SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"BAL Yolundaki Takımımıza Sahip Çıkalım"

0
Güncellendi - 2017-02-09 02:33:00
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Hekimhan Belediyesi Girmanaspor’un Teknik Sorumlusu Ramazan Koçak,  Bölgesel Amatör Lig (BAL) hedeflerine emin adımlarla yürüdüklerini ifade ederek, herkesi takıma sahip çıkmaya davet etti.

Koçak, Hekimhan Belediyesi Girmanaspor ve Hekimhanspor’un Hekimhan’ın takımları olduğunu ve ilçeyi en iyi şekilde temsil ettiğini belirtti.

İki kulübün arasını açmaya çalışanların girişimlerinde başarılı olamayacağını ifade eden Koçak, “İki takımda Hekimhan’ın güzide kulüpleridir. Her iki kulübümüzde Hekimhan’ı en iyi şekilde temsil etmektedir. Ancak bazı kişiler, fitne ve dedikodularla iki kulübün arasını açmaya çalışmaktadır. Şahsım olarak iki yıl önce iki kulüp başkanlarını bir araya getirerek, ‘kulüpleri birleştirelim’ diye teklifte bulunduk ama kabul edilmedi. Hatta Hekimhan Belediye Başkanımız, Başkan Yardımcılarımız ve Parti Meclis Üyeleri de ‘birleştirilsin’ diye çaba harcadı ancak bu fikre yanaşılmadı” dedi.

Koçak, Hekimhan Belediyesi Girmanaspor’un 100 milyar bütçeli takımlara kafa tuttuğunu belirterek, şunları söyledi:

“Takımımız, 100 milyar bütçeli takımlarla aynı ligde mücadele ediyor ve o takımlara kafa tutuyor. Bu takım, 30-35 milyarlık bütçeyle buralarda yer alıyor. Gelin hep birlikte BAL Ligi yolunda takımımıza sahip çıkalım. Birilerinin çıkardığı dedikodulara kimse kulak asmasın. Takımımızı siyasete de sokmayın. Bu tür davranışlar bu yöreye zarar verir.”

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kemal (7 yıl önce)
    Ne biçim haber bu,100 milyar bütçe kimde var acaba?Biraz rakamlara dikkatli yazın..
    0
    0
    Yanıtla