SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakan Tunç'tan, Depremde Ölen Mübaşirin Ailesine Başsağlığı Ziyareti

Bakan Tunç'tan, Depremde Ölen Mübaşirin Ailesine Başsağlığı Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’ya gelen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 6 Şubat depreminde enkaz altında kalarak vefat eden Adliye personeli mübaşir Hasan Karaca’nın ailesini ziyaret ederek, baş sağlı dileklerinde bulundu.

Malatya Valisi Ersin Yazıcı ve AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci’nin de eşlik ettiği taziye ziyareti ile ilgili olarak Adalet Bakanı Yılmaz Tunç sosyal medyasında şu açıklamayı yaptı: 

“6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden çalışma arkadaşımız, mübaşir Hasan Karaca’nın Malatya’nın Yeşilyurt ilçesindeki ailesini ziyaret ettik. Ailemizin yüreğindeki dinmeyen acısını paylaşarak bir kez daha taziyelerimizi ilettik. Personelimizin aileleri bizlere emanet. Onların acılarına hafifletmek ve yaralarını sarmak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğiz. Hasan kardeşimize ve depremlerde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhları şad olsun”

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Malatyalı (2 ay önce)
    Kimse kızmasın ama uzaya adam göndermek için 55 milyon dolar bilet parası verdiniz. 11 şehiri yeniden kurardınız bu paraya
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Bu haberin konusu ne bilader okudunmu
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Hakkı (2 ay önce)
    Acaba hangi kalemde çalışıyordu? Bende adliyeden emekliyim keşke fotoğrafı olsaydı.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Huzur (2 ay önce)
    Hasan abimize Allahtan rahmet ,yakınlarına sabır diliyorum...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Berk (2 ay önce)
    Sayin okul arkadaşlarım. tufenkçi ve koca neredesiniz oy zama.nımı malatyayı hatırlıyorsunuz
    %73
    %27
    Yanıtla