SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da 4 Malatya Takımı da Rakiplerine Yenildi

BAL'da 4 Malatya Takımı da Rakiplerine Yenildi
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Bölge Grubunda yer alan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Malatya İdmanyurdu, Akçadağspor ile  Arapgirspor geçtiğimiz hafta sonunda rakipleriyle maçlarını oynadılar ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar.

12 Bingölspor- Malatya Yeşilyurt Belediyespor: 1-0 
Bingöl Şehir Stadında oynanan maçı Nurullah Kırbaş, Muhammed Merhas Direk, Hamdiye Çelik Hakem yönetti. 12 Bingölspor’a galibiyet getiren gol Dk.56 Buğra Tayfur'dan geldi.

Arapgirspor- Dersimspor: 0-3
Arapgir İlçe Stadında oynanan maçı Berat Buğra Çelik, Abdullah Semerci, Ali Bezgin hakem yönetti. Dersimspor’a galibiyet getiren golleri Dk.28 Yunus Ensari, Dk.45+1 Gökalp Kahya, Dk.86 Muhammed Ali Polat kaydetti.

Fırat Üniversitesi- Gençlik ve Spor-  Akçadağspor: 4-0
Elazığ Gençlik Merkezi Sentetik Sahada oynanan maçı Berkan Gündoğdu, Ozan Gürleyük, Hüseyin Çavcı hakem yönetti. Fırat Üniversitesi Gençlik ve Spor’a galibiyet getiren golleri Dk. 22 ve60 Turan Ekinci, Dk.32 Ethem Çam,Dk.85 Ahmet Aslan attı.

Malatya İdmanyurdu- Elazığ Aksaray Gençlikspor: 2-4                                  
Yeşiltepe Spor Tesisleri 1.nolu sahada oynanan maçı Yahya Yemen, Abdullah Mesut Doğru, İsmail Çiriş hakem yönetti. Karşılaşmada Atılan Goler ve dakikalar şöyle: Dk.21 İbrahim Öztürk, Dk.54 Mehmet Yusuf Erdoğan (Malatya İdmanyurdu) Dk.5 Cihan Aslan, Dk.71 ve 83 Enes Altun, Dk. 85 Hasan Yılmaz.

Grupta Malatya takımlarının bu haftaki maçlarının programı:                                                      

16.10.2022 Saat 14.00 Malatya Yeşilyurt Belediyespor -  Adıyamanspor 
16.10.2022 Saat 14.00 Akçadağspor – Elbistanspor                                  
16.10.2022 Saat 14.00 Kahta 02 Spor - Arapgirspor                                
16.10.2022 Saat 14.00 Kahraman Maraş İstiklalspor – Malatya İdmanyurdu

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTO: Malatya İdmanyurdu- Elazığ Aksaray Gençlik maçından

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız