SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

AKP'ye Destek İçin Büyükşehir, Battalgazi ve Yeşilyurt Adaylarını Çektiler

AKP'ye Destek İçin Büyükşehir, Battalgazi ve Yeşilyurt Adaylarını Çektiler
A- A+ PAYLAŞ

Ocak Partisi, Malatya’da, Büyükşehir, Battalgazi ve Yeşilyurt ilçe adaylarını geri çekti. Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat, Malatya’da, AKP’ye destek olacaklarını belirtti.

Konuyla ilgili olarak düzenlenen basın toplantısında konuşan Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat , Malatya’da, Büyükşehir, Battalgazi ve Yeşilyurt ilçe adaylarını geri çektiklerini belirterek, kent genelinde AKP’nin adaylarını destekleme kararı aldıklarını kaydetti.

Türkiye’nin içeride ve dışarı çeşitli sorunlarla karşı karşıya kaldığını ifade ederek, böyle bir süreçte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer alınması gerektiğine inandıklarını aktaran Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat, Yeniden Refah Partisi’ni (YRP) ise eleştirdi.

Canpolat konuşmasını şöyle tamamladı: ”Ocak Partisi her daim devletin ve milletin yanında yer alarak mücadelesini sürdürecektir.”

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Ramazan (1 ay önce)
    15 20 kişiden oluşan sözde parti aday çıkarsanız ne olacak çekseniz ne olacak 100 oyunuz var mı malatyada akpyi yalamak için belki genel başkanlarına ileride akp miletvekilliği verirler oyu olmadığı için üçün birini verirler ama olsun beklenti var neticede saçma sapan parti birde partilerinin bi işareti var göreceksiniz :)))
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Başefendi (1 ay önce)
    Böyle bir parti mi varmış.! Seçime girmeyerek bizleri sükutu hayale uğrattınız. Aşk olsun size.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mert (1 ay önce)
    Siyasetin bizim ülkemizde iyice laşkalaştı. Siyaset ciddiyet isteyen bir kurumdur. Ama gel gör ki bizim ülkemizde çocuk oyuncağına döndermişler. Hem de 9 ,5 kişi ile.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Olacak o kadar programı vardı. Genelde siyasiler ve ülkenin durumunu mizahi şekilde anlatan program. İnanın fotoyu ilk gördüğümde olacak o kadar programı aklıma geldi. Ocak Partisi. AKP size minnettar olacak.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Gani (1 ay önce)
    Yahu bu herşey çok lezzetli olacak anlamı taşımadığına göre geriye çok güzel olacak demek.anlamı taşırkı .....Aklım karıştı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mert (1 ay önce)
    Yağcılarda inecek var
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Çarşılı (1 ay önce)
    Hoppala Bunlarda kim :)))))
    %100
    %0
    Yanıtla
  • O nasıl işaret (1 ay önce)
    O nasıl işaret.. Lezzetli bir yemek yedikten sonra mmmhhhh neffiiss derken yapılan işaret gibi
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Ahmet (1 ay önce)
    Bu destekle kesin kazanırlar.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Haci (1 ay önce)
    Bak bu hesapta yoktu muhalefetin işi gittikçe zorlaşıyor o zaman.
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Malatya (1 ay önce)
    Önüne gelen parti kuruyor destek verseniz ne olur vermeseniz ne olur.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Metin (1 ay önce)
    Resimdeki 9 kişi ile destek verecektir.bu hangi parti bırakın bu isleri
    %81
    %19
    Yanıtla