SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Babacan, Malatya'yı Konut Desteği Dışında Bırakan Galatasaray'la Görüştü

Babacan, Malatya'yı Konut Desteği Dışında Bırakan Galatasaray'la Görüştü
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Doç.Dr. Abdurrahman Babacan, deprem bölgesi illerinden Hatay, Adıyaman ve Kahramanmaraş'a 100'er konut yapmak üzere Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile protokol imzalayan, Malatya'yı bu desteğin dışında bıraktığı için eleştirilen Galatasaray Kulübü yönetimi ile görüştüğünü duyurdu.

Babacan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu Üyesi Eray Yazgan ile görüştüğünü belirterek, "Galatasaray Spor Kulübü'nün deprem bölgesi için yaptığı faaliyetler noktasında öncelikle teşekkürlerimizi ilettik, ardından konutlarla ilgili hususu konuştuk ve bu bağlamda Malatyalıların hem sitemini hem de beklentisini kendilerine ilettik. Kendisi de bu kararın depremin ilk dönemlerinde alınmış olup protokolünün bugünlerde imzalandığını; bununla beraber Malatya'ya dönük bir destek sürecinin kulüp tarafından işletilebileceğini, bu noktada üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını söyledi. Galatasaray Spor Kulübü olarak Malatya'yı ve Malatyalıları üzecek hiçbir şeyin içerisinde olmayacaklarını ifade ettiler." dedi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • halaybaşı (4 ay önce)
    Vallahi suç sende değil seni milletvekili seçenlerde. bir milyonluk şehrin milletvekili gidip bir spor kulübüne bunu soruyorsa veya ricada bulunuyorsa bıraksın vekilliği.
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Adil (4 ay önce)
    Koç grubunun Malatya’ya yaptığı yardımı bilse Malatyalı hepsi Fenerli olur
    %55
    %45
    Yanıtla
  • Murat (4 ay önce)
    'Konut desteği dışında bırakan Galatasaray ile görüştü' Başlığa bak! Ben söylemekten bıktım siz algı yapmaktan bıkmadınız. Şehirleri belirleyen Galatasaray kulübü değil bakanlık! Galatasaray sadece 300 adet konut yapacağı projeyi bakanlığa sunan taraf. Üstünüzdeki fener ya da bjk formasını çıkartarak tarafsız haber yapın. Yorumlardan zaten cahillik akıyor bi de üstüne siz iyice körüklüyorsunuz..!
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Ruşen uçar (4 ay önce)
    aman ha aksi halde malatyalilar gs 'a küser takımımızı desteklemez diye üstü kapalı sitem etmiş vekilimiz yani şehrimizin vekili olduğunu hatırlatmış bizlere .
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vatandaş (4 ay önce)
    Fenere beşiktaşa gideydiniz keşke vekilim açız perişanız cimbomda tutmuyu elimizden deseydiniz o zaman göreydiniz biz öretek size böle işleri
    %34
    %66
    Yanıtla
  • abdulvahap (4 ay önce)
    Galatasarayla neyi görüşeceksin sayın vekil adamlar bilmiyomu malatyada deprem olduğunu onların gönlünden gelmiyosa malatyayı devre dışı bırakıyosa gidip yalvaracakmıyız sakın sakın gidipde malatya adına dilenci gibi konut isteğinde bulunmayın malatyamızı rezil etmeyin onlar malatyayı devre dışı bırakıyosa biz hiç istemiyoruz insanda biraz gururda olmalı malatyalılar çok şeyini kaybertti ama Allaha şükür aç değiller susuz değiller gururları var.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya zaten rezil daha ne kadar rezil olabilir. depremde biz aylarca ulusal kanalları Malatya'da da deprem olduğuna ikna etmeye çalışmadık mı. başkan çıkıp tvde keşkem yok demedi mi yıkılmış şehrin enkazı üzerinde seçim günü, seçim ikinci tura kalmışken halay çekmediler mi. Malatyayı deprem yıkmadı malatya depremde önce de yıkık sahipsiz ve viraneydi. deprem olmadan önce de kamu binası anlamında yol köprü anlamında malatyada bir yatırım yoktu hala yok.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mlx (4 ay önce)
    Eee sayın başkan çıktı ne dedi. Dışarıdan gelenler "Malatya'da başkanım depremin izleri silinmiş hiç görünmüyor "dedi. Sonra Malatya'ya ulusal basından bir muhabir bayan geldi, malatyayı gezdi gördü. Ne dedi .Malatya'da durum çok kötü biz böyle bilmiyorduk dedi. Bizim yöneticiler çıkıp biz toparladık bize böyle böyle diyorlar derse takımda ev yapmaz..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mlx (4 ay önce)
    Görülse ne olacak sanki bi değişiklik mi olacak. Sayın Babacan demiştiki konteyner kentlere Aralık sonuna kadar İnternet gelecek,halen bi çalışma yok.hatırlatalım dedik.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Nur (4 ay önce)
    Sayın editör yorumların yayınlanmama sebebine bakıyorum benim yazdığım yorumlara bakıyorum hiç alakası olmamasına rağmen yazdığım yorumları yayınlamıyorsunuz büyük ihtimal özeleştiri kabul etmeyip bunu da yayınlamayacaksınız ama açık ve net ki siz ayrım yapıyorsunuz
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (4 ay önce)
    Sayın vekilimiz asıl sıkıntı da zaten bugüne kadar burada hiç deprem olmamış algısı verilmesidir. İnanın dışarıdan buraya kimse görmese deprem olmuş demiyorlar, bunun sebebi ben miyim, tabiki de hayır. Sorunun ana kaynağı seçilmişlerimizin yeterince dile getirmeleri, sıkıntılarımızın konuşulması, oysaki depremin en fazla yıkım ve etkisinin olduğu yer Malatya. Evet Galatasaray camiasına bir depremzede olarak kırgını, burada deprem olmadı mı?. Ama onlardan daha fazla sorun burayı deprem olmamış algısı yapanlardan, deprem olmamış gibi davrananlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 ay önce)
    Galatasaray camiasınin Malatya'da deprem olduğundan haberi yok galiba onların yaptığı konut kendilerin olsun rica minnetle ev yapacaklar vay vay
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Aydın Ay (4 ay önce)
    Nekadar acı bir tablo.Devlet var devlet.Onlar kimki kapılarına gidiyorsunuz.Yaziklar olsun size.....
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Ahnet (4 ay önce)
    Vay vay ne hale dusurdunuz Malatya'ya dilenci değiliz .sen koskoca akp milletvekili sin yakisirmi gidip bir takimdan yardım istemek.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Deli çavuş (4 ay önce)
    Ah le Malatya vah le Malatya dilenerek ev edinmeye çalışıyoruz :)))
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Mehmet can (4 ay önce)
    Yorumu bir alt daki habere yapmıştım sayın çok önemli vekilimize denedim sadece görüntüleri var ve deprem olan iller ve konut adeti ve hasarlı yapı oranı en çok 2. İl olan Malatyaya oransal olarak en az konut Malatyaya yapılıyor sayın vekil
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet can (4 ay önce)
    Sadece ören e bile yetmeyecek sayıda koy evleri gulermisin ağlamısın bari bunu haber yapmayın
    %58
    %42
    Yanıtla