SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'li Mahir Ünal 'Görevden Affını' İstemiş

AKP'li Mahir Ünal 'Görevden Affını' İstemiş
A- A+ PAYLAŞ

AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, AKP Grup Başkanvekilliği görevinden affını talep ettiğini belirtti.

AKP Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, görevinden affını talep ettiğini duyurdu.

Ünal paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Bugün itibarıyla Grup Başkanvekilliği görevimden affımı talep ettim. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a bugüne kadar şahsıma duyduğu güven ve verdiği sorumluluklar için müteşekkirim."

Cumhuriyet ve Harf Devrimi'ni "Cumhuriyet; bizim lügatimizi, alfabemizi, dilimizi hasılı bütün düşünme setlerimizi yok etmiştir" sözleriyle nedeni ile büyük tepki alan AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal'dan, tepkiler üzerine daha sonra geri adım gelmişti.

halktv.com.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • gülagacı (1 yıl önce)
    aynı zihniyet mustafa armağan yeşilyurt belediyesinin çocuk kitabı olmamasına rağmen çocuk kitapları festivallinde boy gösterecekmiş ne alakaysa ................
    %34
    %66
    Yanıtla
  • yıldırım (1 yıl önce)
    bir partinin grup başkan vekilisin ve söz sahibi birinin böyle açıklaması manidardır. ne güzel cumhuriyet ülkemiz var herkes özgürce yaşıyor dinini de yaşıyor gayrimüslüm olupta kendi dininide yaşıyor zaten islam dininde zorlama yok. ben müslümanlığımla.. cümhuriyet türkiyemle gurur duyuyorum
    %75
    %25
    Yanıtla
  • uğur tn (1 yıl önce)
    Maalesef akp'de bu tip beyinler çok ama çok fazla. Yani seçmeninden tutun ,parti içinde siyaset yapan aklın hemen hemen yüzde 80'i bunun düşüncelerini aynen temsil etmektedir. Bu ve bunun gibi cumhuriyet düşmanlarına taviz verilmemesi kanaatindeyim. Her kim ise cumhuriyet düşmanlığı besliyorsa bilsin ki o benim nazarımda vatan haininden farkı yoktur.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Sezgin (1 yıl önce)
    Mahir efendi sen Osmanlı zamanında osmanliyi eleştirseydin bu açıklamayı yapacak zamanın olamayacak di ..O zaman ne diyoruz C diyorum U diyoruz M diyoruz H diyoruz U diyoruz R diyoruz İ diyoruz Y diyoruz E diyoruz T diyoruz ..Öğrendiniz mi Mahir efendi !
    %57
    %43
    Yanıtla
  • Murat (1 yıl önce)
    Cumhuriyet değerlerini ve kazanımlarını sindirememiş, ne olduğunu bilmediği, koskoca Osmanlı İmparatorluğu halkını cahil bir topluma dönüştürmüş bir alfabeyi savunan ve buna özenen bir adamın millet vekilliğinden de affını istemesi uygun olur!
    %63
    %37
    Yanıtla