SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Amatörün Zirvesi Darendespor ve Arguvan Belediye

0
Güncellendi - 2020-02-04 02:31:35
Amatörün Zirvesi Darendespor ve Arguvan Belediye
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1.Amatör Büyükler Ligi’nde ikinci yarının ilk maçları oynandı. Sekizinci haftada oynanan karşılaşmalar sonrası A Grubu’nda Darendespor, B Grubu’nda ise Arguvan Belediyespor zirvede yer alıyor.

Büyükler Futbol Ligi’nde ikinci yarı başladı. İkinci yarının ilk haftasında Malatyaspor’a kaybeden Hekimhan Girmana zirveden indi. Haftayı 3 puanla tamamlayan Darendespor 20 puanla birinci sıraya yerleşti. 19 puanda kalan Hekimhan Girmana ise sekizinci haftayı ikinci sırada tamamladı.

İkinci yarıya 3 puanla başlayan Malatyaspor, puanını 16’ya yükseltti ve sekizinci hafta sonunda üçüncü sırada yer aldı. Sekiz hafta sonunda 13 puan toplayan Kale Gençlerbirliği dördüncü, 12 puanlı Demirspor ise beşinci sırada bulunuyor. 

A Grubu’nda sekiz hafta sonunda 6’şar puan toplayan Akçadağ Anka altıncı, Malatyagücü ise yedinci sırada yer alıyor. Son sıradaki Sanayispor’un puanı ise 1. 

B Grubu’nda ise Arguvan Belediyespor, ikinci yarıya 3 puanla başladı. 7 takımın yer aldığı B Grubu’nda ikinci yarının ilk maçında Ataköyspor’u mağlup eden Arguvan Belediyespor, 17 puanla liderliğini sürdürdü. B Grubu’nda zirve takibini sürdüren Arapgirspor ise 14 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Grup’ta 11’er puan toplayan Battalgazi Belediyespor üçüncü, Orduzuspor ise dördüncü sırada bulunuyor. 7 puanlı 1966 Malatya Gençlik beşinci sırada yer alıyor. 7 karşılaşmada 2’şer puan toplayan Ataköyspor altıncı, Hekimhan Belediyespor ise yedinci sırada bulunuyor. 

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde sekizinci hafta karşılaşmalarında alınan sonuçlar şöyle:

A Grubu

Malatyaspor-Hekimhan Girmana: 3-2

Sanayispor-Kale Gençlerbirliği: 1-8

Akçadağ Anka-Malatyagücü: 0-1

Darendespor-Demirspor: 3-2

B Grubu

Ataköyspor-Arguvan Belediyespor: 1-4

Hekimhan Belediyespor-Battalgazi Belediyespor: 0-0

Orduzuspor-Arapgirspor: 2-2

1966 Malatya Gençlikspor sekizinci haftayı bay (maç yapmadan) geçirdi.

 9. HAFTA MAÇLARI

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde dokuzuncu hafta karşılaşmalarının programı ise şöyle:

9 Şubat Pazar

A Grubu

Malatyagücü-Darendespor

Demirspor-Malatyaspor

Kale Gençlerbirliği-Akçadağ Anka

Hekimhan Girmana-Sanayispor

B Grubu

Arguvan Belediyespor-1966 Malatya Gençlik

Battalgazi Belediyespor-Orduzuspor

Arapgirspor-Ataköyspor

Hekimhan Belediyespor haftayı bay geçirecek.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Darendespor

FOTO: Arguvan Belediyespor

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız