SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Attığımız Goller Rakibin Hatasından"

0
Güncellendi - 2020-06-14 00:47:08
A- A+ PAYLAŞ

Kasımpaşa’nın teknik direktörü Fuat Çapa, “Önümüzde 7 karşılaşma var. Önemli maçlar oynayacağız. Bugün galip geldik ama daha matematiksel olarak hiçbir şey bitmedi. Ciddi ve hedefe oynayan rakiplerle karşılaşacağız. Konsantrasyonumuzu, ciddiyetimizi bozmayacağız ve daha iyi çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Çapa, 2-1 galip geldikleri BtcTurk Yeni Malatyaspor karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada, karşılaşmanın her iki takım adına da önemli olduğunu ifade etti.

Mücadelenin final niteliğinde olduğunu kaydeden Çapa, “Bizim amacımız ilk etapta aradaki puan farkını korumak, maç içerisindeki gidişata göre de gereken hamleleri yapmaktı. Maça çok iyi başladığımızı söyleyebilirim. İlk devre dört tane çok net pozisyonumuz vardı maalesef değerlendirmedik” dedi.

Çapa, penaltı pozisyonuyla ilgili “Hakemin penaltı pozisyonuyla ilgili çok git gel oldu. Sonunda VAR kararıyla iptal edildi. Maçta 1-0 geriye düştük. Beklemediğimiz bir anda geriye düştük. Ama oynamış olduğumuz oyun, girmiş olduğumuz pozisyonlar ikinci devre için umut vericiydi. Bunu oyuncularımıza da devre arasında aynı şekilde söyledik. İkinci devre Malatya’nın biraz daha kontrollü oynayacağını biliyorduk. Yapmış olduğumuz analizlerde de özellikle birinci bölgede hata oranı çok fazlaydı nitekim de atmış olduğumuz goller rakibin yapmış olduğu hatalardan geldi. İlk devre çok kolay olanları kaçırdık, ikinci devre çok zor olanları attık. Galip geldiğimiz için mutluyuz” diye konuştu.

Oyuncularını verdikleri mücadeleden dolayı tebrik eden Çapa, “Kolay bir süreç değil. Devre arasında o kadar yeni oyuncu gelmiş, bu uyumu sağlamak çok kolay değildi. Bulunmuş olduğumuz konum itibariyle de ama biz pandemi süreciyle birlikte bunu çok net ve güzel bir şekilde geçirdik. Bu süreci sadece sahaya değil saha dışına da biraz taşımaya çalıştık. Oyuncularımızın saha içerisinde neler yaptıklarını görmüştük ama saha dışında biraz daha yakından tanımamız gerekiyordu. Bu süreçte onu da gerçekleştirdik. Oyuncularımızı motive edebilmek için hangi şekilde yaklaşmamız gerektiğini daha iyi görmüş olduk. Bu süreci de böyle değerlendirdik. Önümüzde 7 karşılaşma var. Önemli maçlar oynayacağız. Bugün galip geldik ama daha matematiksel olarak hiçbir şey bitmedi. Ciddi ve hedefe oynayan rakiplerle karşılaşacağız. Konsantrasyonumuzu, ciddiyetimizi bozmayacağız ve daha iyi çalışmaya devam edeceğiz. Bundan sonraki karşılaşmalarda Malatya camiasına da başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Yms'li (3 yıl önce)
    Geriye donup hatali pas vermemiz ilk golu yedik ve maglup olduk zaten dikkat ederseniz hep hatali paslardan maglup oluyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • yandaş (3 yıl önce)
    adil gevrek inşallah rahat uyuyamazsın ömür boyu
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeynel (3 yıl önce)
    Yeni yi eskiye ceviren arkasinda koc oldugunu zanan , parayi özeline sayan Baskan denen , Adama itiraz edemeyen Malatya Taraftarina Gecmis olsun , borclar dan Malatya Belediyespor kesinliklen kalkamaz amatör lige kadar
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Sevdalısı (3 yıl önce)
    Uzun süreden beri sürekli futbolcu hatalarından dolayı mağlup oluyoruz. Bu hatalardan ders çıkarılmıyor mu . Bir şehrin kaderiyle futbolcular nasıl oynar. Vicdanınız yokmu. Allah korkusu yok mu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan44 (3 yıl önce)
    Basinizi yastiga koydugunuzda vicdaniniz rahatmi sevgili futbolcu kardeslerimiz elinizi vicdaniniza koyun tabi varsa
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (3 yıl önce)
    Orijinal Malatyaspor gibi, bu takımda tarihin tozlu sayfalarında yerini alır artık. Tff 1.nci ligde başarılar diyecem ama inanın bu kadroyu bozmasınlar bir alt ligde de uzun bir süre maç kazanamazlar. Bu şehir bunu hak etmiyordu. Bu kadar uzun süre galibiyet alamamakla süper lig rekoru kıracaklarından şüphem yok artık. Bu saatten sonra Liverpool’un ad kadrosunu getirseler yine kurtaramazlar. Tek şansımız bu sene küme düşmeyi kaldırmaları.
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (3 yıl önce)
    helal olsun size.misafir çocuk gibi,geldiniz dağıttınız gittiniz.yürekten kutluyorum sizi.bizimkilerde seneye bu zamanlar,bir alt lige daha düşmemek için yine böyle çok rahat oynarlar artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fuat Çaba çok iyi oynadık.Senin söylediğin gibi Rakibi dağıttık da diyebilirdi.Ama özellikle böyle konuşmuyor.Yani konu nezaket falan değil.Acı bir gerçeği yüzümüze vuruyor.Malatyasporçok hata yaptı.Biz de zaten Malatyasporun özellikle 1.bölgede çok hata yapacağını biliyorduk.Ona göre çalıştık diyor..Senin söylemine göre düzelteyim..Kasımpaşa bizi dağıtmadı.Biz zaten dağınık olduğumuz için maçı kaybettik.
    0
    0
    Yanıtla