SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da Arguvan ve İdmanyurdu Takımları Galip Geldiler

0
Güncellendi - 2021-12-05 22:01:37
BAL'da Arguvan ve İdmanyurdu Takımları Galip Geldiler
A- A+ PAYLAŞ

TFF Bölgesel Amatör Lig (BAL), 3. Bölge 1. Grup maçları oynandı. Malatya takımlarının karşılaştığı maçta lider Arguvan Belediyespor Darendespor'u deplasmanda 2-0 yenerken, Malatya İdmanyurdu yine deplasmanda Siverek Belediyespor karşısında 2-0 galip geldi. BAL'daki bir diğer Malatya takımı Pütürge Belediyespor, haftayı bay takım olarak maç yapmadan geçirdi.

Darende'de oynanan maçta, ev sahibi DarendesporArguvan Belediye Spor’a ikinci yarı kalesinde gördüğü gollerle 2-0 yenildi. Arguvan Belediye Spor’a galibiyet getiren golleri Dk.65 Mehmet Ballı Dk.90+5 Engin Yıldız kaydetti.

Malatya İdmanyurdu, Siverek Belediyespor ile Siverek Firkan Tüysüz ilçe stadında karşılaştı ve maçı 2-0 kazandı. Malatya İdmanyurdu'nu galibiyete taşıyan golleri Dk.17 Gökay Yiğit Dk.85 Devran Çamurdaş attılar.

Karşılaşmalar sonunda puan sıralaması şöyle oluştu:

1.Arguvan Belediyespor: 12

2.Malatya İdmanyurdu: 12

3.Siverek Belediyespor: 10

4.Viranşehir Belediyespor: 10

5.Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor: 10

6.Besni Akınspor: 7

7.İmamağaspor: 4

8.Pütürge Belediyespor: 1

9.Darendespor: 1

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTO: Malatya İdmanyurdu

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Kamil can (2 yıl önce)
    Şampiyon Arguvanspor takımın menajeri amigosu Fuat a Arguvan spor a başarılar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ. (2 yıl önce)

    Memleketimin takımlarına, Başarılar dilerim.

    0
    0
    Yanıtla