SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'de 'Sakatlık Patlaması' Masaya Yatırıldı

0
Güncellendi - 2019-02-25 16:54:57
EYMS'de 'Sakatlık Patlaması' Masaya Yatırıldı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'da üst üste yaşanan sakatlıklar masa yatırılırken sarı kırmızılılar, Göztepe ile Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali rövanş maçı hazırlıklarını kapsamında son çalışmasını Yeni Malatya Stadyumu'nda gerçekleştirdi.

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'da Çaykur Rizespor maçı öncesi ve karşılaşmada yaşanan sakatlıklar teknik heyeti kara kara düşündürüyor. Çaykur Rizespor deplasmanına 6 oyuncusunun sakat, 1 oyuncusunun ise kart cezalısı olması nedeniyle 7 eksikle giden Evkur Yeni Malatyaspor'da, maç esnasında 3 oyuncunun sakatlanması moralleri bozdu.

Ligde geride kalan 5 haftalık süreçte galibiyet alamayan sarı kırmızılılar, üst üste yaşanan sakatlıkları incelemeye aldı. Çaykur Rizespor maçı öncesinde İssam Chebake ve Ömer Şişmanoğlu'nun sakatlanması nedeniyle ilk olarak Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'ndeki antrenman sahaları incelemeden geçirilecek. Bu kapsamda takım, Göztepe ile kupada oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarını Yeni Malatya Stadyumu'nda gerçekleştirdi.

GÖZTEPE MAÇINA EKSİKLERLE ÇIKACAKLAR

Ziraat Türkiye Kupası'nda Çeyrek Final rövanş maçında 27 Şubat Çarşamba günü 20.00'da Bornova Stadı'nda Göztepe ile karşı karşıya gelecek olan Evkur Yeni Malatyaspor'da birçok eksik bulunuyor.

Sarı kırmızılılarda, Atiker Konyaspor karşılaşmasında sakatlanan Bifouma'nın tedavisi devam ederken, Kongo uyruklu oyuncunun Göztepe ile oynanacak olan kupa rövanş maçında kadroda yer alamayacağı bildirildi.

Çaykur Rizespor maçının son bölümlerinde sakatlanan ve oyuna devam edemeyen Mina'dan da kötü haber geldi. Ayak tarak kemiğinde kırık, üst adalesinde ise yırtık tespit edilen Mina'nın yaklaşık bir ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Ayrıca, Beşiktaş maçı hazırlıkları esnasında antrenman sakatlanan Kamara'nın da Göztepe maçında oynamasının zor olduğu öğrenildi.

Sakatlıkları nedeniyle bir süredir tedavileri devam eden Ömer Şişmanoğlu, İssam Chabake ve Rahman Buğra Çağıran'ın Göztepe maçının kadrosunda yer almaları beklenirken, Çaykur Rizespor maçında sakatlanan Robin Yalçın ile Erkan Kaş'ın durumunun ise henüz netlik kazanmadığı ancak Göztepe maçında sahada olmalarının zor olduğu öğrenildi.

Öte yandan Beşiktaş karşılaşmasında gördüğü kırmızı kart sonrası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 2 maçtan men cezası alan Adem Büyük de Göztepe karşılaşmasında kadroda yer alamayacak.

Beşiktaş karşılaşmasında yaşadığı sakatlık nedeniyle Çaykur Rizespor maçının kadrosunda yer alamayan stoper Murat Akça'nın Göztepe maçının kadrosunda yer alıp alamayacağı ise maç saatinde netlik kazanacak.

SON ÇALIŞMA STATTA YAPILDI

Evkur Yeni Malatyaspor, 27 Şubat Çarşamba günü İzmir'de Göztepe ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş karşılaşmasının son hazırlığını Yeni Malatya Stadyumu'nda gerçekleştirdi.

Teknik direktör Erol Bulut nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Mina, Erkan Kaş, Kamara, Robin Yalçın ve Bifouma katılmadı.

Sakatlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören Murat Akça takımdan ayrı kondisyoner eşliğinde çalışırken, sakatlıkları nedeniyle Çaykur Rizespor maçında kadroda yer alamayan Ömer Şişmanoğlu ile İssam Chebake takımla birlikte çalışmaya katıldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Malatya Sevdalısı (5 yıl önce)
    Bu takımın transfer planlamasını kim yapıyor yada birileri yapıyor mu çok merak ediyorum? Takımda stoper kalmadı Sadık'ı verdik yerine aldığımız Yiğithan'ı henüz gören yok Barış kiralık iyide topcu onuda hoca doğru düzgün kullanmıyor transferden zaten alınanan bonservis trajikomik o zaman sorarlar biz Sadık'ı niye neye sattık? Boutaib ve Azubuike transferide keza aynısı ki yokluklarında kıymetileri fazlasıyla anlaşılmıştır diye düşünüyorum. Yani bir takım bir oyuncu satarken ya çok iyi teklif alır yada daha iyisini alacaktır. Bizimki hangisi anlayabilen var mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (5 yıl önce)
    Yani sen diyorsun ki Malatya ligin sonuna kadar iki galibiyet alamaz ilginç.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fth (5 yıl önce)
    Takımda stoper kalmadı. Gökhan Akkan gibibaşarılı stoperi de Elazığa gönderdiniz. Merak ediyorum kim oynayacak. İnşallah şansızlık lar son bulur ve başarılarımız devam eder...
    0
    0
    Yanıtla
  • Cos han (5 yıl önce)Fth isimli kullanıcı yorumuna
    Gökhan i takip ediyorum.iyi topçu .keşke Biz de kalsaydu ..cok faydalı olurdu.artık seneye
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (5 yıl önce)
    Yıl 1990 MALATYASPOR: Carlos (6), Zafer (6), Zeynel (5), Ceyhun (5), Şehmuz (6), Muharrem (5), Levent (5), Ünal (6), Feyzullah (6), Haluk (7), Fendun (5) MALATYA — Malatyasporun bu kadrosu , şampiyon Beşiktaş'ı yenmesine karşın ligden düşen 5. takım oldu. Ligde kalması Beşiktaş maçına alacağı galibıyetin yanı sıra diğer takımların alacağı sonuca bağlı olan Malatyaspor bu dururnun verdiği stresle çıktığı karşılaşmanın ilk yansında eline geçirdiği fırsatları değerlendiremedi. Konuk Beşiktaş'ın vuruşuyla başlanan karşılaşmanın 7. dakikasında Metin'in sağdan gönderdi- ği top Carlos'ta kaldı. 8. dakika- da Malatyaspor gole çok yaklaştı- Ünal, Kadir'den sıyrıldı. Müsait durumdaki Haluk'u gördü. Bu futbolcunun topuk pasını iyi izleyen Feyzullah'ın vuruşu az farkla auta gitti. 11. dakikada Şeyhmus'la gırdıği mucadelede sakatlanan Recep, yerini Zeki'ye bırakırken Beşiktaş'ta sağ bek görevini kaptan Rıza üstlendi. 14. dakikada Mehmet'e sert giren Malatyaspor'dan Zafer sarı kart gördu. 24. dakikada Feyzullah ceza- alanı önüne kadar getirdiği topu Levent'e uzattı. Bu oyuncunun vuruşu Engin'de kaldı. İlk yarı golsuz sona erdı. kinci yarıya Malatyaspor daha iyi başladı. 56-dakikada Zafer'in sağdan ortasını iyi izleyen Haluk, Engin'den once topa dokunarak takımını 1-0 öne geçiren golu kaydettı. 57. dakikada Beşiktaş'ta Walsh yerini Ali'ye bıraktı. 61. da- kikada Malatyaspor'un ikinci golu geldi. Bu dakikada Feyzullah- ın sağdan ortasında Engin ile Kadir anlaşmazlığa duşunce araya giren Haluk, kendisinin ve takımı- nın ikıncı gölunü filelere gönder- di. 80. dakikada Mehmet'in, Zafer tarafından ceza alanında duşurulmesıni hakem Hasan Ceylan penaltı olarak değerlendırdi. Atışı kullanan Feyyaz karşılaşmanın skorunu belirledi. Malatyaspor 2-1 Beşiktaş karşısında galip gelmesıne karşın ikinci lige düşmek ten kurtulamadı. Karşılaşmadan sonra taraftarlar uzun süre yonetimi protesto etti. ACI SON — Malatyaspor'un şampiyon Beşiktaş'ı yenmesine karşın 1. lige veda etmesi şunu demek istiyorum hiçbir şeyin garantisi yok YANİ BU KADRO KÜME DÜŞTÜ ŞİMDİDEN DİKKAT.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arkadaşım o sezon sonunda Ligden ilk kez 5 takım düşürüldü ve Malatyaspor 44 puanla küme düştü.Bu sene o sene değil
    0
    0
    Yanıtla