SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akpınar'daki Cinayetlerle İlgili 2 Tutuklama Daha

Akpınar'daki Cinayetlerle İlgili 2 Tutuklama Daha
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 2 kişinin ölümü, 2’si ağır 6 kişinin yaralanması ile sonuçlanan kafedeki kanlı olayla ilgili tutuklu sayısı, hastanedeki tedavileri tamamlanan 2 yaralı şüphelinin daha tutuklanmasıyla 10'a yükseldi.

Olay, Malatya’da 18 Haziran Cumartesi günü saat 16.15 sıralarında Akpınar Kuyumcular Çarşısı girişindeki kafede meydana gelmiş ve  kafeyi işletenler ile sahipleri arasında işyerinin işletilmesi, alacak-verecek meselesi nedeniyle işyeri sahipleri ile işyerini işletenler arasında çıkan kavga olayında, silahlarla ateş açması sonucunda dayı- yeğen oldukları bildirilen 53 yaşındaki Remzi Erşahin  ve 33 yaşındaki Halil Ulutaş adlı şahıslar olay yerinde hayatını kaybetmiş, Kalbi durmuş olarak Turgut Özal Tıp Merkezine  götürülen İsmail Artuç ise burada yapılan müdahaleyle hayata döndürülmüştü ve halen yoğun bakımda bulunuyor.  

Olayda S.B. adlı kadın baldırından, M.T. diz kapağından, M.A. karın boşluğundan, M.A. sağ ayak kısmından silahla, S.K. adlı şahıs ise darp sonucu yaralanmıştı. Yaralılardan İsmail Artuç ve M.A.’nın hayati tehlikesi olduğu bildirildi. Olayda 5 tabanca ve 1 makineli tabanca ele geçirilmişti.  

Cinayetle ilgili olarak soruşturma sonucunda Adliyeye sevk edilen şüpheli sayısı 15’e yükseldi. Cinayetle ilgili soruşturma kapsamında Adliye aşamasında N.Ç. ve F.D. adlı şüpheliler savcılık ifadelerini ardından salıverilirken, şüpheliler Ender E., Emrecan E. ve Mertkan E. ise sevk edildikleri Sulh Ceza Hakimliğince Adli Kontrol koşuluyla serbest bırakılmıştı.

Olayla ilgili olarak   Selim K., Cumali K., Mücahit A., Mehmet T., İsra E.K., İnan Y., Mehmet A. ve Şinasi A.  adlı şüphelilerin tutuklanmasının ardından hastanedeki tedavilerinin tamamlanarak taburcu edilen yaralılardan Seda B. ve Mehmet  A.‘da Nöbetçi Malatya Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi. Son tutuklularla birlikte olayla ilgili tutuklananların sayısı 10'a yükseldi.

Tutuklanan şüphelilerden Şinasi A.’nın, olaydan 2 gün sonra nedeniyle mühürlü olan kafenin kapısındaki mühürü kırarak girip daha sonra kaçan şüpheli olduğu, şüphelinin işyerine unutmuş olduğu anahtarı almak için girdiğini söylediği öğrenildi.  

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kernekli (1 yıl önce)
    Dilerim bu tatsız olay Malatya için bir milat olur. Husumetli aileler, kavgalı gruplar tespit edilerek barıştırılır. Yemekler, sünnet düğünleri, dostluk maçları tertip edilir. Ölen öldü, kalanlar canlı canlı mezara girdi. Kim olursa olsun herkesin bi seveni anası babası çili çocuğu ailesi var. Hiçbişey insan hayatından daha yüce değil.
    %53
    %47
    Yanıtla