SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alanya'da Bakkal, Sivas'ta Tuna Görevi Bıraktı

0
Güncellendi - 2018-11-07 03:24:17
Alanya'da Bakkal, Sivas'ta Tuna Görevi Bıraktı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligde 11. hafta maçlarının ardından kendi sahasında Evkur Yeni Malatyaspor'a 1-0 mağlup olan Aytemiz Alanyaspor'un Teknik Direktörü Mesut Bakkal ile Atiker Konyaspor'a sahasında puan kaptıran DG Sivasspor'un Teknik Direktörü Tamer Tuna görevlerinden ayrıldılar.

EYMS'YE YENİLDİ, BAKKAL GİTTİ

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor, Teknik Direktör Mesut Bakkal ile yollarını ayırdı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Yönetim Kurulumuz, Teknik Direktör Mesut Bakkal ile karşılıklı anlaşarak ayrılık kararı almıştır. Mesut Bakkal ve ekibine emekleri için teşekkür eder, kariyerlerinde başarılar dileriz" denildi.

Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve İkinci Başkan Kamil Köseoğlu, Mesut Bakkal'a plaket takdim ederek, kendisine ve ekibine emekleri için teşekkür etti.

Mesut Bakkal yönetimindeki Aytemiz Alanyaspor, ligde 11 hafta geride kalırken, topladığı 12 puanla 13. sırada yer aldı.

SİVAS'TA DA TUNA AYRILDI..

Demir Grup Sivasspor'da Teknik Direktör Tamer Tuna ile yollar ayrıldı. Tamer Tuna, hocaların ve kulüplerin bazen değişime ihtiyacı olabileceğini belirtirken, Başkan Mecnun Otyakmaz ise "Stattaki atmosfer negatife dönmüştü. Kan değişikliğine ihtiyaç duyduk" dedi.

Atiker Konyaspor maçındaki taraftarın tepkisinin sorulması üzerine konuşan Başkan Otyakmaz, "Taraftar sonuç odaklıdır, günceldir. Hemen gördüğüne göre yorum yapar. O andaki adrenalinle birlikte daha uzun vadeli düşünemez. Burada bizim dikkatimizi çeken stattaki pozitif atmosferin ortadan kalkıyor olmasıydı ve sıkıntılı olan oydu. Yoksa taraftar bugün tepki gösterir yarın alkışlar omuzlara alır. Stattaki negatif atmosfer bizi mutsuz etti. Taraftar da bu durumdan mutsuz. Şimdi onlara yeni bir ortam sağlamak gerekiyor. Hem kulübümüz hem de hocamız için daha iyi olacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Antalya, Sivas- iha, AA- malatyahaber.com

FOTOĞRAF: 1-0 konuk takımın galibiyetiyle sonuçlanan Alanya'daki Aytemiz Alanyaspor- Evkur Yeni Malatyaspor maçından önce iki takım teknik direktörleri Erol Bulut ve Mesut Bakkal (sağdaki) böyle görüntü vermişlerdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • mUSTAFA (5 yıl önce)
    HOCAM VURDUN MU HAYATTA BIRAKMIYORSUN. MALATYAMIZDA YETİŞEN ÖNEMLİ BİR DEĞER OLAN ÜNAL KARAMAN I DA UĞURLAYACAĞA BENZİYORSUN
    0
    0
    Yanıtla