SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Avukat Görgeç'ten Battalgazi'de Aday Adaylığı Başvurusu

Avukat Görgeç'ten Battalgazi'de Aday Adaylığı Başvurusu
A- A+ PAYLAŞ

AKP Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Murat Görgeç, “Battalgazi belediyemizi, istişare ve ortak akılla yürütmeye talibim” dedi.

AKP’de uzun yıllar görev yapan ve Malatya Baro Başkanlığını 3 dönem yürüten Avukat Mehmet Görgeç’in oğlu Avukat  Murat Görgeç, AKP Battalgazi İlçe Başkanlığına giderek burada Battalgazi Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

 Görgeç, başvuru dosyasını AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci’ye teslim etti.

Görgeç, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kaydetti:

 “ Partimizin kurulduğu 2001 yılından bugüne kadar bütün ailemiz ve akrabalarımız ile birlikte ak partinin hedefleri doğrultusunda partimizin çeşitli kademelerinde görev aldık. Bu hedefleri bir dava kabul ettik ve bu dava hassasiyetiyle bugüne kadar hareket ettik.
Şahsım olarak Malatya Barosunda 12 yıldan beri serbest avukatlık hizmeti vermekteyim. Ailemize ait Görgeç hukuk bürosunda başta babam Av. Mehmet Görgeç olmak üzere ve amcam Av. Aziz Görgeç ile birlikte savunma mesleğini icra etmekteyiz.

Hukuk bürosu olarak, partimizin ve dava arkadaşlarımızın uğramış olduğu tüm hukuksuzluklara karşı çıktık, her zaman mazlumun ve mağdurun yanında olduk. Demokrasi, hukukun üstünlüğünü ve milletimizin çıkarları doğrultusunda hak arama görevini ifa ettik. Bugün için ise asrın felaketini hatta milenyumun felaketini yaşayan Malatya ilimize ve Battalgazi ilçemize hizmet etmek, halkımıza karşı sorumluluğumuzu yerine getirmek adına yıllarca mensubu olmaktan gurur duyduğum ak partimizden Battalgazi belediye başkanlığına aday adayı olarak müracaat ediyorum.

Adaylığımızın kabulü ve halkımızın takdiri ile belediye başkanı olarak seçilmem halinde 7/24 gece gündüz demeden çalışma prensibi ile halkımızın hizmetinde olacağım.

Battalgazi belediyemizi, istişare ve ortak akılla yürütmeye talibim.”

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mehmet (5 ay önce)
    Baba bitti oğul çıktı siyaset sahnesine Allah rızası için akp adaylığı versin zaten Allah nasip ederse belediyelerde akp yeter kepazelik diz boyu olmuşken 12 ton su 198.50 TL ulaşım 10 lira ama maşallah otobüs seferi yok doğru dürüst otobüsler leş yığını şahsi olarak YETER diyecem inşallah kimsenin vebaline giremem daha
    %70
    %30
    Yanıtla