SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Azubuike de Bolu Kampına Katıldı

0
Güncellendi - 2017-07-05 19:58:44
Azubuike de Bolu Kampına Katıldı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un başarılı ve genç orta saha oyuncusu Okechukwu Godsoon Azubuike, takımın Bolu Termal’de 2 Temmuz’da başlayan birinci etap kamp çalışmalarına dahil oldu.

TFF 1. Lig’de başarılı bir sezon geçiren ve takımının Süper Lig’e yükselmesinde büyük pay sahibi olan Nijeryalı futbolcu, tatil dönüşü İstanbul’a, oradan da takımın Bolu Termal’deki kamp çalışmalarına geçti.

Uzun süredir adı transfer dedikodularında geçen Nijeryalı futbolcu, TFF 1. Lig’de geçtiğimiz sezonunu altın 11’inde de yer almıştı.

“BİZİMLE DEVAM EDECEK”

Sezonun sona ermesinin ardından Azubuike’nin ismi birçok kulüple anılmıştı. Bir dönem Fransız devi Monaco’nun dikkatini çeken Nijeryalı yıldız, kulüplerin ücret konusunda anlaşamaması sonrası takımda kalmış ve şampiyonluk yaşamıştı.

TFF 1. Lig’de geride kalan sezon başarılı bir performans ortaya koyan Nijeryalı futbolcu, Beşiktaş ve Galatasaray gibi Süper Ligin devlerinin dikkatini çekse de, sarı siyahlı kulüp genç oyuncuyu bırakmamak için sözleşmesini uzatma kararı almıştı.

Kulüp basın sözcüsü Erdal Gündüz, Azubuike’nin takımla 2019 yılına kadar sözleşmesinin olduğuna dikkat çekerek, “Şuanda bizim oyuncumuz. Şu süreçte Azubuike gibi bir oyuncu orta sahada az bulunur. Süper Lig’e çıktık, neden Süper Lig’de oynamasın? Süper Lig’de deneyelim. Ön plana çıkacaksa, bizimle Süper Lig’de ön plana çıksın. Belki daha hayırlı olacak” ifadelerini kullanmıştı.

“SÜPER LİG’DE OYNAMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM”

Evkur Yeni Malatyaspor’da geçirdiği başarılı sezonunu ardından Süper Lig’e yükselme başarısı gösteren genç oyuncu, Süper Lig’de oynayacak olmanın heyecanını yaşıyor. Süper Lig ve birçok yurt dışı kulübünün gözdesi olan Azubuike, ülkesinde spor radyosu 889BrilaFM’e konuk olarak gelecekteki hedefleri üzerine konuştu. Nijeryalı futbolcu, ‘Süper Lig’de oynamak için sabırsızlandığını’ ifade etti.

Azubuike, başarılı bir sezonu geride bırakıp, yeni sezona hazırlandığını kaydederek, “Olimpiyat Oyunları 2016 Rio De Janeiro'da Nijerya U23 takımıyla 3. olduk ve bronz madalya kazandık. Evkur Yeni Malatyaspor takımıyla Süper Lig'e yükseldik, çok mutluyum. Süper Lig'de de başarılı olacağıma inanıyorum” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız