SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bahçede Yaralı Bulunan Şahıs Hastanede Öldü

Bahçede Yaralı Bulunan Şahıs Hastanede Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde bahçelik bir alanda silahla kabinde vurulmuş halde bulunan 60 yaşındaki şahıs kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, 09.30 sıralarında Battalgazi ilçesine bağlı Alacakapı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre bölgedeki bahçelik bir alanda yerde yatan bir kişiyi görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, Battalgazi  Devlet Hastanesi’ne kaldırılan şahıs kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yapılan incelemelerde hayatını kaybeden şahsın 60 yaşındaki Ahmet Ö. olduğu şahsın tabanca ile kalbinden vurulduğu belirlendi. 

Ahmet Ö.’nün cenazesi hastanedeki işlemlerinin ardından Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, olayla ilgili çok yönlü inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • malatyalık (5 ay önce)
    bizde sevinmiştik ilk haber okuduğumuzda meğer hastanenin ismi değişecekmiş..ondan sonra mitinglerde malatyaya şehir hastanesi yaptık diye palavra anlatacaklar mileete
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Nur (5 ay önce)
    Şehir hastanesi yapılacak haberi geldiğinde yapılan bir yorum aklıma geldi. Hemşerimin biri "çok heveslenmeyin eğitim araştırma nın sadece adı değişecek "demişti. AhMalatya'm ahhh
    %71
    %29
    Yanıtla