SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Alınan Önlemlerle Takımı Hazırlamak Çok Zor"

A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Hikmet Karaman, “Şimdilik olmak kaydıyla, elimizde değişik senaryolarımız da bulunmakla birlikte ertelenen Süper Lig, TFF 1. Lig, 2. Lig, 3. Lig ve Bölgesel Amatör Liglerimizi 12-13-14 Haziran haftasında başlatma kararı aldık” açıklamasıyla ilgili “Sağlık Kurulu’nun vermiş olduğu direktiflere karşı çıkmıyorum ama ben bir koç olarak takımımı antrenere etmek zorundayım. Takımımı ayın 12’sindeki ilk maça fiziksel, taktik, dayanıklılık, kuvvet, psikolojik olarak hazırlamak zorundayım. Türkiye Futbol Federasyonu Sağlık Kurulu’nun hazırlamış olduğu rapora hiçbir şey diyemezsiniz. Fakat o raporun uygulamasıyla saha içi çalışması farklı” değerlendirmesinde bulundu. 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, video konferans aracılığıyla gerçekleştirdiği basın toplantısında “Şimdilik olmak kaydıyla, elimizde değişik senaryolarımız da bulunmakla birlikte ertelenen Süper Lig, TFF 1. Lig, 2. Lig, 3. Lig ve Bölgesel Amatör Liglerimizi 12-13-14 Haziran haftasında başlatma kararı aldık. Bu kararımızla liglerin belirlediğimiz takvimde oynanması için Sağlık Bakanlığımıza müracaat edeceğiz. Sağlık Bakanlığımız da konuyu bugüne kadar değerli çalışmalara imza atan Bilim Kurulumuza havale edecek. Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu, beraber yapacakları çalışmalar sonrasında müsabakaların nasıl ve hangi şartlarda oynanacağına karar verecek. Bu süreçte Bilim Kurulu'nun Sağlık Kurulumuzla beraber yapacağı değerlendirmeleri de içeren sürecin sonunda ortaya çıkacak esasları tüm kulüplerimize bildireceğiz. Bilim Kurulumuz bu çalışmalarını yürütürken biz de Futbol Federasyonu olarak Süper Lig, TFF 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig ile Bölgesel Amatör Liglerimizdeki kulüplerimizi temsil eden Kulüpler Birliği Vakfı ve dernekleri ile görüşmeler yapmaya başlayacağız. Tüm istişarelerimizi yapıp Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu'nun maçların nasıl oynanacağına dair kararı çerçevesinde ligleri başlatacağız” açıklamasında bulunmuştu.

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Hikmet Karaman, Habertürk canlı yayınında federasyon başkanının açıklamaları, içinde bulunulan süreç ve bundan sonraki yapılacaklarla ilgili açıklamalarda bulundu.

“TAKIMI BU ŞEKİLDE MAÇLARA HAZIRLAYAMAZSINIZ”

Tecrübeli teknik adam, Türkiye Futbol Federasyonu Sağlık Kurulu’nun hazırlamış olduğu "Futbola Dönüş Öneri Protokolü" ile ilgili “Buradaki esas mesele, Maçlar oynansın mı, oynanmasın mı? Benim kanaatim; biz maçları oynayalım. Ortam buna müsait mi, değil mi? Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanımızın açıklamasını dinledim. Daha sonrada Sağlık Bakanımızın yapmış olduğu bir açıklama var. Ana temel başlıklarıyla; virüsle ilgili gerçekler değişmemiştir. Sosyal mesafeyi korumak zorunda kalıyoruz, durmadan ikaz ediliyor. Mutlaka maske takmamız gerekiyor. Riskin devam ettiği söyleniyor. Bununla birlikte de TFF Sağlık Kurulu’nun hazırlamış olduğu bir rapor var. Bu rapor; genel prensipler, hazırlık dönemi, pozitif test senaryosu, müsabaka dönemi… Dört ayrı bir dönem… Uzun yazılar, belki bunları kimse tek tek bakıp, okumuyor belki yüzeysel bakıyor. Federasyonun Sağlık Kurulu’nun hazırlamış olduğu raporlara bütün takımlar uyabilse minimum tehlikeyle bu işleri yapabilirsiniz. Fakat 45 gün ara vermiş bir futbol takımını bu şekilde antrenere ederek, maçlara hazırlayamazsınız. Bunlar zevksiz çalışmalardır. Birçok meslektaşımla konuşuyorum, ‘bir şey yapmıyoruz, çocuklar çıkıp kendiliğinden idman yapıyorlar’ diyorlar. TFF Sağlık Kurulu’nun hazırlamış olduğu raporda; hazırlık döneminin ilk safhasında da ‘herkes bulunduğu ortamda antrenmanlara başlayacak’ diyor. ‘Evinde, müsait olduğu ortamda, teknolojinin getirdiği imkanlarla antrenmanlara başlayın’ diyor. İkinci periyotta da nedir, ‘sportif direktör, doktorlar, tesis müdürleri sorumludur’ diyor. Onlara da bir sürü direktifler yazılmış” yorumunda bulundu.

“TAKIMIMLA İLETİŞİMİM İYİ OLMALI”

Takımı, Haziran’da oynanacak olan maçlara hazırlamak için oyuncularla iletişimin iyi olması gerektiğine dikkat çeken Karaman, “Sahaya inelim, sahada ne var? Soyunma odaları, antrenman sahası, fitness salonu, medikal odalar, malzeme odası, yemek alanları, ofisler, konaklama odaları, ortak alanlar var. Bunlarda bir düzen yapmak o kadar kolay değil. Oyuncularla 6’şar kişilik guruplar halinde çalışacağız. Bir teknik direktör, bir yardımcı antrenör, bir kondisyoner, bir doktor, bir masör başka kimse bulunmayacak. Evet, çok güzel, müthiş. Sağlık Kurulu’nun vermiş olduğu direktiflere karşı çıkmıyorum ama ben bir koç olarak takımımı antrenere etmek zorundayım. Takımımı ayın 12’sindeki ilk maça fiziksel, taktik, dayanıklılık, kuvvet, psikolojik olarak hazırlamak zorundayım. Bütün bunları yapabilmek için takımımla iletişimim iyi olmalı. Düşünün hazırlık maçı oynama gibi bir düşüncem var ama bunu yapamıyorsun” ifadelerini kullandı. 

“3 HAFTADA TAKIMI SAHAYA HAZIRLAMAK ÇOK ZOR”

Tecrübeli teknik adam, 3 haftalık süreçte takımı sahaya hazırlamanın çok zor olduğunu kaydederek, şunları söyledi: “Sağlık Kurulu’nun raporu mükemmel. Türkiye Futbol Federasyonu Sağlık Kurulu’nun hazırlamış olduğu rapora hiçbir şey diyemezsiniz. Fakat o raporun uygulamasıyla saha içi çalışması farklı. Diyelim ki ben ilk 5 günde biraz dayanıklılık çalışmalarına ve hafif kuvvet çalışmalarına ağırlık verdim. İşin sahası, ameliyat bölümü önemli. Ben takıma bire bir teması oynamam lazım. Bire bir, ikiye iki, üçe üç, dörde dört, üçe iki, beşe sekiz çalışma, korner atışı, duran top, frikik çalışmaları… Bunlar tamamen temasın olduğu çalışmalar. Çünkü ben takımı bu şekilde çalıştırmazsam, o takım müsabakaya yüzde yüz hazır olmaz veya yüzde 50’de hazır olmaz. Alınan önlemlerle takımı hazırlamanın çok zor olduğunu söylemek istiyorum. Biraz daha beklenilir mi beklenilmez mi, biraz daha zaman aşımı olabilir mi düşüncem bu yönde. Dolayısıyla bu şartlara uymak kolay değil. Bununla birlikte bu şartlar içerisinde 3 haftada takımı sahaya hazırlamanın çok zor olduğunu düşünüyorum.”

“REKABET BOZULACAK”

“Benim için önemli olan sahanın içi’ diyen Karaman, “Ben oyuncularımla istediğim gibi çalışamazsam takıma katkım olmaz. O zaman benim orada durmama gerek yok ki. Yardımcı hocalar ya da deneyimsiz hocalarda yapardı. Malatyaspor’un beni getirmesine gerek yoktu. Birisi durur, beş metre mesafeden zaten 6’şar kişilik antrenman yapacaksak yönetebilir, çok rahat yapabilir. Mesele o temasta takımı hazırlayabilmek, takımı sahaya çıkarabilmek. O zaman maçlar şöyle geçecek; ligde küme düşme potasında olmayan takımlar çok rahat oynayacak, şampiyonluğa ve küme düşmemeye oynayan takımlar ise inanılmaz bir mücadele verecek. Buda hak değil. Takım orta sıradaysa ‘aman ben riske girmeyeyim’ diyecek. Rekabet bozulacak, o zaman küme düşme potasındakiyle şampiyonluğa oynayan takımlardaki oyuncuların bakış açılarıyla, orta sıradaki takım oyuncularının bakış açıları aynı olmayacak. Belki antrenmanları da daha rahat yapacaklar çünkü hiçbir endişeleri yok. Bende koç olarak iyi antrenman yapmak istiyorum. Ben bu takımı iyi antrenere edersem, takımı ligde bırakırım diye gittim. Yoksa niye son sıralardaki bir takım için mücadeleye gideyim? Ben takımıma bu katkıyı sağlayamazsam, antrenmanları bu şekilde yaptırırsam sorun yaşarım. Takımda bir sorun yaşarım. Bütün mesele burada yoksa idman yapmak istiyorum, sahada mücadele istiyorum bunu futbolcularda istiyor” şeklinde konuştu.

“DİYELİM Kİ BİR OYUNCUNUN TESTİ POZİTİF ÇIKTI NE OLACAK?”

Mayıs’ın sonundan sonra ortama bakılması gerektiğini dile getiren tecrübeli teknik adam, “Bir gün önce baka sayısı çok azdı, bir gün sonra arttı. Acaba verilen bu kısa serbestlikten dolayı mı oldu, bilemiyoruz. Biraz daha özgürlükler çoğaldı. Burada Türkiye Futbol Federasyonu’na, Sağlık Kuruluna hiçbir şey diyemezsin ama ortada da yaşayacağımız ve önümüze çıkacak ihtimalleri de düşünmemiz gerekiyor. Örneğin, Sağlık Kurulu’nun vermiş olduğu direktifte maçtan iki gün önce testler yapılacak. Yapılması şart. Diyelim ki iki demiyorum, maçtan iki gün önce bir önemli oyuncunuzda pozitif çıktı. Hemen karantinaya, ayrılacak. O takım karantinaya gidecek veya o oyuncu çıkacak ama diğer oyuncuların psikolojik durumu ne olacak? Rakip takım oyuncuları da bunu duyacak. Öyle bir ortam var ki bu işin farklı bir aşaması. Dolayısıyla nasıl olacağına bakacağız. Takımda 10-15 kişi muhtelif yerlerde. Burada bile sorun yaşıyorsun. Nasıl gideceğiz, kaç araba gidilecek? Çözülmeyecek bir sorun değil ama küçük bir sorun. Bu yarın kulüplere girdiğinde her kulübün tesisleşmesi, personeli birbirine denk değil. Birçok kulüpte çalıştık, biliyoruz. İşin içine girdiğiniz zaman Sağlık Kurulu’nun bizim için almış olduğu doğru önlemlerin bazılarının uygulamasında eksiklikler çıkabileceğine de inanıyoruz. Örneğin futbol için fitness çok önemli, Sağlık Kurulu verdiği raporda ‘fitness salonlarını mümkün mertebe az kullan’ diyor. Bu antrenmanın doğasına ters düşüyor. 3-4 kişi girecek, temizlenecek sonra bir 5-6 kişi gelecek tekrar temizlenecek” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

32 yorum yapılmış

  • uğur türkan (4 yıl önce)
    İlla ki oynanacaksa da play off şeklinde olmalıydı şahsi görüşüm bu şekilde. Süper lig ve 1 lig'de play off sistemi ile ligleri tamamlayacaklardı. 2 ve 3 ligler ile diğer alt ligler tescil edilecekti. Alt ligler'de ki sıralama araya girmeden önceki puan sırlamasına göre, küme düşmesi kesinleşenlerle varsa şayet şampiyon olanlar hariç tutularak alt ligler tescil edilebilirdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Malatya dua edin Yeşilyurt belediye düşmesin bu takım bu sene düşerse 4 yıl sonra 1. Amatöre düşer.cunku borç çok puan silme ve transfer yasağı alır.ama Erzurum gibi borçsuz olursan yeniden süper lige oynarsın burda yönetim kadar divan kuruluda hatalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Celil (4 yıl önce)
    Yan çizmeye başladı. Geçmişte efsanenin başında 2 hafta kaldı kaçtı. İlk maçında Elazize 3-2 kaybetmişti. Inşallah Takım düşmez. Seneye komple değişim gerekli 3 - 5 futbolcu hariç.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan Doğan (4 yıl önce)
    Takımı ligde tutun alacağınızı isteyin vermezlerse fedarasyona ve FIFA'ya başvurunuz ve serbest kalarak şehri terk ediniz size yakışan budur.ozellikle bu konuda büyük görev yerli oyuncular ve hocaya düşüyor zaten yönetimden ümidim yok başkana beni hayal kırıklığına uğrattı kulübü bu hale getireceğine ihtimal vermiyordum hele divan kurulu arada sırada neden hesapları incelemedi onu anlamış değildim biz divan kurulunu neden kurduk efsana malatyasporu n durumuna düşmemek için şimdi soruyorum divan kurulu neden görevini yapmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Kasımpaşa ve Göztepe maçlarını almazsak düşeriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan Doğan (4 yıl önce)
    Bu hocalar neden açık konuşmuyor hocam oyuncular kaç aydan beri para almadılar bunu herhalde siz biliyorsunuz bir sözümde futbolculara bu kulübü ligde tutamazsaniz federasyona UEFA'ya Fifayada gitseniz kuruş alamazsınız ne olur 1.ligde puan silinir transfer yasağı gelir ve bu kulüp hızla amatöre giderek kapanır gider.lutfen oynayın kulübü ligde tutun alacağınız için federasyona giderseniz gelecek yıl süper ligdeki gelirlerden paranızı alırsınız.lutfen çıkın bu takım jahovic ve clermeye bağlı olmadığını gösterin bu takımı ligde tutunuz inanın paranız kalmaz ama dusersek bir kuruş alamazsınız birinci yarı 24 puanı toplayan sizlersiniz bu takimida ligde tutacak sizlersiniz ben inanıyorum hocam sizde inanın ve bir tarih yazarak bu şehrin futbol tarihine altın harflerle yaziliniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (4 yıl önce)
    virüsten önce naaptında virsten sonrasını düşünür oldun.herkes naapıyorsa sende onu yap
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Yavuz (4 yıl önce)
    oynamak cok zorsa kardesim basin gidin ne duruyorsunuz klubun parasini aliyorsunuz. klup size para veriyor ne diyorsa yapacaksiniz yapmiyorsaniz sozlesmnizi fesh edip gidebilirsiniz. sen buranin calisanisin patronunun devletin ne diyorsa onu yapacaksin yorum yapma hakkin yok. ha yorumu istifani verdikten sonra yaparsin klubunde her gun hocalik disinda sov yaparak deil
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer (4 yıl önce)
    tamam hoca oynanmazsa bas istifani cik git ne ortada DJ sovmen gibi poz veriyorsun seni tutan mi var. cik git malatya sana mi lazim. yok cikar gider sonra takim kume duser der ki bak beni gonderdiler de takim kume dustu. dunya bu adamin etrafinda donuyor sanki. yol verin gitsin bundan hoca moca olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğan (4 yıl önce)
    Maçların oynanacağına ihtimal veriyorum.O tarihe kadar daha çok değişiklik olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Selcuk (4 yıl önce)
    Arkadaşlar Hikmet hoca evet çok konuşuyor ama haklı olduğu çok taraf var mactan ikigun önce bir futbolcuda pozifif çıktı nolacak uani şunu diyelim kendi evimizin icinde cıkarsa böyle birsey kendı psikolojimiz nolur birsürü acaba lar olmszmı,Gelelim ikinci konuya eger futbolcuların paraları ödenmezse ağzımızla kuştutsak zaten bu iş olmaz paraları ödenirse bu takım her türlü bu ipi gögüsler
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Ey ahmet çalık ey acı badem m.ali aydınlar daha niceleri sayamadigim allah icin şu memleketinize sahip çıkın yani birileri geldiği zaman arkasına takılıpta ben malatyaliyim demeyin allah aşkına sahip çıkın…
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (4 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Ahmet kardeşim birileri adını duyursun paraları israf etsin har vurup harman savursun hesapta vermesin bir baskalarida para versin acaba başkan ve yoneticiler şu ana kadar kaç lira verdiler.bu ligde rahmetli cavcav ve Sivas başkanı nasıl kulüp yonetiyorlarsa kulübü öyle yonetsinler .
    0
    0
    Yanıtla
  • bülent (4 yıl önce)
    bu lig oynanmamalı
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (4 yıl önce)
    böyle başa böyle tarak misali insanlar moral için spor izler hoca felaket telleli hangi haberini açsam bu iş bitti der gibi ruhumuzu emdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Siz bu adami anlamamissiniz bakti rezil olacak ne yapiyim iste bahane uydurayim. OYnamayan gelin yerim dar dermis. bununki de bu hikaye. kalacaksak kaliriz dusersek duseriz. ama bu adam istanbul cocugu. yaramaz. yol verin gitsin. Ben oyuncularin yerinde olsam sallamam kendi topumu oynarim.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (4 yıl önce)
    Hikmet Hoca TFF'nin aldığı karara herkes saygı duymak zorunda, istemiyorsan istifa edip gidebilirsin. Sonradan kendini kurtarmak için ben demiştim stratejisi yapıp kendini kurtarmak istiyorsun büyük hoca böylesi zor günlerde takımına önderlik edip ön safta savaşandır, imam cemaat hikayesini biliyorsun sen böyle yaparsan futbolcular neler yapmaz. bu arada bir çift sözümde futbolculara Malatya'da kimsenin parası kalmamıştır, sizinki de kalmaz, size yakışan cengaverler gibi savaşıp takımı ligde bırakmaktır, böyle yaparsanız başta Malatyaspor ve diğer takımlar sizi kadrosuna katmak için peşinizden koşar ama formasını terlettiği takımı yarı yolda bırakanı Malatyaspor da hiçbir takım da almaz, soluğu alt liglerde alırsınız. Malatyaspor mazisi bunun misalleriyle doludur. Malatya'yı yüz üstü bırakıp giden hiçbir futbolcu ve hoca iflah olmamıştır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih yılmaz (4 yıl önce)pasa44 isimli kullanıcı yorumuna
    Hikmet hoca hakli böyle bi pandemi de ne sporu yayıncı kuruluş için saçmalık resmen o psikoloji ile spor olmazz hoca nın yanlış ları var ancak kendisinin değil menajerin konuşması daha yararlı olur ancak menajer in kulübü getirdiği yer ortada
    0
    0
    Yanıtla
  • Gokhan Karakas (4 yıl önce)
    ali ravci bence bu takimi kumede birakacak oyunu oynatir. hikmet karaman takina ne oynattigi belli deil. sovmen sovmen aciklama da yapiyor ustune. bu adam kilifa uydurma konusunda uzman. birakin yol verin gitsin. topu oynayacak oyuncular. hocadan bisi olmaz. takimi bi sekle sokamadi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih yılmaz (4 yıl önce)Gokhan Karakas isimli kullanıcı yorumuna
    Ali ravci seviciler ne başarısı var bu adamın
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalıyım (4 yıl önce)
    Burada hocalar ve oyuncular için yapılan olumsuz yorumlar sonucunda, oynayacak oyuncu ve çalıştıracak hoca bulamayız. Herkes hoca 1970 li yıllarda bir hoca burada çalışmış olan Gidiyorlar Malatya'yı çalıştırması için teklif ediyorlar, benim gelmeme gerek yok orada hoca çok diyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalıyım (4 yıl önce)Malatyalıyım isimli kullanıcı yorumuna
    Gelmeyen hoca Şükrü Ersoy du
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Lig iptal 'olacak başka çaresi yok fenerdede çıktı corona tescillenecek lig başka çaresi yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Kayisi_Kentli (4 yıl önce)
    Bu saatten sonra takımı ligde tutacak tek kişi Ali Ravcı'dır. Yıllardır takımın içinde, futbolcularla diyaloğu iyi. Hikmet Karamanla bu iş yürümez. Geldiği günden beri kendini malatyasporun üzerinde görüyor. Sürekli medyanın ilgisini çekmeye çalışıyor. Takım umrunda değil. Takımımız kötü takım değil, Ali Hocayla toparlanır ve aslanlar gibi ligde kalır. Malatyaspor büyük camiadır. Çok daha zor durumların üstesinden gelmiştir. Büyük taraftarıyla yine üstesinden gelecektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Furkan (4 yıl önce)
    Malatyaspor’un seyircisinin %95,i teknik direktör, geri kalanı felaket tellalı. Yazık ki ne yazık!
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Yapamıyorum demiyor.irfan buz gelmeli bu beceremez
    0
    0
    Yanıtla
  • Tamer mor (4 yıl önce)
    Diğer takımların tuzu kuru nede olsa. Hikmet hoca çok doğru söylüyor bu takımı ligde tutabilmek için canı gönülden çalışmaları lazım çükünün ucuyla hadi maç bitsede gitsek anlaşıyla oynanırsa olmaz haksızlık olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Darendeli (4 yıl önce)
    İşine bak ya diğer takımlarda hazirlaniyorda hiç şikayet yok senin herşeyin şikayet takımı motife et çıkar takir takir oynat ligde bırak takımı o zaman büyük hoca olduğun belli olur onu eleştir bunu şikayet et olmaylala olmunmuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • ATEŞ 44 (4 yıl önce)
    Hocam bazi konularda hakli olabilirsiniz ama sanki ileride olabilecek bazı olmusuz durumlara şimdiden zemin hazırlıyorsunuz. Bence olan oldu siz işinize bakın şu takımı ligde tutun yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Sen.cok.iyi.biliyorsan.hocalik.yap.gokhan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Yavuz (4 yıl önce)
    sanki virus olmasaydi takimi cok iyi hazirlayacakti. senden hoca moca olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gokhan Karakas (4 yıl önce)
    Cok konusma hoca bas istifani cik git su sehirden hoca misin sovmen misin DJ misin belli deil. Bas git adamin agzini bozma ramazan ramazan.
    0
    0
    Yanıtla