SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Azubuike Antalya Maçında Yok

0
Güncellendi - 2018-01-30 01:23:50
Azubuike Antalya Maçında Yok
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 19.haftasında sahasında Demir Grup Sivasspor’u 1-0 mağlup eden Evkur Yeni Malatyaspor’da Azubuike şoku yaşanıyor.

  Pazar günü Yeni Malatya Stadyumu’nda Demir Grup Sivasspor ile oynanan karşılaşmanın 38.dakikasında sarı kart gören Okechukwu Godson Azubuike, cezalı duruma düştü. Nijeryalı orta saha oyuncusu ligin 20.haftasında 3 Şubat Cumartesi günü deplasmanda Antalyaspor ile oynanacak olan karşılaşmada forma giyemeyecek.

  Bu sezon 17 karşılaşmada görev alan Azubuike, 16 karşılaşmada ilk 11’de sahaya çıkarken, toplamda bin 367 dakika görev aldı. Nijeryalı orta saha oyuncusu 4 kez sarı kart gördü.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Birde kaleye şut atmayı öğrense daha çok göz doldurur.Zaten bu sene de pek tadı yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • erhan (6 yıl önce)
    bal yapmayan arı boşuna uçup duruyor
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (6 yıl önce)
    20 mln euro'luk oyuncu.daha aşağı vermeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • Eyüp KARADENİZ (6 yıl önce)BABA isimli kullanıcı yorumuna
    Bence de, doğru söylüyorsun.
    0
    0
    Yanıtla