SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'nin Pazar Günü Açıklayacağı İlçe Belediye Başkan Adayları..

AKP'nin Pazar Günü Açıklayacağı İlçe Belediye Başkan Adayları..
A- A+ PAYLAŞ

AKP’nin Malatya ilçe belediye başkan adaylarının 4 Şubat Pazar günü açıklanacağı duyuruldu. AKP'nin  seçime gireceği 11 ilçenin 3'ünde mevcut başkanlar yeniden aday gösterilirken, 8 ilçede yeni isimler belirlendi.

AKP, İstişare ve değerlendirmeler sonrası ilçe belediye başkan adaylarının da 4 Şubat Pazar Günü Saat 11:00’de Merkez Spor Salonu’nda AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz’un katılımıyla açıklanacak.

Türkiye Yüzyılı Şehirleri arasında Malatya’yı öne çıkarmak istediklerini ifade eden AKP Malatya İl Başkanı Namık Gören, “Malatya’mızı ayağa kaldırmak için bu süreç içerisinde çok titiz bir şekilde aday tespit çalışmaları yapıldı. Yürütülen çalışma bundan sonraki dönemde depremin yarattığı izleri, yaşattığı ve verdiği zararları giderebilecek sağlıklı, her yönüyle memleketimizi ayağa kaldırabilecek bir ekip oluşturmak yönündeydi. Açıklanacak ekibimizle birlikte durmadan, yorulmadan çalışacağız. Güzel günlerin başlangıcında, bu heyecanla pazar günü tüm halkımızı Merkez Spor Salonu’na bekliyorum” dedi.

AKP'NİN AÇIKLAYACAĞI BAŞKAN ADAYLARI..
AKP Yeşilyurt'ta Mehmet Çınar, Battalgazi'de Osman Güder, Darende'de İsa Özkan ve Doğanşehir'de Durali Zelyurt'u tekrar aday göstermiyor. Doğanyol, Pütürge ve Yazıhan'da ise AKP mevcut belediye başkanları ile seçime giriyor.

AKP Malatya'nın en büyük iki ilçesi olan  Yeşilyurt'ta Prof. Dr. İlhan Geçit, Battalgazi'de ise Av. Bayram Taşkın ile seçime girme kararı aldı.

Doğanşehir'de Vahap Küçük'ün vefatı üzerine Belediye Meclis Kararı ile belediye başkanı seçilen ve yaklaşık 4 yıldır görev yapan  Durali Zelyurt ve Darende'de ise 2 dönem başkanlık yapan İsa Özkan yeniden  aday gösterilmediler.

AKP'nin Darende Belediye Başkan Adayı olan Alican Bozkurt, daha önce Malatya Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev almıştı.

Doğanşehir'de AKP'nin adayı olan Zekeriya Çelebi bakliyat ticareti ile uğraşıyor.

AKP’nin, son anda bir değişiklik olmazsa Malatya’da 31 Mart yerel seçimindeki belediye başkan aday listesi şu şekilde:

YEŞİLYURT: Prof.Dr. İlhan Geçit
BATTALGAZİ: Bayram Taşkın
AKÇADAĞ: Hasan Ulutaş
ARAPGİR: Çetin Özdemir
ARGUVAN: Burak Ateş
DARENDE: Alican Bozkurt
DOĞANŞEHİR: Zekeriya Çelebi
DOĞANYOL: Hakan Bay -Mevcut Başkan 
KALE: İhsan Özbay
PÜTÜRGE: Mikail Sülük -Mevcut Başkan 
YAZIHAN: Nevzat Öztürk -Mevcut Başkan

AKP, Cumhur İttifakı ortağı MHP'yle anlaşması nedeniyle, Hekimhan ve Kuluncak ilçelerinde MHP'nin adaylarına destek veriyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

87 yorum yapılmış

  • Pırasa (3 ay önce)
    Niye gündeme etin 450 TL olduğu, bir dürümün 150 TL oldugu, sebze meyvenin ateş pahası olduğu, sütün 40 TL olduğu gelmiyor. Eskiçağ gibi isimler üzerinden yola devam kavgaya devam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (3 ay önce)
    Adamlar Akçadağ'lı olduklarını bile kabul etmiyorlar. Karanlıkdereliyiz diyorlar. Akçadağ'a aday gösteriliyorlar. 2019 da olduğu gibi yine ders almadılar. Ali Kazgan tekrar kazanabilir
    0
    0
    Yanıtla
  • Mlx (3 ay önce)
    Onlar aday gösterir Malatya lıda gider oy verir. Burda atıp tutmaya bakmayın. Yüzde 70 ile başa gelirler. O yüzden sıfır sıkıntı....
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki (3 ay önce)
    Namık, ekrem dağ ve eniştesi 2 merkez istediği adamları getirdiler. 30 tane aday adayına yanlış yaptılar. Malatya da ak parti sadece bizim olsun kimse yanaşmasın kimse kapıdan girmesin tavrındalar. Babacan haftanı 3 gün Fransa’da 3 günü İstanbul’da takılıp haftanın 1 günü Malatya’yı karıştırıp kaçıyor. Ne güzel dünya
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ugur (3 ay önce)
    Akçadağda halkda karşılığı olmayan adayı vekil hanım kefil olmuş illaki bu olacak diye birde diyorlar biz karışmayacağız Git biz hakdan ayrılmayız diyorlar kimseyi konuşturmuyorlar bile gelinde oy alın bizde o zaman
    0
    0
    Yanıtla
  • Kurşunlu canavarı (3 ay önce)
    Süleyman Soylunun dediği gibi ohhhhhhhhhh Malatyalılara müstahak bir kere dik duruş sergilese şu Malatyalılar seçim günü gereken cevabı verse diyeceğim ama boş konuşmuş olurum :)
    0
    0
    Yanıtla
  • atakan44 (3 ay önce)
    arkadaşlar ne olursa olsun kim olursa olsuın belediye başkan adaylarımıza başarılar dilerim.ama hükümetin şunu göz önünde bulundurması gerekti malatya depremde % 100 e yakın yıkım bitik harabe ve işlevsiz hale geldi 1 yıl oldu hala yıkım bitmedi bırakın evlerin yapımı teslimatı insanlar yurtlarını terk ettı gurbetlerde zor durumda malatyada kalanlarda merkezi köylerde yapılması gereken imar bir an önce başlanmadı esnaf halk yokluk tedırgın ıcınde öğrenciler bilimsel akedimler geleceklerinden gözle görüken kaç yıl kaybettiler türkiye ortalamasının çok gerilerine düştüler sağlık egitim sekteye uğradı ve hükümet buna rağmen seçim derdine düştü ve sınıfta kaldı. kalbimce malatya bunu haketmedi ve istediği desteğide akp hükümetinden göremedi şimdi halktanda aynı gözle bakarsak akp de halkın gözünde aynı yere düştü şimdi bu seçim sürpriz ve nefret oylarıyla partilerin oyları birleşirse secmen ianın farklı parti ve adayları geticektir bununda başında yeniden refah partisi belkide malatyayı silme alıcaktır.ben partici değilim siyasi bir görüşüm yok ama malatya seçmeni refah kökenli solada oy vermez ama akp malatyada kaybedebilir halk kararını vermiş secim siyaset propaganda boş malatya siyaseti seçim gelmeden şekillenen bir il özelliğine sahip yerdir.yinede halkımıza vatandaşımıza bizler gibi malatytalılara iyi seyirler bu filim bitmez ama karar verilmiş oyların yeri belli gibi.allaha emanet kalın
    0
    0
    Yanıtla
  • hazeyn (3 ay önce)
    güzel oluyor çünkü niye diyeceksiniz yüzde 70 oy çıkarıyor akp heralde onların dediği olacak 31 mart ta yine oyları akp ye verirsiniz nasıl olsa
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 ay önce)
    Akcadagda bu hasan Ulutaş kim akcadagda hiç kimse ne tanır ne bilir bu nasıl bir iş önüne gelen aday oluyor hayatında ilçeye gelmeyen nasıl aday yaparlar ayıp ya ama Akçadağ ne yapacağını bilir.adam pimapenci aday oluyor yazık ya yazik
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (3 ay önce)
    Bütün villacılar, şarkılı video çekenler gitmiş desenize. icraat kendi öz sermayesi ile milletin hepsine hitap edecek işler bütünüdür. Gidenler anlayamamış ve icraatları yok demek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (3 ay önce)
    Adaylar muhteşem. Seçimden sonra görün siz Malatya 3-5 ayda nasıl ayağa kalkacak. Tüm adaylar işinin ehli, ömrünü belediyeciliğe adamış, vatan millet ve memleket aşkıyla yanan insanlar.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • İroni yaptığımı anlamayıp yorumu beğenmeyenlere selam olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • uğur tn (3 ay önce)
    Şaka gibi akp'ye tapanlar akp'yi eleştiriyorlar sonra da gidip tıpış tıpış bayıla bayıla '' REİSE ÖMRÜM FEDA'' diyerek gidip oy kullanıyorlar. Malatya ,malatya hakikaten bulunmaz eşin. Bir farkla cehaletinle, dünya da eşi benzeri olmayan biatla bulunmaz eşin. Akp'yi coşturur cahil güneşin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malayalı (3 ay önce)
    Güzel insanlar güzel Malatyam eleştiri tamam beğenmezsin tamam ama her şey sizin elinizde beğenmiyorsan vermeyeceksin tüm siyasiler vatandaşı koyun sürüsü gördüğü için kafalarına göre takılıyorlar malatya bir sürü sıkıntı içinde onlar rant peşinde belki saçma gelecek ama deprem olan illerde milli duygularla tüm siyasiler beraber hareket etmesi lazım ben siyaset istemiyorum güzelim malatyam eski günlerine dönsün en çok merak ettiğim bu tüm siyasi parti adayları çadır vesaire yerlerde yaşayan insanların yüzüne bakıp nasıl oy isteyecekler bu her insanın yapacağı iş değil
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet Ç. (3 ay önce)
    Gerçekten çok merak ediyorum bu teşkilata bu adamlara Allah size akıl fikir versin! Doktor mu yerle bir olmuş şehiri ayağa kaldıracak hayatında hoca kaç defa çizme giymiş ya da inşaat görmüş? Bir diğeri avukat o evlere şenlik koca çarşı onun mıntıkasında suan 486 dönüm inşaat alanı yarın minimum 1000 dönüm inşaat alanı bu avukat arkadaşın ben dönüm ne onu bile bildiğinden şüpheliyim. Tek seçenek kaldı vermemek oyların düşmesi görürüm AKP Malatya da 40’ın altına düşsün ben sizi afedersiniz ama teşkilat kuyruğunuza teneke bağlayıp kovalayacaklar sizi!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • UltraŞakşakçı (3 ay önce)
    Akp Malatya’da kaybetmek için tüm kozlarını sahaya sürdü. Malatya milleti nefislidir. Kendilerini alaya alanların cezasını verir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Deka (3 ay önce)
    Dayatılmış adaylara oy yok ben oyumu Bilal Yıldırıma yani yeniden refaha verecem
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Fatih (3 ay önce)
    Tepeden inme aday adaylık başvuruları olmayanlara oy moy yok benden. O kadar aday adayına tamayül yoklamasına soktunuz, uğraştırdınız. İnsanlarla dalga mı geçiyorsunuz? Aday adayı olanradan birisini seçseydiniz ya! Bu şu demek biz kimi gösterirsek seçilir zaten anlayışı..Malatya’da Ak Parti ahbap ilişkisine dönmüş..Sami Er 35 yıllık arkadaşı İlhan Geçit’i aday yapıyor ne güzel dünya ya! Yazık güzel Malatyama çok üzülüyorum, kimlerin eline düştün sen Malatya’m. Seni çok seviyorum memleketim ve memleketimin güzel insanları ama yönetenleri asla!
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Malatya adayın kim olduğuna kesinlikle bakmaz Sami bey yüzde 70 veya 75 ile seçilir aynı kişi veya kişiler bağımsız veya başka partiden aday olsalar yüzde 1 alırlarmı bilinmez hiç bir dönem Malatya adaya oy vermemiştir bu dönemde vereceğini zannetmiyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Gülünç (3 ay önce)
    Bu nasıl kafa yıllarca belediyecilikte sahada hizmet vermiş mimar mühendisi ele doktoru avukatı belediye başkanı yap oldu olası başhekimlige hsyk da mühendis mimar atayın ülkedeki aday tayin etme kafasına hayranım.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Kimi ele çınarı mı kendisi sizi de mi almanyaya kaçıracaktı diğer dönem acaba yoksa ağır hasar alan 6 aylık konutların inşaatından mı ekmek yediniz
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Yılmaza cevap (3 ay önce)yılmaz isimli kullanıcı yorumuna
    Yılmaz sen yılmışsın tek muhendis çınarmı yıllarını meclis üyeliğine vermiş mimar mühendisler var ben isim vermedim önümüzde daha çok seçimler var yılma.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Atabey (3 ay önce)
    Malatyalı için adayın ne önemi var , boş yere tartışıyorsunuz. Sizler kim olduğuna bakmadan körü körüne oy veren bir zümre değilmisiniz zaten ? Ha Ahmet olmuş , Ha Mehmet, yine gidip kuzu kuzu oyunuzu vereceksiniz. Dolayısıyla o olmuş, bu olmamış yorumları Malatya için komik muhabbetler
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Evet çok doğru. Çünkü Malatya'da kişiye değil partiye oy verilir. Bu zihniyetle biz daha çok yolunuruz çookkk
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Çok doğru Tartışmaya gerek yok Malatya için adayın kim olmuş ne önemi var şu anda ülkemizin en iyi belediye başkanı gelsin malatyadan aday olsun yüzde 1 bile alamaz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • OpTiMiST (3 ay önce)
    Akçadağ in haberde esamesi yok.Belki bu dönem AKP alır derdim ama Ali Kazgan da güçlü aday.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Darendeli (3 ay önce)
    Darende bu dayatmayı kabul etmez asla gereken cevabı elbette verecek bu aday Temayül demi çıktı yoksa kamu oylamasında mı. Bu tercih çok yanlış bir tercih ceketi koysan dönemi bitti. Bunun cevabı hakikati 31 mart'ta görürsünüz
    %84
    %16
    Yanıtla
  • niye şimdiye kadar hep dayatmaydı 31 martta görürsünüz yine akp ye verir darende çünkü darende için adayın önemi yok sadece akp nin önemi var
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferit Amca (3 ay önce)
    Bir Ak parti seçmemi olarak Bayram Taşkına oy vermem. Bu parti kurulduğundan beri ilk defa ak partiye oy vermeyeceğim. Umarım sandıkta halkı karşısına almanın ne olduğunu herkese gösterir Malatya halkı
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Verirsin verirsinnnnn Malatyalılar her seçim aynısını söylüyorlar sandığa gidince tıpış tıpış veriyorlar sen de verirsin. Adamlarda zaten kimi koyarlarsa koysunlar vereceğinizi bildikleri için size göre değil kendilerine göre adayları belirliyorlar
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Tatar Ramazan (3 ay önce)Ferit Amca isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen katılıyorum Bende bir Ak parti seçmeni olarak Bayram Taskina oy vermem
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Bir akp seçmeni olarak günü geldiginde sandıga gidip aday kim olursa olsun oy verirsiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Verirsin verirsin (3 ay önce)Ferit Amca isimli kullanıcı yorumuna
    Hayatımda şu ana kadar Akpartiye oy vermiş birisinin başka partiye oy verdiğini ne gördüm ne de duydum. Gözümle görsem yine inanmam. Çünkü bu bir parti tutma veya vatan meselesi değil Akpartiye oy verenler için. Bu bir saplantı. Adayın kim olduğuna bile insanların baktığına inanmıyorum..HDP den MHP ye kayanı bile gördüm.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hoca (3 ay önce)
    İlhan hoca çok iyi bir doktor işi gücü ras gelsin ama belediye de yönetici doktor ne alaka.. İlhan hoca bence İnönü Üniversitesine Rektör olsa daha başarılı olurdu.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • MALATYALI DOKTOR (3 ay önce)Hoca isimli kullanıcı yorumuna
    hastanede baş hekimliği bile yapamayan adam belediyeyi nasil yöenetecek ?
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Avşar bey (3 ay önce)
    Yine dayatma bir liste deprem bölgesindeki iki merkez ilçe yine Adıyaman a hayırlı olsun belediye tecrübeleri yok Akçadağ şeyhe yakın kimse tanımıyor Darende buyuksehirde emekliye ayırdılar Yazıhan sabit doganyolda Öznur akrabası diye aday adaylığı için kimse muracat etmedi artık millet bıktı Pütürgede geçen seçimin daha unutmadılar bir sürü yetim var geride kaldi o yetimlerindemi hatırı yoktu...Neden bu kadar Pütürgeyi geriyorsunuz yine olay olursa sorumlusu kim? Şimdi bu adaylar halkın istediğimi yoksa birilerinin dayatmasimi.. Yine Malatya ya dayatma bir liste Diğer partilerin işine çok yarayacak bu liste Yazık ettiler Ak partiye bu davaya reise...
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Seçim bitsin bir daha konuşalım Malatyaya çıktın mı dersin Ak Parti bitmiş seçimden sonra bakıyorsun vermeyeceğim diyenlerin hepsi vermiş. O yüzden kimse kimseye yazık etmesi biz ne hak ediyorsak siyasetçiler onu veriyorlar. Allah eksikliklerini vermesin hatta bir fil daha verirlerse Malatya için ihtiyacımız giderilmiş olur.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Bir noktasına dahi (3 ay önce)Avşar bey isimli kullanıcı yorumuna
    Bir noktasına dahi katılmıyorum. Yine herkes Akp ye oy verecek. Daha doğrusu önceden kime oy verdiyse yine ona verecek. Akparti'nin Malatya'da rekor kırmasını bekliyorum. En kötü son seçimdeki kadar alacağı yüzde 10000000000000000
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 ay önce)
    Deprem bölgesinin en fazla etkilenen şehri MALATYA'ya hayırlı olsun. Umarım güzel işler yaparlar. Özellikle belediyenin parasını kendi reklamları için kullanmazlar. Önceki belediye başkanları ile başlayan ve sonrasında başta Mehmet Çınar Selahattin Gürkan ve Osman Güder ile devam eden sözde gazateci M. ve ayakçısı M. gibi web sayfalarına bir tane reklam alamayan bu paralarla geçinen kişilere belediyenin parasını dağıtmazlar. MÇnin sözde gazeteci M ve M çok yüksek meblağlar verdiği herkesin dilinde. OG hakeza yine öyle. Sami Er'in yapmayacağına eminim ama diğerleri için bişey diyemiyorum. Bu sözde gazetecilerin haberlerinden belli olur artık. Yani bunlar kimi överlerse bilinki paralarını almışlar. Ama başkanların kendi paraları değil belediyelerin parası.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Yani şunu mu demek istiyorsunuz; Bu iki M kimi överlerse yemlerini almışlar, kime söverlerse yemlerini alamamışlar mı?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bu M Yeşiltepe lisesinde iken konuşmayı bilmiyordu, Malatya’da kötü bir dayakladılar kaçtı İstanbul’a . O yazılarının hepsini sözde büyük gazeteci M parayı alıp bunun sitesinde yazıyor. Son günlerde de eski bir rektör vardı eşi E’de yazmaya başlamış. Yoksa bunun iki kelimeyi yan yana getirmesi mümkün değil iyi tanıyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sadrettin (3 ay önce)Sabri isimli kullanıcı yorumuna
    Bu sözde gazeteciler sabık Rektör A. B. K ve eş rektör kocası E ile kankan oldular yedikleri içtikleri birlikte resim vererek ablası öznur hnm a mesaj verdiler öznur hnm, a sen beni rektör yaptırmadin bende seni belediye başkanı yaptırmayacam demiş ve bu sözde gazeteciler ile birlikte hareket etmiş sağda solda ben selahattin Gürkan ı destekliyorum diyormuş. Birde sözde gazeteciler duayen dediği sözde R. Bdiye birisi var cemaatci ve nurcu geçinen sözde gazeteci mi ticaretlemi uğraşan emlakcilik yaban sözde gazetecilerivarvar. Kibris Cumhurbaşkanı ilegorusmelerini ayarlayan facede tşk ettiği cemaatci R B abileri var. Birde sözde gazeteci bld reklamiyla geçinen önce eş rektörün tehdit ettiği şimdi kanka olduklari MCve bu MC nin bağımsız Büyükşehir bld bşk adayı olarak Malatya tmdeyazdığı dünya basın konseyi ve daha birçok sözde Ünvanlar olan M. T leri var. Bu sözde gazetecilerle Öznur ablaya çok zarar verdiler. Bir insan kendisine her türlü kolaylığı gösteren bir ablasına böyle bir vefasızlık yaparmı insan düşmanına yapmaz ablası Akp den milletvekili sabık Rektör ve eş rektör kocası çakma sözde MHP li Öznur abla kendisine böyle zarar veren kişiyi hala bacım kardeşim diyorsa!!!!!. Ben öznur ablanın yerinde olsam hiç görüşmem ve adını dahi anmam vallahi billahi öznur ablaya üzülüyorum böyle bir bacı olurmu. Ya Öznur ablanın sevenidse varsevmeyenide ama öznur abla Akp den beş kere milletvekili olmuş birisi galiba tek hatası bu bacısını rektör yaptırması selam ve muhabbetle
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet bey bu ezik M acından ölür. Burda bunların ekmeğini kesmeye çalışma. Yukarıda yazan doğruysa adaylardan Pütürge adayıda bunları yemliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gani (3 ay önce)
    Bu sefer denenmiş parti ve adaylara alemi cihan olsa oy vermeyeceğim.
    %65
    %35
    Yanıtla
  • ceketaday44 (3 ay önce)
    Malatyada ceketi aday koy yine kazanır kimse kusura bakmasın hayırlı olsun
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Atakan (3 ay önce)
    Arapkir Arguvan Akçadağ Darende yi kesin kaybeder. Pütürge Kale ceketlerini koysa alacaklar büyükşehirde yeniden refah tepki oylarını alacak
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Yaz (3 ay önce)
    2 dönemdir yazıhan belediye başkanı ne yapmış acaba 3. döneminde de aday gösteriliyor yazıhan ı hiç görmemişler tarafından. Malatya da parti belli kişilerin elinde dönüp duruyor. Seçmen seçim zamanı hatırlanıyor. Parası olan herkes işini yürütüyor. Bir ihtiyaç veya gariban sahibinin elinden tutulmaz hale gelinmiş. Tüm kadrolar aynı tip adamlarla dolu. Hayırlısı memleket için
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Porgalı (3 ay önce)
    Hayırlı olsun Malatyamıza.Öncelikle İlhan Geçitin Yeşilyurt Belediye Başkanlığı için gelen talebi değerlendirip kabul etmesi yeşilyurtlular adına sevinç kaynağı oldu.Yoksa mevcut adaylarla yeşilyurt düzelmezdi.İlhan hoca akil ve aşiret adamıdır.Akademik kariyer ve birikimle yeşilyurtu daha iyi yerlere taşıyacaktır.Gerisi lafu güzaftır..Hayırlı olsun tekrar
    %31
    %69
    Yanıtla
  • Körü körüne destek tam bir akp seçmeni adamı atadılar yeşilyurtluya mı sordular ankette mi vardı temayülde mi sahada mı adam kaçmış para için bizi bırakmış zorla getirdiler hiç birşey yapamaz halkta karşılığı yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne aşireti kardeş söyle bilelim bunu öğrenmişsin çok duymak istiyorsan ben söyleyeyim. Yıllar önce çalışmak için Adıyaman’dan göçen orduzu elmasuyu civarında yetişen bir dr kendisi. Ne anlar belediyeden ne anlar inşaattan herkes bildiği işi yapacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • aşiretciligi sincik te yapan burası kadim yeşilyurt , asiretcilik burada yok Adıyaman da var
    0
    0
    Yanıtla
  • Pütürgede Vatandaş Oyu Bedava (3 ay önce)
    Biz Pütürgede yaşayanları adeta yok sayiyorlar yada nasıl olsa hangi adayı gösterirsek tıpış tıpış gidip oy verecekler. Pütürgemizde yaşayan ve gerekse de gurbette olan herkes çok iyi bilir ki 5 yıl boyunca M. Sülük her yönüyle büyük bir huzursuzluk kaynağı. Ama anlaşılmayan konu şu ki, her yönden sıkıntılı olduğu bilinmesine rağmen Ak Parti Yöneticileri ve teşkilat neden bu tercihte ısrarcı oluyor. 5 yil boyunca yeteri kadar bir gerginlik ve huzursuzluğu ilçeye yaşatanları bizlerin gözüne adeta sokarcasına, bu adaya oy vermek zorundasınız deniliyor. Zorla Ak partiden neden bizler sogutuluyoruz. Başarısız, vatandaşta karşılığı olmayan, bir gerginlik ve huzursuzluk kaynağı olan birini bizlere dayatanlar, elbette bunun hesabini sayin Cumhurbaşkanimiza vereceklerdir.Allah Pütürgemizin yardımcısı olsun.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Kardeş yazsana nasıl bir huzursuzluk bilelim
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Oktay (3 ay önce)
    Doktordan olmaz avukattan olmaz mühendisten olmaz eczacıdan olmaz iktisatcidan olmaz arkadaş bu başkanlığa kimi getirecekler kimse dürüst mü degilmi onada bakmıyor tamam o zaman siz bağımsız olun size verelim
    %46
    %54
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 ay önce)Oktay isimli kullanıcı yorumuna
    Dürüst mü değil mi kimse bilemez başhekimlik zamanında bi soruşturması var konu hastane hurdalarını usülsüz satmak suçlaması araştırın biraz
    0
    0
    Yanıtla
  • Hikmet (3 ay önce)
    Hiçbir duruşu olmayan il başkanı Namık Gören önce ablasını, sonra ihsan abisini ve arkadaşlarını bir kelime var ama diyemiyorum devre dışı bıraktı diyelim. Yeni abisi Babacan’ın yanında yer almaya çalışıyor ama nafile eskilerine ne yaptıysa bunada aynısını yapar düşüncesine kalsa yine yer tutamaz. Seçimin hemen peşinden güle güle Namık bey
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Yavuz Yilmaz (3 ay önce)
    Cok degerli Malatya halki, Iyi bir belediye baskani olmak icin mutlak her zaman mühendis, mimar veya sehir planlamacisi olmaya gerek yok, globallesen dünyada en iyi mühendislerden en iyi mimarlardan brifing alip sonra iyi bir karar verebilirsiniz. Burada önemli olan bütün belediyeyi iyi bir teknik direktör gibi ahenkle sahada oynatmaniz yerinde kararlar vermeniz gerekiyor. Ameliyatlarda da aniden hastalarda hayati durumlar her zaman olusabilir, o anda doktor olarak en dogru karari en kisa zamanda verip uygulamaniz lazim; iyi bir cerrahlik iyi bir doktorluk bunu gerektirir. Bu noktada Sayin Ilhan Bey Türkiye'nin sayili ürolojik cerrahlarindandir. Prof. Dr. Ilhan Gecit hocamiz dogru zamanda dogru kararlari verebilecek en önemlisi dirayetle bunu uygulabilecek kisidir. Egitim sistemimiz ülkemizin en yüksek dimaglarini doktor yapmaktadir, bu noktada halkimizin destegi ile Sayin Cumhurbaskanimizin teveccühü ile Malatya tarihinde hic olmadigi kadar güzel projelere sahit olacaktir. Malatya icin belkide son 20 yilda verilmis en dogru karardir. Hocamiz tüm halkin baskanidir; hicbir insani ötekilestirmez; oy verenin de ve vermeyenin de baskanidir. Sayin Ilhan Hocamiza basarilar diliyorum. Necip ve cefakar Malatya halkina saygilarimi sunuyorum.
    %29
    %71
    Yanıtla
  • Kardeş iyi hoş anlatmışsın Mehmet Çınar yönetemediği için arkasından birsürü iş çevirdiler arsaları sattılar yurtdışına insan kaçırdılar. İlhan hocanın tek bir tecrübesi yok ne bir işçi çalıştırmış ne milyonluk ihale ve finansman yönetmiş kandıranı çok olacak yöneticilik vasfı yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Serhat (3 ay önce)
    Taze vekil uzayan kol bizden olsun demiş ne var burda. Adam akrabalarını aşiretlerini başkan yapmış. Allah vere Sami Er bunun etkisinde kalıp tamamen onlara yakın kişilerden kadrolaşmaya…
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Kadir 44 (3 ay önce)
    Çınardan iyi olacagı kesin çınarın bu zamana kadar o koltukta oturması bile hata adam tam bir skandal zinciri
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Erdal (3 ay önce)
    Merkez ilçe adaylarımız Adıyaman ilimize hayırlı olsun. Bunların aşiretine kayıt olunuyormu? Kaydolalım kesin sülalelerinden hiç bir kimse boş kalmayacak ve hepsi belediyelerde işe alınacaklar.
    %61
    %39
    Yanıtla
  • Nazif (3 ay önce)
    Yeni bir kadrolaşma, yeni bir dizayn, yeni bir oluşum Malatya nereye gidiyor? Ak parti nereye gidiyor? Reise çelme takmaya çalışanlar kimler? Acaba Türkiye genelide mi böyle!
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Hacı44 (3 ay önce)
    Malatya yı hep birden ayağa kaldıracağız eskisinden daha iyi olacak söylemi afaki olmasın diye doktor aday gösterilmesi doğru Bi karar. Ona mahsuben.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • malatyalı candan dost (3 ay önce)
    valla betoncu ve müteahhit yerine bırak doktoru hastane temizlikçisi bile aday olsa havalara uçarım. yeşilyurt aday adayları içerisinde 1 adet bile tamam bu adam diyebilecegimiz insan yoktu hepsinin bmw si range roverleri vardı.! şimdi önemli olan yeşilyurt ve battalgazinin israfını kesmek bitirmek. o belediye binaları bile çok ama çok gereksizdi bos israf. umarız gelen kişiler israfı bitirir. mesela yeşilyurtta bel şirketlerinde bir adet liyakat üzerine işe alım yok. her şey tamami ile torpil üzerinden dönüyor. umarız bu düzen biter umarız geldikleri andan itibaren hepsine tekmeyi vururlar.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Eğer tüm Adıyamanlı ve aşiret üyelerini doldurmaz ise adam değilim izleyin ve görün muayene yaparken Adıyamanlı ve aşiret adamı kayıran adam belediyede mi kayırmayacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 ay önce)
    Kardeş kim olursa olsun belediye başkanı dürüst olsun. Ölümün var olduğunu bilsin. Asıl üstünlüğün sahip olunan takva olduğunun farkında olsun. Memleketimize her kim bir çivi çaktıysa Allah razı olsun hakkım helal olsun ama her kim kul hakkına girdiyse çaldıysa onu rabbim bildiği gibi yapsın. Ben hakkımı helal etmiyorum. Malatya yeniden kuruluyor yeniden yapılıyor o yüzden gelen arkadaşlar çalışacağını bilerek geliyor ve gelmeli. Şehrin çarşının esnafın halkın durumu iyi değil. Deprem bölgelerinde belediyecilik öyle kolay olmayacak ama dediğim gibi her kim ne yapacaksa Allahtan korkarak yapsın. Binlerce vatandaş öldü. İçimiz zaten kan ağlıyor. İnşallah yüzümüz güler ne diyim.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cemil (3 ay önce)
    Seçmen biraz değerini bildirmeli bir aday garanti belediye başkanı secilirim diye rahat olmamalı sevmiyorsanız istemiyorsanız başka alternatif düşünün arkadaşım size zorla adayım bu diyorlarsa
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Akçadağlı (3 ay önce)
    Hasan Ulutaşı Akçadağlı tanımıyor. Bu demek ki Hasan Ulutaş ta Akçadağı tanımıyor. Hayırlı olsun.
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Aydın Ay (3 ay önce)
    Ne güzel dünya.Allah sizi başımızdan eksik etmesin.Padişahım çok yaşa
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Üroloji Avukatı (3 ay önce)
    Malatya insanının aklıyla alay ediyorlar. İnsanları seçmen gibi değil de keklik gibi görüyorlar. Malatya halkı bunu hakediyor mu? Fazlasıyla…
    %80
    %20
    Yanıtla
  • hı hı tamam..
    %19
    %81
    Yanıtla
  • tabiki de öyle yüzde 60 garanti oy var
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Darende (3 ay önce)
    Darendemize ne alaka Alican. İmam ve zabıta olan bir adamdı. Başka adam mı koca darendede bu lise mezunu adayı koydunuz.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • niye mevcut başkan üniverste mezunumu
    0
    0
    Yanıtla
  • Yazık Malatyama (3 ay önce)
    Avukat mı yoksam doktorun mu işi belediyecilik. Çınar gitti diye sevinirken İlhan bey gelmiş. Malatya yı malatyalı yönetmeli çınar da ilhan da adıyamanlıdırlar. Şimdi çınarı daha çok arayacağız adam en azından inşaat mühendisidi ve ilhan bey adıyaman karçorluları yerleştirir belediyeye kendi istanbuldaki iş adamı akrabalarına işleride verir. Anlamadığım adamlar aday bile değil bu aday adayları ne diye başvuruyor belediye seçimlerine
    %66
    %34
    Yanıtla
  • Malatya (3 ay önce)
    Pütürge için hayırlısı olur inşallah ama Hasan Karakaş pütürgemiz için iyi olacaktı. Şu da bir gerçek daha önce yayınlanan listedeki isim iyiki gösterilmedi.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Aday (3 ay önce)
    20-25 senedir seçilen bu aynı tip insanları yeniden seçmemiz için bize bir sebep göstersinler.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Kaleli gariban dostu nankör düşmanı (3 ay önce)
    Kale ihsan Özbay mevcut başkan değil malatyahaber bilgiyi teyid edebilirsiniz.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Cumali (3 ay önce)
    Avukat ve tıp doktoru deprem bölgesi ne alaka diyeceğim ama nasıl olsa seçilecekler o yüzden adayın kim ne olduğunun çok da önemi yok akp ve malatyalı seçmen için
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Selahattin Gürkan ne mezunuydu. Sadece öğretmenlik mi yapmalıydı. Senin teorine göre başkan olmamalıydı.
    %38
    %62
    Yanıtla
  • Burak (3 ay önce)
    Üroloji doktorundan belediye başkanı mı olur yazık bu memlekete.adaylar arasında hicmi liyakatli belediyecilikte anlayan aday yoktu.kaldı ki bayram taşkın ve İlhan geçit aday adaylığı başvurusu bile yapmamıştı.tamamen tepeden inme adaylar
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Selim. 44 (3 ay önce)Burak isimli kullanıcı yorumuna
    Sizin mühendis başkaninizda gördük. Suç işleri Yeşilyurt belediye başkanı Mehmet çınar.
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Kardeşim benim yazdiklarimda Mehmet çınarı öven bir cümle varmı.o zaten önde gideni.demek istediğim memleket böyle enkaz halindeyken belediyecilikte anlayn biri olsun
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Helvacıdan, veterinerden, eczacıdan oluyorsa doktordan helede ilhan bey gibi doktordan hayli hayli olur... Lise Mezunu olan helvacı 2 dönem Belediye başkanlığı yaptı hiç sesiniz çıkmadı kıymetli kardeşim...
    %51
    %49
    Yanıtla
  • Demek ki memleketin bu yönüyle (üroloji) bir tedaviye ihtiyacı var
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Ahmet (3 ay önce)
    İlhan geçit, bayram taşkın ne alaka .
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Abdulvahap (3 ay önce)
    Adıyaman ilimizin güzide ilçeler Yeşilyurt ve Battalgaziye hayırlı uğurlu olsun.
    %76
    %24
    Yanıtla