SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Arguvanspor, Ziraat Türkiye Kupası'da 2. Tura Yükseldi

Malatya Arguvanspor, Ziraat Türkiye Kupası'da 2. Tura Yükseldi
A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme Turu maçında Malatya Arguvanspor, Elazığspor'u uzatmada 2-1 yenerek eledi.

 Arguvan İlçe Stadı'nda oynanan ve Ankara Bölgesi’nden C klasman hakemi Egemen Artun’un düdük çaldığı maça etkili başlayan Elazığ, henüz 5. dakikada öne geçti. Ceza sahası dışı sol çaprazından Çağrı şık bir vuruşla fileleri havalandırarak durumu 1-0 yaptı. Tecrübeli oyuncu golden sonra deprem felaketinde ağır hasar alan Hatay’ı tişörtündeki mesajla andı.  İkinci yarıya etkili başlayan Arguvanspor, etkili ataklar geliştirirken, aradığı golü 70’de buldu. Elazığspor savunmasının uzaklaştırdığı topa ceza sahası dışından sert vuran Veysel fileleri havalandırdı ve skora denge getirdi. Kalan sürede başka gol olmadı ve maç 1-1 sona erince uzatmalara gidildi.

Pozisyon açısından kısır geçen maçın uzatma bölümünde 117. dakikada sahneye çıkan stoper Denis, yaklaşık 30 metreden sert vurdu ve meşin yuvarlak ağlarla buluştu. Kalan kısa sürede Elazığspor beraberlik için çabalasa da çabalar sonuç vermedi ve sahadan 2-1’lik skorla galip ayrılan Malatya Arguvan, Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. Tur'a yükseldi. Elazığspor, bu sonuçla 1. turda Ziraat Türkiye Kupası'na veda etti.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Aliihsan (7 ay önce)
    Arguvanlı olarak balediye başkanımız sayın Mehmet kızıldaşla beraber bu kulübü. Daha iyi yerlere getireceğiz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (7 ay önce)
    Maddi desteği yetersiz olan bu takımın işi çok zor. Malatyaspor bile Büyükşehir belediyesinin desteği ile deplasmana gidiyordu. Malatya Arguvansporun maddi olarak bu ligde ve kupada ilerleme şansı fazla değil. Destek verilirse belki bir yerlere gider ancak destek olmazsa çok zor. Bu takımın bir deplasmana gitmesinin maliyeti en az 200 bin. Ayda 400 bin eder. 7 Bin nüfuslu bir ilçe bunu karşılayabilir mi?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa bey deplasman masrafları bir şekilde halledilir sonuçta Arguvanlı çok sayıda iş insanı var ikisi birleşse bir deplasman masrafını karşılarlar amma ve lakin futbolcu maaşları, personel maaşları vs bunlar çok yüklü meblağlar Allah var sayın belediye başkanı ve sayın kulüp başkanı ve mersinde yaşayan bir kaç yöneticinin çok büyük gayretiyle çark dönüyor ama şu da var Malatya yeterince kulübe sahip çıkmıyor. Siyasi ve ideolojik sayiklerle hareket eden bir malatya var her zaman ki gibi. Sayın belediye başkanı takımın adının başına '' MALATYA'' ibaresini koyması aslında şehirin desteğini alırım düşüncesi ile yapılan bir çalışmaydı ama maalesef işte şehir ne yazık ki saydığım sayiklerle hareket ediyor ve takıma sahip çıkmıyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Uğur bey, profesyonel ligde Malatya yı temsil eden ve ismini taşıyan bu takıma Malatya büyükşehir belediyesinin de desteklemesi gerekirdi. Ancak belirttiğiniz üzere sporu siyasete alet ederek Malatya yı temsil eden bu klübümüze ne yazık ki destek olmamaktadırlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • kadir (7 ay önce)
    takım gittikçe iyiye gider tek eksik iş bitirici santfor çok iyi golcuyla bu takım kesin kafaya oynar
    %100
    %0
    Yanıtla
  • FBAY (7 ay önce)
    helal olsun öncelik le Arguvan sporumuza,helal olsun Arguvan belediye başkanı mıza,helal olsun tüm gönül veren kalbi güzel insan lara...tebrik ederim gerçekten o kıt imkanlarla büyük başarılara imza atıyorlar.helal olsun çocuklar...başarılarının devamını dilerim
    %88
    %12
    Yanıtla
  • uğur tn (7 ay önce)
    Bugün takımı beğendim tebrik ediyorum takımı ve teknik heyeti. Yönetimi bilhassa tebrik etmek lazım hakikaten çok zor şartlar altında takımı hazırlıyorlar inanın çok kısıtlı şartlarda çalışan bir yönetim var. Dilerim muhaffak olurlar ve takım başarılı olur. Yolun açık olsun arguvanspor.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ (7 ay önce)
    Arguvansporumuzu tebrik ediyorum,Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler,
    %86
    %14
    Yanıtla