SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Bakan Ersoy'dan Konteyner Kent Ziyareti

Bakan Ersoy'dan Konteyner Kent Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Malatya'da inceleme yaptı.

Ersoy, Battalgazi ilçesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hayata geçirilen konteyner kenti ziyaret etti, çalışmalarla ilgili konteyner kentin koordinatörlük görevini yürüten Doğanyol Kaymakamı Mete Öztürk ve Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar'dan bilgi aldı.

Buradaki konteynerlerde kalan depremzedelerle görüşen Ersoy, sınıfları da ziyaret ederek öğrenci, öğretmen ve velilerle sohbet etti, depremzede çocuklara oyuncak hediye etti.

Bakan Ersoy, daha sonra Yeşilyurt ilçesinde kurulumu devam eden konteyner kentte incelemelerde bulundu, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Örnek Mahallesi'nde inşaat halindeyken depremde hasar gören cemevinde de inceleme yapan Ersoy, afetzede vatandaşlarla sohbet etti, taleplerini dinledi.

Ersoy'a ziyaretlerinde Malatya Valisi Hulusi Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Vakıflar Malatya Bölge Müdürü Adem Bacanlı ve Cem Vakfı Şube Başkanı Eşref Doğan da eşlik etti.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Sessiz gezin (1 yıl önce)
    Sayın bakan malatyanın içini bir vatandaş gibi gezin hataları daha kolay görürsünüz.sokaklarda binaların alınan hasarlardan dolayı ne kadar tehlike saçtığını önlemler alınmadığını görün.insanın değerinin sadece konteyner kente olmadığını sokaklarda sarkan çatıların altında geçen vatandaşların can güvenliği yok.esnafın durumunu şehrin harabe durumda olduğunu ulaşım sıkıntılarını otobüse binerek yaşayarak vs görün...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Değerli editör 10 nisanda Beydağı (başarıl üst koşmuş) tokilerde kentsel dönüşüm sebebiyle hak sahiplerine 370 konut kurası çekildi. Bu konutlarda depremin ilk haftasında insanlar geçip oturmaya başladı fakat 10 nisandaki çekilişte hak sahiplerine daireler tahsis edilmediğinden 370 konut boş duruyor. Çevre Şehircilik ve belediyeyle yaptığımız görüşmelerde dairelerin kur ile belirlenen hak sahiplerine teslim süresi veya nasıl teslim edileceği bilinmiyor. Hali hazırda oturanlar olmasına rağmen bu 370 dair ve hak sahipleri mağdur durumda. Konuyla ilgili sürecin hızlanması için haber yapmanız, depremzede 370 ailenin bir an önce mağduriyetini giderecek lütfen sizler de bu konuyla ilgilenin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ay44 (1 yıl önce)
    Akpartili bakanlar ve yetkililerin bukadar korumayla gezmesinin sebebi ulkede guvenlik sorunun oldugunun bir gostergesidir.
    %54
    %46
    Yanıtla
  • Osman (1 yıl önce)
    Ne ivmesinden bahsediyor bu yere dogru çakılan ivmemi acaba.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Osman (1 yıl önce)
    Siz,bugün reisimiz dediginiz zatı dün topa tutuyorsunuz. Hayrola nolduda 180 derece dönüş yaptığınız.
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Osman (1 yıl önce)
    Siz tarih marih yazamazsınızda gölge etmeyin yeeteeeeerrrrr.
    %92
    %8
    Yanıtla