SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Allah Devletimizden Razı Olsun, Beni Kurtardı"

A- A+ PAYLAŞ

Adıyaman’ın Çelikhan ilçesine bağlı Korucak Köyünde yem makinesine kolunu kaptırması sonucunda ağır yaralanan Abuzer Karcı adlı vatandaş askeri helikopterle  getirildiği İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde ameliyatı sonrasında normal servise alındı. Karcı, “Allah devletimizden razı olsun. Helikopter gelerek beni kurtardı. Fırtınaydı, kar çoktu” dedi.

Malatya Kara Havacılık Alay Komutanlığından kalkan 2 askeri helikopterin katıldığı kurtarma operasyonu ile yoğun tipi ve kar yağışı olan bölgede ancak yerden halat ile alınabilen 7 çocuk babası 66 yaşındaki Abuzer Karcı’nın Ortopedi Servisinde tedavisi sürüyor.  

Yaralı Abuzer Karcı’nın oğlu Ercan Karcı, “Olay köyde oldu, biz Malatya’daydık. Biz yanında değildik, devletimiz sağ olsun hemen askeri helikopter kaldırıp babamızı Turgut Özal Tıp Merkezine ulaştırdılar. Biz hastaneye geldiğimizde ameliyata alınmıştı Allah devletimizden razı olsun. Tipi var, kar kalınlığı 2 metreyi aşmış. Helikopter inmekte zorluk çekince 5 metreden halat yardımıyla babamı helikoptere almışlar.  Hava şartlarından dolayı bayağı zorluk yaşanmış” ifadelerini kaydetti.

Abuzer Karcı ise,“Allah devletimizden razı olsun. Helikopter gelerek beni kardan kurtardı. Fırtınaydı, kar çoktu. Tehlikeli bir durum vardı. Ama helikopter beni alarak hastaneye getirdi. Allah askerden razı olsun, Allah hükümetimizden razı olsun. Çalışmak zorundayız. Ben iyiyim, inşallah ben iyi olacağım. Allah Cumhurbaşkanımızdan ve herkesten razı olsun.”  diye konuştu.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Vatandaş (2 yıl önce)
    Bunda şaşıracak ne var devlet olmanın gereğini yapmış
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Adamın devlete teşekkür etmesi şaşılacak şey değil,
    0
    0
    Yanıtla