak sırtında gider.
    %29
    %71
    Yanıtla
  • İyi misiniz (4 ay önce)Sedat isimli kullanıcı yorumuna
    Galiba Malatyalı değilsiniz ya da torbacınızı değiştirdiniz. Malatya'da Büyükşehir, Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde kimin aday olup olmaması önemli değil. Açık ara kazanır ben de kazanırım sen de kazanırsın Akp adayı isek.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Algı yapma seni bile koysa en az %70 alırsın
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Torpil savar Gakko (4 ay önce)
    Önce imza attıkları imarların hesabını ve yaptıkları rantın ..Torpilin hesabıbı versinler. AKP oy verenin gerçekten artık neden verdiğini bir sorgulasın yazık gerçekten çok yazık.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Mehmet (4 ay önce)
    Arkadaslar istanbul da yaşıyorum.. belediye secimlerinde Gürkan mi? İnsanın gelip bağımsız aday olası geliyor.. Vala secilirsem trambusu kaldircam raylı sistem yapicam, malatya otogarini yeni cevreyoluna yapicam eskisini ne kadar doğu, batı kuzey güney koy kasaba ilçe sağda solda daginik otogar varsa taşıyacam.. cevreyolunun orta seridinden raylı sistem ile yolu kale tarafına kadar uzatıp ordan Fırat köprüsüne bağlayıp bölgesel elazig- malatya trenini ucuz olacak şekilde tekrar çalıştıracam.. malatya adiyaman arasina tren yolu ile jisa yoldan baglanti projesi baslatip bölgesel tren koyucam..vuyadugunu tamamen yıkıp üstünde çift hat ray doseyerek tren geçişli yapicam.. tohma köprüsüne de ayni uygulama yapicam.. malatya nin tüm cadde ve sokaklarda ki caddeye bakan tüm binalari yıkıp 10 mt geriye cekicem yolları 3x3 ve park etme şeridi bırakıcam.. babam olsa şehir için yikilacak bir yer varsa yikicam.. kale tarafına malatya elazig yolcusu icin yeni havalimani yapimi icin ugrasicam.. esenlik sirketini holdinge ceviricem tum halka en ucuz hizmet vermesinin önünü acicam soz veriyorum.. ben bunları yapicam sadece kaldırım yapacak şehri küçücük alana hapis edecek birine oy vereceksiniz ben yokum başkasına verin...
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Barguzulu (4 ay önce)
    Yazık benim şehrime ki koskoca malatyada bir tane bu işi yapabilecek aday bulamıyoruz eskilerden umut bekliyoruz yine
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Malatya (4 ay önce)
    İsmi geçenler olacağına sayın gürkan olsun diyorum, merkez ilçelerde ise sayın gürkan kimle uyum içerisinde çalışacaksa o kişiler aday olsun diyorum, Yeşilyurtta mevcut başkan aday olacak söylentileri var eğer aday yapılırsa yeşikyurda yazık olur.
    %41
    %59
    Yanıtla
  • Ahmet (4 ay önce)
    Sevgili Malatyalılar hepinizin bildiği gibi Malatya yaraları ağır olan bir il, Selahattin Gürkan Beye bu güne kadar oy vermedim Herhangi bir yolsuzluğu adam kayırmacılığı V S hiçbir şeyini bu güne kadar duymadık kaldı ki bazı Farklı görüşte olanlar çamur at izi kalsın hesabıyla ALGI yapmaya, yıpratmaya çalışmakla meşgul olabilirler ama Malatya nın bunlara sabrı ve zamanı yok Selahattin Gürkan beyin tecrübeli kadrosunun olduğunu ve hakkında şahibe olmayan ekibinin olması Malatya nın çabuk ayağa kalkması için devam etmesi gerektiğine inananlardanım. Yeni birinin gelmesi geni kadroların kurulması Malatya için bir talihsizlik ve yeni bir DEPREM yaşaması demektir.
    %27
    %73
    Yanıtla
  • vatandaş (4 ay önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Selahattin gürkan dediğin kişi depremde Malatya etkilenmedi imajını tüm ülkeye veren kişi bizi sanki deprem teğet geçmiş gibi lanse eden kişi başkanın söylediklerini baz alan afat bile bizi listeden çıkarmıştı eğer deprem açısından konuşacaksak en son söylenecek kişi mevcut başkandır.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Yolsuzluk ve adam kayirmacilik konusunda cok iddiali konusmussunuz. Ben olsam bu kadar emin konusmazdim.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Allahtan yazdınız yoksa biz ne yapacaktık biz ,zira kendi aklımız yok tahlil edemiyoruz birinin bizi güdmesi gerekiyor maazallah neredeyse algı oyunlarına gelecekdik
    %94
    %6
    Yanıtla
  • MUSTAFA (4 ay önce)
    Aday kim olursa olsun çok da önemli değil. Malatya akp iktidarı döneminde gerekli hizmeti alamadığı gibi hakkı da devamlı yenmiştir. Bunda sebep akp değil, beceriksiz milletvekili ve belediye başkanlarıdır. Zaten akp kimi aday yapsa kazanır. I nedenle çok da umurumda değil kimin aday yapılacağı, Malatya için hep hüsran, hep hayal kırıklığı olacak, Malatya çevre illerden hep geriye gidecektir.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Mehmet (4 ay önce)
    Yazık. Adam MHP üzerinden ne algı yaptırıyor kendine )) ilk seçimde de Akp göstermezse MHP’den aday olur kazanır diye algı yaptırdı. Allah aşkına akp başka aday gösterirse MHP’den aday olsun. Bakalım kaç oy alacak. Şaka gibisiniz. Mevcut diğer adayların yapılmayacağını ima edersiniz, bu başkana gelince yapılacak gibi diye ima edersiniz. Haberleriniz iyi hoş ama bu adama verdiğiniz gizli destek mevcut. Eleştiri değil kendi görüşlerim. Onun veya ona bağlı kurumların yaptığı hatayı haber yaparken bile adamın adını yazmıyorsunuz habere. Bir gün sonra adamın projeleri bilmemneleri ile ilgili boy boy fotolu 2-3 haber giriyor. Neyse. Şehrin ya da ülkenin neresi düzgün ki siz süper kahraman olup herkesi kurtarasınız. Toplum nasılsa öyle yönetilmeye layıktır.
    %76
    %24
    Yanıtla
  • M. Hanifi (4 ay önce)
    Hekimhan ve Kuluncak MHP ye veriliyor. Bu yetmezmis gibi MHP nin, AK Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkanlığı Adayının kim olacağına dair müdahale etmesi asla söz konusu değildir. Böylesi bir tavrı ne Devlet Bahçeli benimser ne de Sn. Erdoğan buna müsaade eder. Bu söylem hem MHP ye hem de AK Oartiye saygısızlıktır. MHP nin, aday Gürkan olursa destek olacağız şeklindeki bir prensip kararı ise en hafif deyimle doğru değildir. Kocaeli MHP milletvekili Saffet Sancaklı'nın neden istifa ettirildiğini hepimiz biliyoruz. Bu istifa ettirilme sürecini bilhassa MHP teşkilatının iyi okuması gerektigini düşünüyorum.
    %43
    %57
    Yanıtla
  • hasan akman (4 ay önce)
    Boşuna heveslenmeyin ne bacı ne hacı aday yine selahattin gürkan. Mhp nin açık desteği olmasa sıkıntı idi ama mhp net şekilde en üst seviyeden destek verdi selahattin gürkan a. Dediğim gibi bacı ve hacı tayfası şimdiden ağlayabilirler.
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Turgay İLASLAN (4 ay önce)
    Selahattin bey devam etsin gerçek anlamdan hizmet ediyor halkın içinde
    %29
    %71
    Yanıtla
  • Hizmet ediyor derken örnek Bi hizmet örneği verebilirmisiniz rica etsem.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Aynen çok iyi hizmet ediyor Malatyanın halini görüyoruz bu kadar gülünç olmayın yazık size
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Murat (4 ay önce)
    Selehattin başkan gelmezse oy yok
    %29
    %71
    Yanıtla
  • ahmet turan (4 ay önce)
    Reis böyle uygun görmüşse boynumuz kıldan ince deriz. geçmişte ben de çok eleştirdim Selahattin başkanı çünkü kendisinden beklenen islam davasına hizmette yetersiz kalıyordu. ama aday olarak gösterildiyse münafıklık yapacak değiliz. şahsen benim gönlüm Öznur hanımdan yanaydı ama bizim aklımızın ermediği şeyler var demek. şahısların hiç bir önemi yok bizim davamızda. kim adaysa aday bize düşen canımızı dişimize takıp ak partimizin yeni bir zaferi için çalışmak. belediye başkanı şu olsa ne, bu olsa ne. hiç bir önemi yok. önemli olan davaya hizmet etmesi gerisi boş iş. Allah'ın izniyle bu sefer rekor kırıp %90lar mertebesinde oy alarak kazanacağız. hiç kimsenin şüphesi olmasın.
    %4
    %96
    Yanıtla
  • Umarım Allahın emir ve yasaklarına karşı da boynun kıldan incedir …
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Güldüm ama dediğinizin ne kadar acı ve gerçek olduğuna güldüm. Ağlanacak halimize gülüyoruz. Lafa gelince Ömer adaleti, nefse gelince Emevi hanedanlığı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yorum içimde tek gerçek var o da aklının etmediği şeylerin olduğu Bursa gerçekten haklısın
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Kendi aklın, fikrin yok mu ? Yönlendirmeyle mi hayatını sürdürüyorsun. Yazık.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 ay önce)
    Zaten șehir bitmiș, gömmek için çaba sarfetmek olur Syn Gurkan, bakalım ne olacak, birde neden sadece AKP adayları uzerinden tartıșılıyor ki mesele, meselenin çozumu onlar degil Malatyanın kendine yakıșan, dostta düșmanda saygı uyandıran bir duruș sergilemesi, onurlu haysiyetli durursa Malatya inanıyorum ki șehir düzelir bașka meseleler, șahsiyetler hikaye..
    %64
    %36
    Yanıtla
  • malatyalı (4 ay önce)
    güldal akşit bulvarı ile kuzey kuşak yolu arasında orduzu var bu haber doğru, yanlış olan orduzu da bu bağlantı yolu yok.sayın başkan bunu atlamış güldal akşit bulvarından kuşak yoluna atlaması lazım.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • malatyalı (4 ay önce)
    atama bekleniyor.katılım düşük olur.atanana git oy kullan, zamana yazık.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Volkan (4 ay önce)
    Şimdiye kadar dokunamadiysan ne diyelim. Allah ıslah ede sizi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • AtaBey (4 ay önce)
    Öznur aday olmazsa bile kuklası aday olur , ne farkeder ki ! Al birini vur ötekine
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Ugur (4 ay önce)
    Benim burda tahminim Ahmet Çakır Büyükşehir belediye başkan adayı
    %28
    %72
    Yanıtla
  • Ahmet (4 ay önce)
    Sanki Sami Er olursa bazı şeylerin önünü alacak. On tane Maliye Bakanı geldi, hangisi kendi iradesiyle çalıştı. Bir tek Mehmet Şimşek'e sınırsız gibi görünen yetki verdi
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Ali (4 ay önce)
    Şu mhp ye bakın ya Malatya da söz sahibi oldular bilmiyorlar ki tepki oyları ile Malatya’dan vekil çıkarıyorlar ak parti düzgün adaylar çıkarsa MHP Malatya’dan imkanı yok vekil çıkaramaz.Selahattin Gürkan bu mhp lilere kesin bi vaadi olmuştur emin olun
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Alparslan (4 ay önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Memleket ,din iman ,bayrak sevdalısı Mhp'lileri birileriyle karıştırmayın.Kimin kimle ne iş tuttuğunu bilen Mhp 'liler doğrunun yanında herzaman durmaya devam edecek.
    %39
    %61
    Yanıtla
  • Şu MHP derken Ali efendi hayırdır.Tepki için MHP oy verme oyun cebinde kalsın.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Hayrına hayır kardeş :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 ay önce)
    Erbakan hoca bunlara verilen oy İsrail'e ve ABD'ye verilmiştir, dedi. Oğlu bunlara can suyu verdi. Gazze katliamından sonra THY ABD'li firma Boeing'e yüzlerce uçak siparişi verdi, İsrail'e yüzlerce gemi mal taşıyor, ABD vatandaşlarına vize muafiyeti getirildi. Hala bu millet bunları İslam'ın savunucusu zannediyor.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Ramazan (4 ay önce)
    İsminde o ismin vizyonunda hiç önemi yok.. hatta Suriyeli koysa yine akp alir
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Mlt (4 ay önce)
    Malatyalı olarak söylüyorum, Malatya insanı sadece kendi menfaatini düşündüğü için kendi adamının kazanmasını istiyor. Olaya Şehrin kazanımları değil, kendi kişisel çıkarlarını düşüyorlar. Milletvekilliğinde gördük ki Akp ne koysa kazanıyor. MHP saden Akp’nin ayakçısı durumunda. Öyle görunüyor ki bu halk yine Akp’ye verecek ve Malatya makus kaderiyle başbaşa kalacak, yazık olacak.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Mustafa (4 ay önce)
    Gürkanı Ak parti dışında herkes destekliyor.( özellikle Chp) Bu ne iş anlamadım. Malatya için Sami Er' İn aday olmalı.
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Polat (4 ay önce)
    Mehmet Yaşar Çerçi
    %66
    %34
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (4 ay önce)
    Hayırlısı Kim İse O Olsun İnşaAllah Malatyamız için
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Hüseyin (4 ay önce)
    Malatya dahil 28 büyükşehir de Ak parti adaylarını göstrecek MHP de destekleyecek burda Selahattin Gürkan çıkacak anlamına gelmez Bizim bilgimiz ve öngörümüz Samir Er in olacaği yönde.Malatya içinde hayırlı olabilcegini düşünüyoruz
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Kenan (4 ay önce)
    Sami er kim gelmiş yorumlara sami er sami er diyorsunuz sokaklardayım madem aday çalışacak görseydik bi günde tanısaydık ciddi ciddi soruyorum kim bu tanımıyoruz bile
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Uzaydan gelmiyor açıklanınca gelir sende görürsun! Doğru diyorsun 10 aydır yatan belediye kış günü asfalt döküyor Malatya'da siyasiler ve belediyeler sınıfta kaldı hepside değişmeli deisecek bakın gorun
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Eğer Sami Er i gerçekten tanimiyorsaniz ve Malatyaliysaniz o sizin eksikliğiniz diye düşünüyorum
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Coco Star (4 ay önce)
    Malatya, çantada keklik değil ! Malatya, demokrasi kültürü ve siyasal refleksleri gelişmiş bir şehirdir. Herkes ama herkes haddini bilecek ! Malatya bozkurtlar sofrası değildir; MHP, yüzde 10 luk oy potansiyeli ile yüzde 45 oy potansiyeli olan AK Partiye aday dayatamaz. Kaldı ki 6 Şubat tufanında Sodom Gomore gibi yerle bir olmuş şehrin enkazını "dik kafa"yla veya sosyal medya algı pozlarıyla kaldıramazsınız. Şehrin ruhuna ve kültürel dokusuna uygun, aday belirlenmiştir: Sloganı belirlendi bile : İşinin ERbabı ; SAMİ ER Hayırda kal Malatya !
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Malatya çantada değil tencerede keklik.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • İdris (4 ay önce)
    Ankara'nın havasına göre Sami Er'in olacağını tahmin ediyoruz. Ancak biliyorsunuz AK Parti'nin MHP'yi de küstürmemesi gerekiyor. Sayın Gürkan'ın MHP ile alakası neyse onu da bilmiyoruz. Ben kimsenin aklına gelmeyeni söyliyeyim. Yeniden Refah Partisi güçlü bir aday gösterirse bu oyunu bozar.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Evet aklımdan geçen Yeniden Refah
    %66
    %34
    Yanıtla
  • Huzur (4 ay önce)
    Kesinlikle sandığa gitmem
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Can (4 ay önce)
    Kesinlikle sami er olmalı dürüst çalışkan işi bilen birisi selo Öznur Bülent sarmalından çıkalım artık yeter koskoca memlekette bunlardan başka adam yokmu Allah aşkına
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Farketmez (4 ay önce)
    Kimi koysalar fark etmez. Bu milletin derdi hizmet almak, vizyon, şehirde yaşamak değil ki. Kim olsa yine de seçerler
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Turgay (4 ay önce)
    Eğer Gürkanı tekrar aday yaparlarsa Ak Parti ayağına sıkmış olur. Bu kadar gerçekler ortada iken, milletin aklı ile dalga geçmezler inş. Bu temayül denen şey, hiçmi Malatya sokaklarına çıkıp vatandaşın ne düşündüğünü sormuyor.. Yazık olur Malatyamıza..
    %66
    %34
    Yanıtla
  • En son seçim? %70? Malatya'ya hiçbir şey olmaz, olan olmuş zaten uzun zamandır. Halay başı olmak için bir karşıt görüş çıkarsa çıkar yoksa onda da halayın başında kim varsa arkasına takılır halayımızı çekeriz biz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kaan (4 ay önce)
    Tam da Malatya'ya yakışacak bir isim. M.vekilliğinde saçma sapan adaylara bile kimse sesini çıkarmayıp, üstüne bir de hepsini tekrar seçtirirse, başkanlıkta da halkın ne istediği kimsenin umurunda olmaz. Hiç boşuna ağlamayın, Malatya'lının bir fikri ve düşüncesi yok sadece verilen görevi yerine getirmekle mesul.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Ali (4 ay önce)
    Olmaz olmaz demeyin :))
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Bülent (4 ay önce)
    Malatya haber algı yapıyorsunuz zaten siz gazetecilerin çok büyük kısmı algı ile beslenmektir. YAZIKLAR OLSUN 3 günlük ölümlü dünya kendinize gelin ALLAH var ALLAH
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Ceo (4 ay önce)
    Selahattin Gürkan mı? Deprem olduktan sonra otobüs seferlerini ücretli başlatıp tepki gelince ücretsiz yapan Gürkan mı ? Su faturasının elektrik faturasını da geçtiğinin farkında mısınız? Gürkan güzellemesi yapıp durmayın Belediye paralarının nereye harcandığı belli oluyor..
    %84
    %16
    Yanıtla
  • ibrahim (4 ay önce)
    selattin gürkan neden olmasın. bakın akpınar çarşısına canla başla çalışıyor.inanıyorum 1 yılda merkezi bitirip yerinde dönüşümlere başlatacak.maceraya gerek yok başkanımızı tanıyoruz.adamın icraatları ortada.her kesimin ortak adayı ..hataları illa olacak hatasız kul olmaz.yaparsa selattin başkan yapar.kendisini sevmem ama doğrusu bu
    %24
    %76
    Yanıtla
  • HAKAN KESKİN (4 ay önce)ibrahim isimli kullanıcı yorumuna
    Buna kim inanır Kadir :)
    %38
    %62
    Yanıtla
  • Ali (4 ay önce)
    Malatya haber algı yapıyor. Haber ve açıklama öyle değil. Malatya’nın adayını ittifak ile karar vermiyorlar. Haber MHP Akp nin adayını destekleyecek diyor.
    %66
    %34
    Yanıtla
  • Atıf Hoca (4 ay önce)
    Malatya MHP teşkilatının inançsızlığı sayesinde anlaşılan yine merkez ilçelerden birinin başkanlığı hayal oldu bu partinin neferleri için, oysa Battalgazi belediye başkanlığı yakışırdı doğrusu, gözlerimi kapatıyorum Güder gibi bir profil yerine milliyetçi bir başkan olsaydı güzel olurdu ama olmadı ve bu teşkilatla olmayacak görünüyor.
    %57
    %43
    Yanıtla
  • UltraŞakşakçı (4 ay önce)
    Selahattin başkandan başkası yalaaaan. Hazımsızlar inşaallah kabız olursunuz.
    %22
    %78
    Yanıtla
  • Ultra ötesisin
    %68
    %32
    Yanıtla
  • UltraŞakşakçı (4 ay önce)Huzur isimli kullanıcı yorumuna
    Fesatlığından huzur bulamıyorsun
    %45
    %55
    Yanıtla
  • Berk (4 ay önce)
    İttifak Ak Parti adayını MHP belirleyecek şeklinde değil, her parti kendi adayını belirler.
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Alp (4 ay önce)
    Sami Er olursa malatya icin cok mutlu olurum, Selahattin Gurkan olursa bir miktar üzülürüm, oznur calik olursa kahrolurum.
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Abdullah Yaşar (4 ay önce)
    Başta mevcut başkan olmak üzere tüm aday olmaya cesaret edemediği gibi algı yönetme ve reklam yapmakta üzerine yok maşallah. Tek aday olarak çıkan ve Mühendis olan Ahmet Durmuş dan kimse bahsetmiyor. Adam çıkmış adayım diyor ve çalışıyor. Görmemekte destek olmamakta büyük bir vebal bence. Malatyamız için Allah hayırlı olanı nasip etsin diyorum.
    %28
    %72
    Yanıtla
  • Erdal (4 ay önce)
    Selahattin Gürkan'la devam.
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Muhammed (4 ay önce)
    Sami Er hayırlı olsun
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Malatya (4 ay önce)
    Malatyda Selahattin Gürkan Öznur Çalık Bülent tufenkci dönemi bitmiştir görünen o ki Abdurrahman Babacan adından söz ettirmeye daha çok devam edecek gibi SAMİ ER MALATYA MİZA HAYİRLİ OLSUN BİZ REİSCİYİZ REİS MALATYA HALKİNİN SESİNİ DUYDU HEM OZNURDAN HEM SELAHATTİN DEN KURTULACAK BU SEHİR !!!
    %59
    %41
    Yanıtla
  • sen öyle san.malatya buhüne kadar kim iktidarda ise onu desteklemiştir bu iş hep böyşe olmuştur.bakın cıkın yıllar önce sorun futbol da bıle bu böyle şampiyon kiöse onu tutmuştur malatya.oysaki ben trabzon sporlu değilim ama anadolu takımı tutsalar.maalesef malatya dan bişey olmaz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sami (4 ay önce)
    Sami er %99.99 kesin gibi reis ile paylaşılan fotoğrafta Bülent tufenkcinin sürat ifadesinden Öznur caligin getirdiği il başkanı Namık gönen im suratindan vede Abdurrahman babacanin aciklamarindam belli oluyor kimin oldugu sami er hayırlı olsun MALATYA MİZA EN GUZELİ OLDU SELHATTİNDE OZNURDA ARTİK YETER
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 ay önce)Sami isimli kullanıcı yorumuna
    Yanılıyorsun üstadım Selahattin Gürkan kesin gibi az çok bizimde kulis bilgilerimiz var..
    %35
    %65
    Yanıtla
  • Kulis bilginiz yanlış yerden geliyor benden söylemesi açıklanınca görürsünüz ✋
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Mustafa (4 ay önce)
    O zaman akp kaybeder.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Emekli (4 ay önce)
    7500 tl maaş ver birde oy iste.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Ali yağız (4 ay önce)
    Selahattin Gürkan büyük ihtimal 31 Mart Yerel seçimlerinde Malatya Büyukşehir Belediye başkan adayı Nedenleri ? 1 STK desteğini arkasına aldı 2 Cumhur ittifakı MHP nin desteği 3 Şehre kazandırılan devasa projeler 4 Tecrübe ve deneyim 5 İlçelerin tamamını hizmetle tanıştırmak her ilçeden oy alabilme 6 Depremde ağır hasar alan esnaflara yönelik 1000 lerce konteyner işyeri desteği
    %17
    %83
    Yanıtla
  • Kemal (4 ay önce)
    Yapılan açıklamada yayınlanan videoda sadece Mersin ve Manisa dendi . Nereden çıkardınız Malatya ve Selahattin başkanı ???tamamen yandaş haber
    %67
    %33
    Yanıtla
  • bi okuduğunu anla önce mersin ve manisada mhp adaylari desteklenecek. (Akpliler Mhpli adaya oy verecek)Diger illerde akp adayi desteklenecek.(mhpliler akpli adaya oy verecek ).
    %67
    %33
    Yanıtla
  • selahattin Gürkan 50 tane çalık eder çalık ne yapar belediyeye hısım akraba eş dostla doldurur savurganlık çakır dönemi gibi borçlu hale gelir iflas eder
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 ay önce)
    Yazık olur Malatya'ya
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Orkun (4 ay önce)
    Vay malatyanin haline o zaman .
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Malatya da kimi koysalar güle oynaya kazanır. Mevcut başkanları koy yine garanti. Halay çeker kutlarlar
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Ahmet (4 ay önce)
    Malatyamızın, cümle geçmiş ve geleceğimizin ruhuna El Fatiha !
    %80
    %20
    Yanıtla