SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gırtlak Gırtlağa Kavga' Gibi Ama..

0
Güncellendi - 2016-12-27 19:52:16
'Gırtlak Gırtlağa Kavga' Gibi Ama..
A- A+ PAYLAŞ

Anadolu Yıldızlar Hentbol Ligi'nde (ANALİG) Malatya'da yapılan grup müsabakaları sona erdi.

Yeşiltepe Spor Salonu'nda gerçekleşen müsabakalarda, Tunceli, Elazığ, Malatya, Iğdır, Van, Muş, Bitlis, ve Ağrı illerinden 7 erkek ve bayan takımı mücadele etti.

Müsabakalar sonunda; Erkeklerde A grubunda Van birinci, Elazığ ikinci, Tunceli üçüncü; B grubunda Malatya birinci, Bitlis ikinci, Iğdır üçüncü oldu. Bayanlarda A grubunda Elazığ birinci, Iğdır ikinci, Tunceli üçüncü; B grubunda Malatya birinci, Bitlis ikinci, Iğdır üçüncü oldular. Muş takımı dereceye giremedi. Derece yapan takımlara madalya ve başarı belgeleri verildi.

Müsabakalar sonunda erkek ve bayanlarda ilk 6'ya giren takımlar, 17-19 Şubat'ta Adıyaman'da yapılacak olan çeyrek final karşılaşmalarında mücadele etme hakkı kazandı.

Hentbol Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Yeliz Çakır Fırat, tüm sporculara başarılar dileyerek, "Çok yetenekli sporcular burada gördük. Bu sporcularımıza destek verildiği taktirde milli takıma kadar yükseleceğini bu turnuvada görmüş olduk ancak devamlılık önemli, velilerin bu konuda çocuklarına destek olmasını istiyoruz." dedi.

Bu arada, Bitlis- Malatya bayanlar maçı sırasında Mehmet Göresiye'nin çektiği, sporcuların "gırtlak gırtlağa kavga ettiği" izlenimini veren aşağıdaki ilk fotoğraf, muhabirin deklanşöre bastığı anda saptadığı bir görüntü.. Aslında rakiplerini engellemeye çalışan iki Bitlisli oyuncunun bu mücadelesi, fotoğrafa kavga gibi yansımış ama böyle bir olay yok..

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız