SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akpınar'daki Kanlı Hesaplaşmada Tutuklu Sayısı 8'e Yükseldi

Akpınar'daki Kanlı Hesaplaşmada Tutuklu Sayısı 8'e Yükseldi
A- A+ PAYLAŞ

Akpınar'daki bir kafenin işletilmesi, alacak-verecek meselesi nedeniyle çıkan kavgada 2 kişinin öldürülmesi, 2’si ağır 6 kişinin yaralanması ile sonuçlanan olaya ilişkin soruşturmada gözaltına alınan 13 şüpheliden 8'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.  2 şüpheli savcılıkça salıverilirken, 3 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, Malatya’da 18 Haziran Cumartesi günü saat 16.15 sıralarında Akpınar Kuyumcular Çarşısı girişindeki kafede meydana gelmiş ve  kafeyi işletenler ile sahipleri arasında işyerinin işletilmesi, alacak-verecek meselesi nedeniyle işyeri sahipleri ile işyerini işletenler arasında çıkan kavga olayında, silahlarla ateş açması sonucunda dayı- yeğen oldukları bildirilen 53 yaşındaki Remzi Erşahin  ve 33 yaşındaki Halil Ulutaş adlı şahıslar olay yerinde hayatını kaybetmiş, Kalbi durmuş olarak Turgut Özal Tıp Merkezine  götürülen İsmail Artuç ise burada yapılan müdahaleyle hayata döndürülmüştü.  

Olay a S.B. adlı kadın baldırından, M.T. diz kapağından, M.A. karın boşluğundan, M.A. sağ ayak kısmından silahla, S.K. adlı şahıs ise darp sonucu yaralanmıştı. Yaralılardan İsmail Artuç ve M.A.’nın hayati tehlikesi olduğu bildirildi. Olayda 5 tabanca ve 1 makineli tabanca ele geçirilmişti.  

MAHKEME 06.30'DA SONUÇLANDI..

Cinayetten sonra gözaltına alınan toplam şüpheli sayısının 11’den 12’ye yükseldiği bildirildi.  Emniyet Asayiş Şubesindeki işlemlerin ardından 22 Haziran Çarşamba günü 15.00'de Malatya Adliyesine sevk edilen şüpheliler için Adliye ve çevresinde geniş çaplı bir güvenlik önlemi alındı. 

23 Haziran Perşembe sabah 06.30'da sonuçlanan Adliye aşamasında N.Ç. ve F.D. adlı şüpheliler savcılık ifadelerini ardından salıveridi.Olayla ilgili olarak gözaltına alınanlardan Ender E., Emrecan E. ve Mertkan E. ise sevk edildikleri Sulh Ceza Hakimliğince Adli Kontrol koşuluyla serbest bırakıldılar. 

Sulh Ceza Hakimliği  Selim K., Cumali K., Mücahit A., Mehmet T., İsra E.K., İnan Y., Mehmet A. ve Şinasi A.  adlı şüphelilerin ise tutuklanmasını kararlaştırdı. 

Şüpheliler polis ekiplerince geniş güvenlik önlemleri altında  Malatya Cezaevine teslim edildi.  

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız