SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Ana Caddede Silahlı Kavga: 3 Yaralı

Ana Caddede Silahlı Kavga: 3 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da iki ayrı grup arasında çıkan silahlı kavga sonucunda 1’i ağır, 3 kişi yaralanırken, polis ekipleri olaya karışanlardan 2'sini, bir adet pompalı tüfek ile birlikte kısa sürede ele geçirdi.

Olay, gece saat 00.15 sularında Atatürk (Kışla) Caddesi üzerinde meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle cadde ortasında iki grup karşılıklı olarak kavga etti. Kavga sırasında pompalı tüfek ile ateş açılması sonucunda E.P., A.S.G. ve T.B. saçmaların isabet etmesi sonucunda yaralandı. Olayın öğrenilmesi üzerine, çok sayıda polis ekibi bölgeye geldi. Yaralılara ilk müdahale cadde üzerindeki özel hastanelerde yapıldı.  

Yaralılardan durumu ağır olan E.P. Turgut Özal Tıp Merkezine, diğer 2 yaralı ise Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.  

Olayın ardından kaçışan şüphelileri yakalamak için polis geniş çaplı araştırma başlattı. Şüphelilerden T.K.'nin, suçta kullanılan pompalı tüfekle birlikte Beşkonaklar Caddesi'ne kaçtığı belirlenince, aramalar bu bölgede yoğunlaştı. Şüpheli buradaki bir işyerinde yakalanırken, çevrede yapılan aramada attığı pompalı tüfek de bulundu. Ayrıca, olaya karışanlardan Ü.A. adlı şahsın da yakalandığı, diğer şahısların kimliklerinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Bu arada, olay nedeniyle cadde yaklaşık yarım saat süreyle trafiğe kapatıldı. Olay Yeri İnceleme görevlilerinin olay yerinde 3 boş ve 1 dolu tüfek kartuşu, 1 beyzbol sopası buldukları belirtilirken, cadde görevlilerin çalışmalarını tamamlamasıyla açıldı.

Soruşturma devam ediyor.  

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Ferdi (1 yıl önce)
    Böyle olması istendiği için hiç bişey yapılmıyor. Kanunlar arsız hırsız cahili koruyor. Dilerim hep birbirlerini ve gözgöre göre koruyanları bulur kör kurşunları.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • YMS (1 yıl önce)
    Bu saatten Sonra herkezin Gideri belinde, hergün silahlı olay.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyanın Yerlisi (1 yıl önce)
    Cezmi kartay kalkacak diye beklerken şimdi kışla caddesinde yeni yeni mekanlar görüyorum var yok bi caddemiz var oda bozuldu emeği geçenlere teşekkür ederim...
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Her cadde, sokak ve parkta mobese kameraları ve caydırıcı cezalar olmadıkça maslesef bu olaylar artar. Kökten çözüm ise işsizliğin giderilmesi, ekonomik refah ve eğitim malum.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Dostum onlarca silahlı baskın yapanlar bir ay yatmadan çıkıyor sırf çevremde böyle onlarca var yazık günah ila birinin ocağı mı sönecek yazıklar olsun bü adalet sistemine
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Vatansever 44 (1 yıl önce)
    Malatya malatya olalı bukadar çatışma görmedi emniyete çok büyük görev düşüyor bütün cadde sokak mahalle ve eğlence yerleri ve kişiler gençler herzaman sıklıkla aranmalı ve cezalar ağır olmalı yapanın yanına kar kalmamalı sanki dünya onların RABBİM ıslah etsin ve hatta ülkemizde gizli asayiş şikayet hattı olmalı şikayet eden veya bildirenleri ihbardan sonra kimse bilmemeli ve kimseye bilgileri verilmemeli kimsiniz diye sorulmamalı zaten insanlar korkularından şikayet edemiyor bu kanunlaşmalı!!!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Murat (1 yıl önce)
    Emniyet müdürü ilk geldipin sıkı denetimler vardı ne güzel çalışıyordu neyse ki siyasilerimiz onu da kendine benzetti. emniyetin karşısı kurşunlanır, ana caddelerde çatışma, her köşe başında bir torbacı
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Yurtdaş (1 yıl önce)
    Mltya ya Teksas eyaleti gbi olms Maşallah Silah haberleri duymadgmz gün yoktur Allah sonumuzu hayır etsin.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Atilla (1 yıl önce)
    Güzel şehrimiz amerikadaki eyaletleri aratmıyor. Ne kadar çok psikopat var. Gün geçmiyor ki sabah haber okurken silahlı bir olay yaşanmasın .
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ruhi (1 yıl önce)
    Bu olayları yapanların bilinen kişiler olduğunu düşünüyorum. Emniyet yetkilileri şehrimizdeki kendilerine çete süsü veren ve huzurumuzu bozan çakallara aman vermemeli tenik takip yapılıp önlemi alınmalı. Suçlularda caydırdı en ağır cezayı almalı.
    %100
    %0
    Yanıtla