SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arguvan Türkü Festivali Programı Belli Oldu

Arguvan Türkü Festivali Programı Belli Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Bu yıl 23- 24 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek olan  "15. Uluslararası Arguvan Türkü Festivali" kapsamında sahne alacak sanatçılar ve programın içeriği belli oldu.

Arguvan Belediyesi, Arguvan ve Köyleri Eğitim Kültür Vakfı ile Arguvan Dernekleri tarafından ortaklaşa düzenlenecek olan 15. Uluslararası Arguvan Türkü Festivali 23-24 Temmuz tarihlerinde Nazım Hikmet Meydanında yapılacak.  Festival programı Çavuş Mahallesinde saat 11.00'da Âşık Ekber Anıtı’nın açılışı ile başlayacak.

Festivalin ilk günü olan 23 Temmuz Cumartesi günü Nilüfer Sarıtaş, Gülten Benli, Ayfer Düzdaş ve Özgür Akdemir sahne alırken 2. günü olan 24 Temmuz Pazar günü Ender Balkır, Selçuk Balcı, Sasa, Cemal Öztaş ve Murat Ağaç türkü sevenler ile bir araya gelecek.

Türkü Festivali kapsamında ayrıca 23 Temmuz Cumartesi günü Belediye Çay Bahçesinde saat 14.00'de "Tarım Geleceği" konulu panel düzenlenecek. Panele konuşmacı olarak 24. Dönem Milletvekili ve Ziraat Mühendisi Doç. Dr. Gökhan Günaydın, TMMOB Ziraat Odası Mühendisleri Başkanı Ziraat Mühendisi Baki Remzi Suiçmez, İstanbul Veteriner Hekimler Odası Genel Sekreteri Veteriner Hekim Erdinç Orhan katılacak.

24 Temmuz Pazar günü ise "Ekonomi ve Hayat" başlığında yapılacak olan panele; Gazeteci Şirin Payzın, Gazeteci Emin Çapa, Yazar Barış Terkoğlu katılım sağlayacak.

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, "Türkü severleri Türkünün kalbinin atacağı "15. Uluslararası Arguvan Türkü Festivali"ne bekliyoruz"dedi.

malatyahaber.com
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız