SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisten Torbacılara Operasyon.. 10 Gözaltı

Polisten Torbacılara Operasyon.. 10 Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Emniyet Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince gerçekleştirilen 3 ayrı operasyonda torbacı olarak da adlandırılan sokak satıcılarından toplam 7 bin 872  adet uyuşturucu hap elde edilirken, 10 şüpheli gözaltına alındı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre; Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekiplerince Malatya’da sokakta uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyon da 4 şüphelinin üzerinde ve araçlarında838 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler Y.E., Ç, E.K., S.C.T. ve K.A . Hakkında Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti  suçundan soruşturma başlatıldı.

-Otoparka operasyon

Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince sokak satıcılarına yönelik yapılan ikinci operasyonda ise  Nuriye Mahallesi Dörtyol bölgesinde bulunan bir otoparkta yapılan aramada 4 bin 242 adet uyuşturucu hap elde edildi. Uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 10 bin 135 TL, 100 Dolar ve 50 Euro paraya da  el konuldu. 

Olayla ilgili olarak D.D., M.A.D., N.B.S., Y.D. ve Y.K. adlı şüpheliler gözaltına alınarak Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti suçundan soruşturma başlatıldı.

-Uyuşturucu satıcısı otobüsten inerken polisler karşıladı

Malatya’ya bol miktarda uyuşturucu hap getirerek piyasaya süreceği belirlenerek takibe alınan uyuşturucu satıcısı geldiği otobüsten inerken polisler tarafından uyuşturucu haplar ile birlikte gözaltına alındı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre; Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ve İstihbarat Şubesi ekiplerince yapılan ortak çalışmada, Malatya’ya otobüs marifeti ile yüklü miktarda uyuşturucu madde getireceği bilgisi alınan 1 şüpheli takibe alındı.

Otobüsten inen şüpheli M.Ö.  adlı şahıs, MAŞTİ içerisinde yanındaki uyuşturucu maddeler ile birlikte gözaltına alındı.

Şüphelinin eşyaları arasında 2 bin 792 adet uyuşturucu hap ile 47.55 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Şüpheli hakkındaki soruşturma sürüyor.

- Yaşı küçük yolcunun çantasındaki uyuşturucu..

Bu arada, Malatya’da Narkotik ekiplerince bir yolcu otobüsünde yapılan aramada 18 yaşından küçük bir kişiye ait çanta içerisinde kahve kutuları içinde uyuşturucu madde ele geçirildi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre; Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekiplerince Kale İlçesi uygulama noktasında durdurulan şehirlerarası yolcu otobüsünün bagaj kısmına arama köpeğinin tepki vermesi üzerine bir çanta açtırıldı. Çanta içerisinde kahve kutularına zulalanmış şekilde 4 parça halinde 1 kilo 14 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Narkotik ekipleri şüpheliyi  gözaltına aldı.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Malatya (6 ay önce)
    Bu hem içici hem satıcılar genelde cami bahçelerini ve depremden sonrada boşaltılmış hasarlı binaları kullanıyorlar
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Deli (6 ay önce)
    Bataklığı kurutmanız gerek, tabi ucu baronlara dayanmıyorsa ki mutlaka dayanıyordur .
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Akçadağlı (6 ay önce)
    gece saat 11 -12 gıbı tahtalı mınare camısının arkasındakı parka polıslerımız bır zahmet edıp gelse bunun 10 katını bır gecede yakalarlar , torbacılar muhtezeller kulubü olmuş bu park
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Yalan söylüyorsunuz parkımız temizdir öyle insanları burda barındırmıyoruz
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Yarın gece saat 12 de gelde bak bakalım hangi TORBACILAR var, sen kimi savunuyorsun???? Polisin gelmesini niye istemiyorsun ????
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Akcadagli arkadaşım gel bu gece birlikte bakalım varlar mi yoklarmi diye
    %100
    %0
    Yanıtla