SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Arapgir'de Hıdırellez Etkinliği Düzenlendi

Arapgir'de Hıdırellez Etkinliği Düzenlendi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Arapgir ilçesinde Hıdırellez Şenliği düzenlendi.

Program, Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Arapgir Belediyesi iş birliğiyle Samime Aydınlar Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Burada konuşan İl Kültür ve Turizm Müdürü Yener Oba, Malatya'nın kültür ve turizm noktasında önemli ilçesi Arapgir'de güzel bir etkinlik olan Hıdırellez'de bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirtti.

Doğa ve tarihi mekanlarıyla önemli bir yere sahip olan Arapgir'in turizmdeki başarısıyla daha iyi bir noktaya gelmesi için Kaymakam Fikri Bedioğlu ve Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ile yaptıkları istişarelerin verimli ve güzel bir noktada buluştuğunu kaydeden Oba, misafirperverlikleri için yetkililere ve Arapgir halkına teşekkür etti.

Yener Oba, ilerleyen dönemlerde daha güzel çalışmaları birlikte yapmak istediklerini vurguladı.

Program, antropolog Hüseyin Şahin'in "Hıdırellez'in kültürümüzdeki yeri ve önemi" ve turizm araştırmacısı Bülent Korkmaz'ın "Arapgir'in Malatya turizmi ve kültüründeki yeri" konulu sunumlarıyla sona erdi.

Şenliğe, Arapgir Kaymakamı Fikri Bedioğlu ve Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu da katıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız