SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Milletvekili Babacan, Öğrenci Sorunlarıyla İlgili Girişimde Bulundu

Milletvekili Babacan, Öğrenci Sorunlarıyla İlgili Girişimde Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, İnönü Üniversitesi öğrencileri tarafından kendisine iletilen sorunlarla ilgili yaptığı girişimler sonuçları hakkında bilgi verdi.

Babacan, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Geçtiğimiz hafta İnönü Üniversitesi'nde gençlerle bir araya gelmiştik. Arkadaşlar bazı sorunlardan bahsetmişti.

Temelde şikayet aldığımız hususlar şunlardır:

* Battalgazi Kız Öğrenci Yurdu ve Eşref Bitlis Kız Öğrenci Yurdu üst geçitlerinin asansör problemi

* Özellikle yurtlara giden ve yurt çevresindeki yolların ve alanların ışıklandırma sorunu

* Trambüs ve ek otobüs seferleri

Üst geçitlerdeki asansör problemiyle ilgili görüşmeleri yaptık. Battalgazi Kız Öğrenci Yurdunun bulunduğu alanda asansör çalışmasında sona gelindi, kısa bir süre içinde açılacak.

Yine, Eşref Bitlis Kız Öğrenci Yurdunun yanındaki üst geçit için de asansör yapımı ihalesi yapıldı, yakın zamanda çalışmalar başlayacak.

Aydınlatma problemiyle ilgili olarak; Fırat Elektrik ile görüşmeyi yaptık, en kısa sürede çözülecek.

Trambüs ve ek otobüs seferleriyle alakalı ise Motaş ile görüştük. Yaklaşan vize haftasına özel ve sonrası için ek seferlerin olması yönünde bir çalışma yapılacak.

Üç temel başlıkla ilgili olarak süreç içerisinde ne aşamada olunduğuna ilişkin takibi sürdüreceğiz."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Nur (5 ay önce)
    Her istek tek seferde yapılacak olmuş maşallah. Daha önce nerdeydiniz
    %100
    %0
    Yanıtla