SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ana Caddede Bıçaklı Saldırı

Ana Caddede Bıçaklı Saldırı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin bıçaklı saldırısına uğrayan 20 yaşındaki genç ağır yaralandı.

Olay, 15.15 sıralarında Battalgazi ilçesi Atatürk (Kışla) Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, bölge bulunan bir iş merkezinin önünde arkadaşları ile bekleyen M.H.A.’nın (20) yanına gelen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler M.H.A.’ya bıçakla saldırarak olay yerinde hızla kaçtı. Sol bacak ve kol kısmında yaralanan ve çok fazla kan kayıp eden genç ihbar üzerine bölgeye çağrılan ambulansa alınarak ilk müdahalesinin ardından Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı.

M.H.A.'nın polise verdiği ilk ifadesinde saldırıyı gerçekleştirenleri tanımadığını belirttiği öğrenilirken, olayın zanlılarını yakalanması için çalışma başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Malatyalı (4 ay önce)
    Çeteler baronlar hepsi malatyada Dirift atıyor Devlet ihalelerini hepsini ele almışlar Deprem bölgesi değil fırsat bölgesi olmuş emniyet güvenli güçleri çekmiş bayrağını yatıştalar malesf çok rezil bir Durumla karşı karşıyayız sn cumhurbaşkanın derhal bu duruma el atması lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • hamzat (4 ay önce)
    malatyaya dönmek için gün hatta saat sayarken bugün malatyada ki akrabalarımın ordan çıkmasını istiyorum.. yahu biz malatyada eskiden güvendeydik ailemizle dışarı çıkıyorduk sokaklar güvenliydi.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Taştepe, Melek baba, Kil tepe, Yeşiltepe ve daha nice semtlerin arka sokakları deprem sonrasında seyyar çadırlarla doldu. her çadırda kadın erkek çoluk çocuk 10-15 kişi var. Bunlar değil Malatya, Anadolu insanına dahi benzemiyorlar. Sonradan türedikleri belli. Bu bölgeleri Deprem yardımlarından ve yıkılan enkazlardan faydalanmak için lojistik amaçla kullanıyorlar. Maşallah Belediye ve diğer kurumlar bu vurdu geççileri seçim hatırına görmezden geliyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 ay önce)
    Depremde malatyada n istanbula geldik 10 ay oldu vallahi en azında oturduğumuz semte daha böyle bir olay olmadi tam diyoruz yaza geri dönelim diyoruz sanki depremden sonra daha kötü oldu malatya depremde korkuyorduk şimdi olaylardan korkuyoruz yeterin artik
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Mehmet Ç. (4 ay önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    ya lütfen gel Ahmet sensiz biz ne yapacağız Malatyada. 10 aydır senin yokluğun bizi çok yaraladı. Gelmeyin kardeşim giden gitmiştir İstanbulda da senin gibilere bu yakıştırmalar yapılıyor merak etme.
    %17
    %83
    Yanıtla
  • İste su an senin gibiler bu memleketi sahiplendigi icin gelmek istemiyor adam belli. Hırszlık yagmalar cinayetler silahli yaralama bicakli kavgalar almis basini gitmis aksam saatlerinde ne oldugu belirsiz bir ton insan bi de gidenlere kiziyosn ne yapsn adam imkani varmis gitmis. 3 ay sonra enkazlarin ustunde halay cekmeye devam edersiniz artik. Ben dogma buyume malatyadaym ayrilmadim da ama giden herkese saygim var burda yasanilacak ortam yok direniyorz ne yazik ki akli basinda cok az insan kaldi Allah sonumuzu hayretsin...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Nur (4 ay önce)
    Gündüz gözüyle ve cadde ortasında! Pess noluyor sana Malatya'm n'oluyor gençlerimize. Durumu iyidir umarım geçmiş olsun
    %94
    %6
    Yanıtla