SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ankaragücü'ne Malatyalı Başkan

Ankaragücü'ne Malatyalı Başkan
A- A+ PAYLAŞ

MKE Ankaragücü Kulübü Yönetim Kurulu, Faruk Koca'nın istifası sonrası oy birliğiyle İsmail Mert Fırat'ı başkanlığa getirdi.

Kulüpten yapılan açıklamada, Beştepe Tesisleri'nde olağanüstü toplanan yönetim kurulunun Faruk Koca'nın istifa dilekçesini işleme aldığı belirtilerek, "Başkanımız Sayın Faruk Koca'nın istifası neticesinde boşalan yönetim kurulu başkanlığına, yönetim kurulu başkan vekilimiz Sayın İsmail Mert Fırat oy birliği ile seçilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Faruk Koca, Çaykur Rizespor ile oynadıkları maçın ardından hakem Halil Umut Meler'e yumruk atmıştı ve tutuklanmıştı. Koca, olay nedeniyle başkanlıktan istifa etmişti.

İSMAİL MERT FIRAT KİMDİR?
İsmail Mert Fırat, 1981 yılında Malatya Darende' de dünyaya gelmiştir. Fırat, 1998 yılında Ankara Aydınlıkevler Ticaret Meslek Lisesinden mezun oldu. İsmail Mert Fırat, gıda sektörünün önde gelen tahin üreticilerinden olan ve Aile şirketi Fırat Tahin ve Susam Sanayi A.Ş.’ de çalışmaya başladı.  2005 yılına gelindiği zaman ise inşaat sektörüne adım atmış ve ilerleyen yıllarda Fırat Life Yatırım A.Ş firmasını kurdu. Fırat Life Style markası ile inşaat sektöründe faaliyet göstermeye başlamıştır. İnşaat sektöründe pek çok konut projelerine imza attı. 2021 yılında MKE Ankaragücü Spor Kulübü yönetim kurulu başkan vekili olarak seçildi.

Ankara, AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • masami (4 ay önce)
    deniz üstü köpürür
    0
    0
    Yanıtla
  • ozturk4434 (4 ay önce)
    Sayın İsmail mert FIRAT beye başkanlık görevinde başarılar dilerim.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • LİDER (4 ay önce)
    malatyalı olsun taştan topraktan olsun .neden Malatyalı sözü bu kadar kıskanılıyor birileri tarafından . Allah vergisi Malatyalılar lider oluyor .birileri örnek alsın feyiz alsın.
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Alu (4 ay önce)
    Malatyalı olması neden bukadar önemli! Memlekete bir katkısı varmı? Mezar taşlarıyla övünmeyi bırakıp kendinize bakınız.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • hacı murat ersoy (4 ay önce)Alu isimli kullanıcı yorumuna
    Tebrikler Malatyalı hemşehrim, at gözlüğü takmadan güzel bir yorum yapmışsın.Bırakın artık mikro milliyetçiliği bize ne Malatyalı olmasından olmamasından. Malatyalı yöneticilerin memleketi düşürdüğü durumu hepiniz görüyorsunuz.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Kamil Umuroğlu (4 ay önce)Alu isimli kullanıcı yorumuna
    Öyle demeyin Malatyalı olmak ayrı bir şereftir. Mesela bu kardeş kimbilir malatyamıza ne büyük katkıları olacaktır. Yüzlerce çocuğa bursmu bağlar,okulmu yapar,camimi yapar,yoksullara yardım mı eder. Artık bilemem ben orasını. Ki yapıyorsa helal olsun. Ama yapmıyorsa banane Malatyalı olmasından. İsterse Kenyalı olsun umrumda değil.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Bu adam aslen darendeli ve darendede büyük çiftçilik yapıyorlar ankara da fırat life sahibi büyük müteahit
    %34
    %66
    Yanıtla