SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ana Caddede Silahlı Saldırı.. Ağır Yaralandı, Hastanede Öldü

Ana Caddede Silahlı Saldırı.. Ağır Yaralandı, Hastanede Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir kişi ana caddedeki iş yerinde  uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralandı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, saat 21.10 sularında İnönü Caddesinin Emeksiz Caddesine girişindeki bir iş yerinde meydana geldi. Henüz sebebi bilinmeyen olay da iş yeri çalışanı 27 yaşındaki Ahmet Ceylaner adlı şahıs,  Y.B. adlı şüphelinin pompalı tüfek ile ateş açması sonucunda ağır yaralandı.

Durumu ağır olan Ahmet Ceylaner, ambulans ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak, ameliyata alındı. Ceylaner, yapılan tüm müdahalelere rağmen öldü.

Olaydan sonra kaçan şüpheli Y.B., polis ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin kaçarken Antepli sokak üzerine atmış olduğu pompalı tüfekte ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Mehmet can (5 ay önce)
    Cezalar arttırılmalı savcı lar bu tarz adamlara acimamali Malatya resmen yeni türeyen çeteler le dolmuş basharik mahallesi eski engelliler parkı civarı nda bu tipler çok artti
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cero (5 ay önce)
    Bu insanlar birbirine sıkacak silahları ne zaman isteseler buluyor fakat bizim emniyet birimleri onların sokakta taşıdıkları silahları bir türlü bulamıyorlar ne hikmetse.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ali (5 ay önce)
    Asayiş çığırından çıkıyor. Emniyet buna ön almalı. Bu azgınlık yarın neye sebep olur birşey demek istemiyorum. Sorumlular ileride dizlerini dövmemek için bu gidişi durdurmalı. Sıfır olaya taşımalı. Taşıyamayan bürokrat el çektirmeli. Deĝiṣimde her zaman hayır vardır. Umut vardır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Halil (5 ay önce)
    Akşam saatleri kaldırımlar çok karanlık tek tükde olsa aydınlatma ışıkları yanmalı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Murat (5 ay önce)
    Malatya sahipsiz denetim hiçbirşey yok elini kolunu sallayanda silahlar tüfekler var ordan geçsen bile heran ölümle burun burunasın nerde bekçiler nerde polisler!
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Malatyalee (5 ay önce)
    Malatya da silahlı saldırı olayları çokça yaşanıyor , çoğu sokakta aydınlatma yok yada yetersiz , deprem sonrası değişik eşgallerde insan türedi , Malatya'da durumu olan gitti yerine gelenler ALLAH'a emanet ...
    %100
    %0
    Yanıtla