SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Babasını Dövdü, Bıçakla Yaraladı

0
Güncellendi - 2020-06-18 02:45:14
Babasını Dövdü, Bıçakla Yaraladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir kişi tartıştığı babasını ekmek bıçağı ile yaraladı.

Olay, Yeşilyurt ilçesine bağlı Özalper Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Çeçen sokak içerisinde meydana gelen olayda, babası N.O. ile evlerinin önünde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışan E.O. darp ettiği babasını daha sonra bıçakla yaralayarak olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralı şahıs Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı .

Bölgede inceleme yapan polis ekipleri E.O.'yu olayın gerçekleştiği sokağa yakın bir noktada olayda kullandığı suç aleti ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

Öte yandan, Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Susam sokak içerisinde meydana gelen bir başka bıçaklı kavga olayında ise aldığı bıçak darbeleri sonucunda yaralanan 1 kişi hastaneye kaldırılırken, olayın şüphelisi polis ekiplerince kısa sürede yakalandı.

Her iki olayla da ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • alican (3 yıl önce)
    Ne ekersen onuda biçersin.Allah daha beterinden saklasın..
    0
    0
    Yanıtla