SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alican Dereceyle Döndü

0
Güncellendi - 2018-06-11 22:55:52
Alican Dereceyle Döndü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyespor'un Milli Masa Tenisi sporcusu Alican Şeker, Balkanlardan dereceyle döndü.

  Bosna - Hersek´in Zenica kentinde 11 ülkenin katılımı ile düzenlenen 2018 Balkan Gençler Şampiyonası´nda Türkiye, ferdi maçlarda üç altın, üç gümüş, sekiz bronz olmak üzere 14 madalya kazandı.Takım maçlarında ise Türkiye 3 madalya kazandı. Böylece Milli takımımız Şampiyonayı toplamda 17 madalya ile tamamladı.Ülkemize altın madalyaları genç tek bayanlarda Gülpembe Özkaya, genç çift bayanlarda Betül Nur Kahraman/Merve Nur Öztürk ve genç karışık çiftlerde Alican Şeker/Betül Nur Kahraman kazandırdı.

  Genç Bayan Milli takımımız ise takım maçlarında Altın madalya elde etti.Genç Tek Bayanlarda Gülpembe Özkaya finalde Betül Nur Kahraman´ı 4-2, Genç Karışık çiftlerde Alican Şeker/Betül Nur Kahraman finalde Umut Emre Başsan/Gülpembe Özkaya ikilisini 3-1, Genç çift bayanlarda ise Betül Nur Kahraman / Merve Nur Öztürk finalde Romen Hudusan/Popescu çiftini 3-0 mağlup ederek ülkemize altın madalya kazandırdı.

   Betül Nur Kahraman genç tek bayanlarda, Yücel Ocak/Özgür Yılmaz yıldız çift erkeklerde, Umut Emre Başsan/Gülpembe Özkaya ise genç karışık çiftlerde final oynayarak gümüş madalya kazandılar. Takım maçlarında ise Genç Erkek Milli takımımız ile Yıldız Erkek Milli takımımız gümüş madalya kazandı.

  Ayrıca Tugay Yılmaz genç tek erkeklerde, Ece Haraç genç tek bayanlarda, Özgür Yılmaz yıldız tek erkeklerde, Bilal Selim Tok/Tugay Yılmaz, Umut Emre Başsan/Alican Şeker genç çift erkeklerde, Şükran Cangir/Zeynep Karaca yıldız çift bayanlarda, İbrahim Atuğ/Emir Baha Sönmez yıldız çift erkeklerde, Bilal Selim Tok/Aybüke Öner ise genç karışık çiftlerde bronz madalya kazandı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Faruk (5 yıl önce)
    Başarılarının devamını dilerim Can Ali
    0
    0
    Yanıtla