SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Arjantin Kulübü de Mina'ya Talip İddiası

0
Güncellendi - 2018-12-29 00:54:39
Arjantin Kulübü de Mina'ya Talip İddiası
A- A+ PAYLAŞ

Arjantin ekiplerinden Talleres Cordoba'nın Evkur Yeni Malatyaspor'un tecrübeli stoperi Arturo Rafeal Mina Meza'yı kadrosuna katmak için bir kez daha harekete geçtiği öğrenildi.

Sezon başında Evkur Yeni Malatyasporlu’un stoperi Mina’yı listesine alan Arjantin Primera Ligi ekiplerinden Talleres Cordoba'nın savunmasını güçlendirmek için harekete geçtiği, transfer listesinin başında ise bir kez daha Ekvatorlu oyuncuyu gündemine aldığı ileri sürüldü.

28 yaşındaki 1,90 metre boyundaki Ekvadorlu stoperin Evkur Yeni Malatyaspor ile 30 Haziran 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Club Atlético River Plate, CD Macará ve Independiente del Valle takımlarını formalarını giyen Mina, sezon başında Evkur Yeni Malatyaspor'a transfer olmuştu.

Evkur Yeni Malatyaspor formasıyla 39 karşılaşmaya çıkan Mina, bu karşılaşmalarda 4 gol atıp, 2’de asist yaptı. Ligin ilk yarısında 13 karşılaşmada bin 5 dakika süre alan Mina, 2 gol kaydedip, 1’de asist yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ferid (5 yıl önce)
    malatya spor bonservis parası vermemek icin ya sakat yada kendi takımında yer bulamayan sorunlu futbocuları almamaya dikkat etmeli gelecek vaat etmeyen oyuncuları postalamalı iyi oyuncularla ileride kar etmek icin sözleşmelerini ona göre ayarlamalı ki bu başarı kalıcı olsun.seyirci sayısını artırmak icin ise devamlı maclara gelen taraftarlara buyuk maclarda avantaj saglanmalı ...
    0
    0
    Yanıtla