SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakan Özhaseki Çarşı Projesini Yerinde İnceledi

Bakan Özhaseki Çarşı Projesini Yerinde İnceledi
A- A+ PAYLAŞ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Malatya’da depremde yıkılan çarşının yerine yapılacak olan yeni projeyi ve çalışmaları inceledi.

Bakan Özhaseki, Malatya Valiliğini ve Büyükşehir Belediyesini ziyaret ettikten sonra kent merkezindeki çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

İlk olarak Malatya Valiliği’ni ziyaret eden Bakan Özhaseki, daha sonra Malatya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediyesi ziyareti kapsamında deprem sürecinde Malatya’da devam eden ve bundan sonra yapılacak olan çalışmalarla ilgili görüşme gerçekleştirerek, çarşı merkezi başta olmak üzere ticari alan ve konutlarla ilgili toplantı yaptı.

Bakan Özhaseki’yi makamında ağırlayan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi Malatya’mızda ağırlamaktan büyük onur duyduğumu belirtmek istiyorum. Gerek deprem döneminde gerekse deprem sonrasında Malatya’da yapılan ve yapımı devam eden tüm çalışmalarla ilgili bizzat verdiği desteklerden dolayı da teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye ziyaretin anısına çeşitli hediyeler verdi. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Büyükşehir Belediyesi ziyareti sırasında ‘Şeref Defteri’ni de imzaladı. 

Daha sonra beraberindekiler ile kent merkezindeki çarşı projesini inceleyen Bakan Özhaseki, burada müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldı. Proje resimlerini inceleyen Özhaseki, daha sonra il koordinasyon kurulu toplantısına katılmak üzere alandan ayrıldı.

iha- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Hasmalatyalı (4 ay önce)
    Aman yavaş inceleyin, acele etmeyin. Başka incelemeyen kaldıysa onları da çağırın onlar da gelsin baksın. Bir 10 ay daha sürdürelim bu inceleme işini
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ramazan (4 ay önce)
    İnönü Caddesi 5 6 metre genişletilmelidir. Ortasına express olacak şekilde travmay projesi planlanmalıdır. Yeni yapılan çarşı bölgelerinin altına kapalı otoparklar olmalıdır. Umarım trafik konusu dikkate alınır.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Mehmet (4 ay önce)
    Valiliğe gidiyor çay içiyor belediyeye gidiyor şeref defterini imzalıyor sonra sözü belediye başkanı alıyor çok mutlu ve gururluymuş falan. Yahu tepeden tırnağa bunların hepsi bizimle dalga geçiyor. Makamlarda koltuklarda ne işiniz var. Hepinizin alanda sahada aktif olmanız gerekmiyor mu? Halk bir yandan esnaf bir yandan perişan olmuş, orta hasarlılar nolacak tas kayıp. Ama adam gitmiş şeref defteriyle oynuyor. Nasıl bu liyakatsizliğe oy veriyor bu halk anlamıyorum
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Üstüne üstlük bunca şeyden sonra bir tane istifa eden yok Malatya için demiyorum bunu tüm deprem bölgesi için az değil 50bin insanımız öldü
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Ahmet (4 ay önce)
    Mevcut yapımı başlanan yerlere projeyi görülebilecek şekilde ilan edin görelim.
    %81
    %19
    Yanıtla
  • ahmet turan (4 ay önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    hayırdır gardaş mimar, mühendis, şehir plancısı falan mısın ki projeyi görmek istiyon? devletimiz ve hükümetimiz sizin lafınızla iş yapmıyor çok şükür. gereken neyse yapılır, bitince gider görürsün .
    %18
    %82
    Yanıtla
  • İşine bak ahmet turan. Boş yapma ilerle...
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Hayırdır şimdi de vatandaşi vatandaşa mı kırdırmak istiyorsunuz ne demek bitince görürsün, halk herseyin başıdır demokrasi var bu ülkede, padişahlık mı var???
    %93
    %7
    Yanıtla
  • trollll
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Malatya'da ihanet var (4 ay önce)ahmet turan isimli kullanıcı yorumuna
    Kendi yerini görecek! Parası varsa yaptırmak istiyor belki! Bunlar milletin malına çökmeye çalışıyorlar! Kentsel dönüşüm projesi çökme değil. Çökme ne biliyor musun? REZERV ALAN.. zirnana cahilsin!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Zafer (4 ay önce)
    İhsan kocanın bana dokunmayın da neyaparsanız yapın der gibi bir hali var. Madem bu kadar enerjisi bitmişse aday adayı olmasaydı. Ramazan özcan gibi çalışkan biri meclise girerdi. Yazık oluyor Malatyamıza.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (4 ay önce)Zafer isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen bu aralar hiç göremiyoruz.
    %100
    %0
    Yanıtla