SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Atatürk Gibi Bir Liderimiz Olmadı"

0
Güncellendi - 2020-01-07 00:42:33
A- A+ PAYLAŞ

İstikbal Mobilya Kayserispor'da 3. sezonunu yaşayan ve ligin ilk yarısında maç başına en fazla kurtarış yapan kaleci olarak dikkati çeken 30 yaşındaki Rumen file bekçisi Silviu Lung, AA muhabirinin sorularını yanıtladı.

Türkiye'de yaşamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Lung, Anıtkabir'e gerçekleştirdiği ziyarete ilişkin, "Benim için inanılmaz bir tecrübeydi. Çok güzeldi. Eşimle ilk kez Ankara'yı ziyaret ettik. Mustafa Kemal Atatürk'ün hayat hikayesini dinledim. Bu ülkeye kazandırdıklarını ve Türkiye'nin şu anki durumunda ne kadar etkisi olduğunu gördüm. Bu ülkenin cumhuriyet ve demokrasi gibi kazanımları onun sayesinde aldığını öğrendim. Romanya'da Atatürk gibi bir liderimiz olmadı." ifadelerini kullandı.

Atatürk'ün Türkiye için yaptıklarının önemine dikkati çeken Silviu Lung, "Türk insanının ona böyle bir şey (Anıtkabir) yapması çok güzel ve etkileyici. Atatürk, Türk insanının kalbinde yaşıyor. Atatürk, Türk halkı için çok önemli bir lider. Türk halkı, böyle muazzam bir eserle Atatürk'ü sonsuza dek yaşatacak. Çok etkilendim." değerlendirmesinde bulundu.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (4 yıl önce)
    Bizim oldu da ne oldu. Kıymetini kim biliyor.
    0
    0
    Yanıtla