SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Aldıkları Paranın Karşılığını Verecekler"

0
Güncellendi - 2020-03-15 17:38:07
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Hes Kablo Kayserispor mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Bugünün takımı değil bu. Oyuncular aldıkları paranın karşılığını verecekler. Bazı oyuncuların işine gelmiyor. Buradan çıkmak için her şeyimizi vermemiz lazım" dedi.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Karaman, bazı oyuncuların davranışlarından memnun olmadığını belirterek, alttaki takımlar için ligin yeniden başladığını söyledi. Karaman, "Öncelikle Kayserispor’u tebrik ediyorum. Çok kötü başladık ilk 45 dakikaya. İkinci yarı oyunu riske ettik. Hem oyuncu değişiklikleri hem de taktik anlamında. Aslında çok büyük riske ettik. Biz rakibi hapsettik. Maçın ikinci 45 dakikasına baktığımızda skorun minimum 2-2 olması lazım. Ama kaybettiğimiz bir maç. Önümüzde zorlu bir iki hafta içeride oynayacağımız fikstür avantajının vermiş olduğu maç periyotuna giriyoruz. Ama işin esas tarafı, takım olarak birlikte hareket etmemiz, çok çalışmamız ve eksiğimizi bilmemiz lazım. İlk 45 dakikaya baktığımızda insan şaşırıyor. Bugünün takımı değil bu. Oyuncular aldıkları paranın karşılığını verecekler. Bazı oyuncuların işine gelmiyor. Buradan çıkmak için her şeyimizi vermemiz lazım. Bu mücadelenin içerisinde takım karakterini ortaya koyan oyuncuların da birleşmesi gerekiyor. Bana göre lig daha yeni başladı. Alttaki takımlar için yeniden başladı” dedi.

Korona virüs tedbirleri kapsamında, yurt dışına gidip dönmüş olan Bifouma'yı kontrole gönderdiklerini ve sonucu beklediklerini ifade eden Karaman, şöyle devam etti:

"Oyuncu ile ben görüşmedim. Başkan kendisini kontrole gönderdi. Kontrol sonuçlarını bekliyoruz. Önemli olan takımın, insanların sağlığıdır. Bugünkü maçta çok ihtiyacımız olan bir oyuncuydu. Ama biz insan sağlığını ön planda düşündüğümüz için böyle bir karar aldık."

Maçın koronavirüs tedbirleri nedeniyle seyircisiz oynanmasını da değerlendiren Karaman, "Taraftar futbolun her şeyidir. Taraftar olmadan hiçbirimiz burada olamayız. Maça gelip takımını destekleyen taraftardır. Taraftar her şekilde ön plandadır. Ama taraftarın sağlığı, insanların sağlığı her şeyden daha önemlidir. Çalışan masörler var, fizyoterapistler var oyuncular ile ilgileniyorlar masaj yapıyorlar. Temas halindeyiz” diye konuştu.

Kayseri, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

55 yorum yapılmış

  • Nurettin (4 yıl önce)
    Adil gevrek yazıklar olsun sana ve senin gibilere..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa doger (4 yıl önce)
    Bu takim düşmez Ligi'nde ilk onda bitiririz
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (4 yıl önce)
    Çok merak ediyorum Futbolcular yönetimden paralarını ala biliyorlarmı yada futbolcuların içeride alamadıkları ne kadar paraları var hiç soran varmı.
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (4 yıl önce)
    Malatyaspor ligin 10. haftasında 3. sırada ve 17 puanı var. ligin 15. haftasında 23 puanı var. Ondan sonraki 11 haftada aldığı puan ise sadece 2. yani ligin 26. haftasında sondan 3. olarak küme düşme hattında. Yazıklar olsun takımı bu hale getiren başkana. Büyük başkan ya Sergen Yalçın'ı kovabiliyor. Takımı sırtlayan oyuncuları satıyor. Lig tarihinde görülmemiş şekilde 3. sıradaki takım düşme hattına iniyor. Yuh yuh yuhh. Diyecek bir şey kalmadı. defolup gidin
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (4 yıl önce)
    Hocam bu oyuncu beyleri DİSİPLİN altına almak başta yönetimin ve sizin göreviniz. BUnlar oynamıyorsa nasıl oynarlar bilemem siz daha iyi bilirsiniz.Ancak bu CORONA virüsü bunları korkutmuş olabilir.Dünyada hayat durdu.Biz hala 22 akıllı ve zengin adam meşin topun peşinde koşuyoruz.NEDEN düşüncesi ile Tükenmişlik sendromuna yakalanmış olabilirler.Bol bol sakatat ve kuru kayısı yedirin ki bu illetten kurtulsunlar ALLAHIN cc izniyle. Bu takım düşmez, eğer futbolcuların özel bir gayreti olmazsa.YAKINDA maçlar ileri tarihe ertelenecek gibi bu sürede belki oynamaya ikna edersiniz oyuncuları...Ama ne çare işimiz çok zor olmasa da zor gibi...Yazık ettik bu takıma kimse birşey demiyor.DEMEYECEK gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hamdi Aksaçlı (4 yıl önce)
    Hikmet hocam burada senin hiçbir kabahatin ve kusurun yoktur. Sen elinden gelen bütün çabayı gösteriyorsun. Senin yapacağın hiç bir şey yok. Çünkü kulüp başkanı Adil Gevrek yönetimi takımın en iyi oyuncularını satarak bütün bağışıklık sistemini zayıflattılar. Satılanların yerine aldıkları 38 yaşındaki oyuncu ise bırak koşmayı, adam altı pas içinde ayağına gelen topu kaleye göndermekten aciz. Takım resmen ayakta yıkılıyor. Hikmet hocam sen ne yaparsan yap mevcut bu yönetim ve futbolculardan bir cacık olmaz. Ayrıca kimse kaleci Farnoll'e de kusur bulmasın. Defans olmayınca tek başına Farnoll ne yapsın. Zaten kaleci olmasaydı YMS çoktan alt kümeyi boylamıştı. Kaplan Taraftarlar Grubu.Adına Hamdi Aksaçlı
    0
    0
    Yanıtla
  • kernekli (4 yıl önce)
    44FFM,e Cevap Adama biraz az yaz diyorsunuz sayfa sırf sizin yazilarınla dolu insanlar zaten dert küpü bırak istediklri kadar yazsınlar aynı sizin gibi saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (4 yıl önce)
    Demekki neymiş bu klübü bu hale kim getirmiş*DEDİKLERİMİZİN HEPSİ DOĞRU VE GERÇEKMİŞ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (4 yıl önce)
    Bence şehrin her meydanına her köşesine adil gevreğin heykeli dikilmeli GEVREK GEVREK gülerken altında en büyük hüsran başkan yazılmalı okullarada büstleri dikilmeli ögrencilere ders olarak dinletilmeli malatyalının Malatyaya yapıp yapacağı enbüyük kötülüğü bu zart yapmıştır çocuklar ileride malatyasporumuza başkan olursanız değil istanbulda oturmak taaa fizandasa otursanız bile Takıma bu gibi kötülüğü asla yapmayın paragöz sakın olmayın Takımın sorunununu namus sorunu gibi kollayın .Değerli hemşrilerim sizler orada Biz malatyalı gurbetciler taaa binlerce Km uzakta göz yaşları döküyor Takımın bu durumuna çok ama çok üzülüyoruz Allah yardımcımız olsun biz düşer kalkarız ama kötülükleri asla unutmayız saygılar selamlar Hemşerilerime
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (4 yıl önce)
    hikmet hocaaa... futbolcuları eleştirdiğin kadar kendini de eleştiriyormusun. sahaya sürdüğün ilk onbire bak bi.. sol begde karim hafes varken. sakıp aytaçın ne işi var orda. murat yıldırım değil tff.1. lig oyuncusu tipik bi 2.lig oyuncusu. sen muratı 10. numara pozisyonunda oynatıyorsun. örn kjartansson. ve remi walter varken. murat yıldırımın ve umut bulutun oynatılması saçma. bi kendini eleştir bi. saha sürdüğün 11. re bak bi
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz (4 yıl önce)
    Neden çıkıp biri açıklama yapmıyor madem ki dürüst yöneticisin kardeşim paralarını veriyoruz yada bizlik Bi durum yok diyemiyor neden şiddet eğilimi var bu çelişkili durum neyin nesi bence yönetici kadrosununda oyuncu kadrosununda kalitede sıkıntısı var!!! He ayrıca bu topcular düne kadar kafelerden çıkmıyorlar Dı ama gayet iyi top oynuyorlar Dı. Açıkçası anlamak mümkün değil NE DEĞİŞTİ?
    0
    0
    Yanıtla
  • yms'li (4 yıl önce)
    Rakip takim 60 gol yemis bunu gorunce rahat bu maci aliriz diye dusundum kalecilerini zayif gordum gittik geldik bize ters oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • Darendeli (4 yıl önce)
    Başkan bifimoaya izin veriyor İspanya'ya gidiyor bu sıkıntıda olcak şeymi ölüm kalım maçlarımız var bifimoa yok başkan takımı düşürmek için elinde ne geliyorsa yapıyor kimseye suç bulmayin tek suçlu başkandır.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Konya kayseri maclarina hakem kararlarina Bakin oyuncular kendilerini yere atiyor ve hakemlerin yanlis karar ve penalti veriyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (4 yıl önce)44malatya isimli kullanıcı yorumuna
    Bir deprem oldu federasyon maç erteledi başkan federasyonla kavga etti burda konya maçı sonrası hakemlerin lideri olan kişinin odası basıldı hakemler abilerine bu yapılanı afederlermi bifuma trapzon maçından sonra İspanya'ya gitti Kayseri maçına gelemedi kulübün borcu kirkbir trilyon diye söyleniyor oyuncuların bu yönetime güveni kalmamış hocam bu açıklamayı keşke yapmasaydiniz şimdi onlar olumlu yönde etkilenecekmi hayır diyorum sekiz hafta sonra hepside federasyona başvurur serbest kalırlar çantalarını alıp giderler.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Artık sözün bittiği yerdeyiz.bundan sonrası için reçete yazıp kafa yormaya bile gerek kalmadı.burda vaizoğlan gibileri alkış tutuyordu.hepimize geçmiş olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • kayisikentli (4 yıl önce)
    Değerli dostlar Malatyasporun bu hale gelmesinin bana göre iki sebebi var birincisi futbolcular para alamadiklarinda diye söylentiler ki doğrudur ikincisi ise TFF ye kim itiraz edip ters düştü ise ligin ikinci yarisinda iflah olmadılar fenerbahçe ve malatya nihat özdemir ile ters düştü diye düşünuyorum ama nedesek boş olan malatyaya oluyor başkanda gelip geçici hocada futbolcularda malatya bizler taraftar devamlı buradayız bu yüzden bir spor zevkimiz vardı ondada heves kalmadi.şimdi hoca dîyorki aldığı paranın hakkıni verecekler demekki şimdiye kadar aldığı paraya yediği ekmeğe nankörlük etmîşler nasıl bir iştir millet bir yövmiye için cani çikarken futbolcular eğer aldığı paranın hakkıni vermiyorsa şahsim olarak ben hakkımi helal etmiyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Bahattin (4 yıl önce)
    Hocam sorun senlik değil. Sorun nasıl olsa küme düşmem deyip takımın iyilerini satıp transfer Yapmayan öngörüsü, vizyonu olmayan gevrek başkanda
    0
    0
    Yanıtla
  • ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (4 yıl önce)
    Bu iki hafta alınacak iki galibiyet bizi ya ligde tutacak yada bu işin sonu diyeceğiz,onurunuz için aldıklarınızı helal ettirmek için son şansımız. ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Başta Adil Gevrek olmak üzere bu takımın düşmesinde emeği olan herkesi Rabbim bildiği gibi yapsın inşallah! Geçen sene İstanbul'da yaşadığımdan birkaç maça gelebildigim halde kombine almıştım takıma destek için sırf. Bu sene başkanın yaptıklarından dolayı sene başında kombine almadım, iyiki de almamışım yoksa şimdi kalp hastası olmuştum. Çok bilmiş Adil Gevrek, takımda ki adamı Ali Ravcı, ikinci dönemde ki gündemde ki bu kadar probleme rağmen takıma el atmayan divan kurulu üyeleri ve Belediye yetkilileri takımın düşmesinin baş sorumluları olacaklardır. Yazıklar olsun, Allah rızası için bir an önce yönetime kayyum atayıp son çareler denenmelidir. Bu gidişatın sonu apaçık belli olmuştur, düşmek kaçınılmazdır! Allah rızası için polyanacılığı bırakıp müdahale edin bu gidişe.. Yeter bu zulüm.. Yazık çok yazık..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Otorite sıfır verdiği sözleri tutmayanlarin otoritesimi olur başka ilde olsa dokuz maçta bir puan onbeş maçta bir galibiyet alan ve iki teknik adam getiren başkan ve yönetim anında istifa ederler bizde ise hiç bir şey yokmuş gibi devam ediyorlar belki onları seyirci gönderirdi artık seyircide olmadığına göre tam gaz Malatya amatör lige.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Sevdalısı (4 yıl önce)
    YAZİK ÇOK YAZIK İlk 5 e oynayan bu takım küme düşmeyle baş başa kaldı. Dışarıda olan bir Malatyalı olarak sürekli takımımızı takip ediyor ve gurur duyuyordum. Şimdi korkuyorum ki maç sonucuna bakayım. Bizim takımı bu hale getirenlere yuh
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 (4 yıl önce)
    Yapılacak tek bir seçenek kaldı kasımpaşa maçını alamazsanız kişi başı 100 bin lira ceza kazanırsanız 100 bin lira ödül denecek zaten galip gelse o paranın iki katı alınıyor maçı 5-0 almazsak hiç birşey bilmiyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (4 yıl önce)44 isimli kullanıcı yorumuna
    kardeş 100 binlira ceza veya prim yerine. sezon sonuna kadar prtimleri dondursunlar. kümede kalırsalar adam başı 500. lira prim.. düşerse de. ceza veya primleri iptal etsinler
    0
    0
    Yanıtla
  • Aşağışeherli (4 yıl önce)
    Malatyasporu düşürdüler 10 sene sonra yeni malatysporumuz oldu onuda düşürdüler bi 20 yıl sonrada çıkacak takıma artık cecit malatyspor derler geçmiş ola ruhuna fatiha vesselam malatyda malatyalının olmadığının isbatıdır bu durum kimsesiz malatya her yönüyle küme diştü vesselam
    0
    0
    Yanıtla
  • 44_44 ferdi (4 yıl önce)
    Futbolcular ellerinden geldiği kadar iyi mücadele ediyorlar yapacakları fazla bir yok. Kaliteli bir kadromuz yok. Çok fazla bireysel hatalar yapılıyor. Ucuz etin tiridi olmuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • suat (4 yıl önce)
    hikmet hocanın açıklamalarındaki en önemli söz. hoca diyorki.. (BAZI FUTBOLCULARIN İŞİNE GELMİYOR ) ben bunu çözemedim.. bu çok önemli ... ney işine gelmiyor bazı futbolcuların.. hocanın cesaretle açıklaması gerekir...
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmail (4 yıl önce)
    Malatya'ya ne oyuncular gelsin nede adaletsiz adil gelsin ikinci yari başlayalı 1 puan aldın hangi yüzle geleceksiniz bu aldığınız parayı nasil yiyorsunuz yazık haram zikkim olsun alt yapida kim varsa oyuna sur hocam bunlardan olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (4 yıl önce)
    hoca iyi güzel söylüyosunda. birde sahaya sürdüğün onbire bak bi. sakıp aytaç.. murat yıldırım ve umut bulut. nedir bunlar. tff. 1 lig ve 2.lig oyuncuları. oraların adamı var. bugünkü kayseriyi yemin ediyorum tff.1.lig takımlarından biri rahat yenerdi. madem yenileri oynatılmıyacaktı neden ocak ayında transfer edildi.. murat yıldırım. sakıp aytaç ve umut bulut ilk onbirde oynuyorsa hoca kendini sorgulasın
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu efsane (4 yıl önce)
    2 yarı çıkan kadro ilk yarı çıksaydı farklı olabilirdi
    0
    0
    Yanıtla
  • 44Sevdalisi (4 yıl önce)
    Adil baskan paralarini aldi. Kovulsada umrunda degil. Öyle bir görünüm var. Yazik su güzel ile.
    0
    0
    Yanıtla
  • Haklisin gurbetci kardeş
    0
    0
    Yanıtla
  • Vah malatyam (4 yıl önce)
    Yazıklar olsun haram olsun adil olmayan Adile Ali ravcıya be topladıkların futbolcu müsfettelerine Malatya’yı rezil ettiniz yönetim derhal gitmeli tabi hesap verip gitmeli hoca ne yapsın bunları adam olmazlar takımı düşürmek için ellerinden geleni yapıyorlar Allah bildiği gibi yapsın aldığınız paralar boğazınızda kalsın inşallah bu yorumları okurlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (4 yıl önce)Vah malatyam isimli kullanıcı yorumuna
    Vah malatyam malatyadan birileri destek vermese adil gevrek ve Ali ravci bir saniye bile duramazlar o birilerini tahminen açıklarım ama elimde belge olmadan yanlış olur yoksa bir başkan dokuz haftada bir puan alıp orada oturamaz veya oturmanın ne anlamı var çeker gider tabiki hesabını verir öyle gider hesap dediğim para yani mali gelir gider tablosudur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tamer mor (4 yıl önce)
    Geçen gün bir yazımdan dolayı Malatyalı bir kardeşim beni yadırgamıştı gerçek malatyalılık doğruları zikretmekle olur takımın hali ortada işimizi çok zora soktuk iyi yolda değiliz .
    0
    0
    Yanıtla
  • Takım küme düştü 55 trilyon borçla soyuldu bu kulüp
    0
    0
    Yanıtla
  • Özür diliyorum o bendim malatya sporu çok seviyoru bu duruma katlanmak cok zor sizde ayni duyguyu yaşiyorsunuz bazen insan ne diyeceğini unutuyor niyetim hic kimseyi kirmak değil hele birde Malatyaliyi hicmi hic kirmam bunlar bu yil kümeye gitmek dayanilir gibi değil
    0
    0
    Yanıtla
  • tali (4 yıl önce)
    senaryo aynı takımı ligden düşürecekler başkan istifa edecek borç batağı sonra kulüp kayyuma kalacak herkes adam olsun malatya nın kaderiyle oynamasın oynamayan para cezası ver bizde oynan gençlerle yolumuza devam edelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Bora Barut (4 yıl önce)tali isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen oyle olacak. Yaziklar olsun..
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökmen (4 yıl önce)tali isimli kullanıcı yorumuna
    Ben de aynı görüşteyim. Oyuncular durumun farkında. Guillhermenin gidişi de normal değil. Kesin oradan da para aldılar. Takımın fişini çektiler çoktan. İnşallah yanılırım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gündüzbeyli (4 yıl önce)
    Bu takımın başkanı nerede bilen varmı. Yönetim zaten yok. Adam yokluğunda futbolcularda maç satıyor herhalde Bifuma efendide 3 günlük maç arasında yurtdışında ne hoş hayat...
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Hocam oynamaya oyunculari Kadro disinda birakin yonetimi para cezasi. Versin
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (4 yıl önce)
    Fernollenin yediği ikinci golü halı saha da bizim kaleci yese bir daha maça çağırmayız. Futbolcularda bir bıkmışlık var. Sezon bitse de gitsek görüntüsü deler. Oynanan futbola bakınca düşecek en büyük aday biziz ama süper lige çıkış maceramız gibi şayet ligde kalırsak yine rakiplerin sayesinde kalırız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Yahu Allah'tan korkmazlar bu Kayseri çok kötü durumdaydı başkan çekti gitti bir bacımíz hanımefendi kardeşimiz başkan oldu var gücüyle çalışıyor burdandami ders almıyorsunuz bu ısrar niye bilen ve anlam veren varsa burada yazsinda bizde bilelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Yiğit insan bunlar seni çıldırtır bunlarda ruh kalmamış o laubali kaleciyi oynatma bizim ufuk veya üçüncü kalecimiz oynasın ,1982 yılından beri bu takımın kadrolarını yazan maç sonuçlarını tutan bir Malatyasporlu olarak çok zor günler geçirdik ama böyle takımı sabote eden kasıtlı olarak oynamayan bir takımla karşılaşmadım futbolcular içinizden temsilciler seçin kardeşim gidin sayın şehremini Gürkan la sayın valimizle sorunlarınızı görüşün ben sizlerin canı gönülden oynadığınız zaman bu takımı ligde birakacaginiza canı gönülden inanıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Bir sizi birde Rahmetli ümit kayihani sevdim hocam sahada bizde görüyoruz takımı sabote edenleri candan oynamayanlari ayıp yahu bu kulüp düşerse paramı alırsınız transfer yasağı gelir ve amatöre düşer oynayın ligde kalın paranizi alın sizin gibi takımı sabote edenleri kim transfer eder hocam komutan zafere inananlar la zafer kazanır bu işe inanmayanlarin ismine bakmadan yol veriniz maçları isimler değil davaya inananlar kazanır sayın adil gevrek bir iyilik yap istifa et olmazsa olmuyor ısrar etme yanlıştan lütfen dõn acil yeni gelecek kişilerle orduzuya yeni bir hava gelsin bu saatten sonra yapamazsın özeleştiri yap ve bırak sayın vekillerim Fendoğlu Çakır sayın başkan Gürkan ne olur zaman kalmadı bir seyler yapin bu başkandan daha ne bekliyorsunuz.sayin Naci abim doğrudur şu anda resmi bir goreviniz yok ama bu ilde sizin gibi kaç akil insan kaldı size ihtiyacımız var .
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    ALLAHINDAN bulsunlar bize bunu kim yaşatiyorsa Tek gururumuz malatya spordu onuda aldilar
    0
    0
    Yanıtla
  • Uğur türkan (4 yıl önce)
    Nasıl sinirleniyorum anlatamam !! Kaç defa buradan yazdım şahsım adına yorumlarımı en iyi editörler bilir..Tabi burada yorum yapan diğer hemşerilerimizde az çok yorumlarımı görürler katılan olur,katılmayan olur herkesin fikri kendinedir elbet ama tam 3 sezondur süper lige bu takım çıktığı andan itibaren önce rabbim şahittir,sonra da burada ki yazılarım hiç bir zaman güvenmemiştim adil gevreğe ve inanın defalarca yazdım burada dediğim gibi ayrıca tek ben değil tabi ki bir çok arkadaşımız belirtti bu yönetimin başarısızlığını, bir defa transfer dönemlerine bakalım hep son dakika transferleri yapıldı nerede elde kalan ucuz maliyetli topçu varsa alındı kralı gelse inkar edemez bunu..azubukie,boutaip,sadık ve aleksiç satılıdı vs.vs , onca yayın gelirleri vs.vs saysan bitmez. Kimse neyin ne olduğunu bilmiyor 1 ay önceye kadar ses çıkarmayan divan başkanı zoru görünce yaşanacak olanları görünce zahmet etti çıktı ve yönetimi eleştirdi nihayettt !!! Ve şimdi sezon sonu adil bey ve ekibi gidecek öyle görünüyor ve inanın işte o zaman enkazın büyüğü ortaya çıkacak acaba diyorum burada yönetimi tutan,adil gevreği canı sipare savunan arkadaşlarımız ne diyecekler,ne gibi katkıda bulanacaklar sürece ??? Yazık değil mi bir takım buralara ne emekler harcayarak geliyor bakın örnek şu anda 1.Ligde kıyasıya müthiş bir mücadele var takımlar her sene neler neler yapıyorlar buraya gelmek için ama maalesef koca şehirin takımının geldiği duruma bakın resmen ENKAZ !!! Tabi yine çıkıp bizleri edebiyat yapmakla suçlayacaklar ama asıl edebiyat yapanlar her transfer döneminde son dakika transfer yaparak çer çöp demeden toplayanlardır..! Asıl edebiyat yapanlar şeffaflıktan uzak,hesap veremeyenlerdir..! Asıl edebiyat elinde ki topçuları tutamayıp ( hadi onu geçtim ) ara transfer döneminde takımlar kendilerini güçlendirirken bırakın bir süper lig takımını 2 lig kapasitesinde olmayan adamları takıma katanlardır.! Asıl edebiyat yapanlar giden iyi ve her biri büyük katkılar veren topçuları yok pahasına,sözde sırf para kazanmak için satıp yerlerini dolduramayanlardır.! Bu takıma bundan sonra anca 1.Ligde başarılar demekten başka bir şey denmez Tüm malatya’ya yeniden geçmiş olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tebrikler imzami atarim cok çok haklisin Biraz az yazsan iyi olur bizde doluyuz Dualar dahi fayda etmedi Sira beduaya geldi çaresizlik
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali olmak çok zormuş bu tip insanlarin oyuncaği olmak katlanamiyorum delirmek üzereyim
    0
    0
    Yanıtla
  • Bence çok iyi biliyor işini. Tası tarağı toplayıp gidecek. Olan bize oldu hemşerim. Yatamıyorum şu anda. Bu işin içinde çok iş var. Ben başkan olacağım ortalığı birbirine katarım, bunu nasıl sindireyim. Bu iş neyin nesi. Adam dut yemiş bülbül. Gık demiyor. Olan olmuş. Ben saf bir beceriksizlik olarak görmüyorum. Bu kadar basit değil. Saman altından su yürümüş çoktan. Hesaplar kesilmiş. Yanılmak istiyorum ama sanmıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa (4 yıl önce)
    farnol'e bir yerleriyle gülüyor hikmet hoca. takımdaki otorite boşluğunu, futbolcuların yönetimi takmadığını ima ediyor. aman dikkat et, doğruları söylediğin için diğerleri gibi seni de gönderirler hoca.
    0
    0
    Yanıtla
  • Farnolle acilen kızağa çekilmeli. Kaç maçtır yatırıyor takımı. Birde mustafa akbaş ve gökhan töre bunlardan bir cacık olmaz , bu üçünü kadroya bile almaması lazım. Ayrıca murat ve robin önliberoda yani yerlerinde oynamalı. Donald onların önünde oynamali yorulunca yerine aguach girmeli. Fofana yarım devrelik oyuncu ilk onbir oynayamaz. İşimiz çok zor. Tff 1 lig garantilendi. Bütün malatyaya geçmiş olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Canım kardeşim küçük düşünme.Bırak kaleci yerden yemiş,gökhan kötü,öbürü böyle ,diğeri şöyleyi.,Sen.Klübü yönetenlerin bügüne kadar yaptıkları ile neye hizmet ettiklerinin anlamaya çalış.
    0
    0
    Yanıtla