SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da Malatyaspor- Bingöl Maçından Sonra Olay Çıktı..

BAL'da Malatyaspor-  Bingöl Maçından Sonra Olay Çıktı..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, 12 Bingölspor ile Malatyaspor arasında oynanan Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 9. hafta karşılaşmasında maç sonu çıkan kavgada 3 kişi yaralandı.

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 9. hafta karşılaşmasında Malatyaspor - 12 Bingölspor ile karşıya karşıya geldi. Yeşiltepe stadyumunda oynan maçta, Malatyaspor karşılaşmayı 1-0 galip tamamlarken, maç sonrası saha içerisinde başlayan olaylar tribünlere sıçradı. Bazı sporcuların da karıştığı olay kısa sürede kavgaya dönüşürken, kavgada 3 kişi taşlı saldırı sonucu yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekiplerin güçlükle kontrol altına aldığı olaylarda yaralılar kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Ekipler tarafından güvenli bir bölgeye alınan 12 Bingölsporlu futbolcular ile taraflar olayların yatıştırılmasının ardan polis nezaretinde kentten ayrıldı.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Dayı (4 ay önce)
    Koca Malatyaspor maskara oluyor.işte sahipsiz şehrin gariban takımları.yzık bu şehire burda yaşayanlara yazıklar olsun idarecilere,başkanlara çokk yazık.bi şehir bu kadar bitirilmez.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Tatar Ramazan (4 ay önce)Dayı isimli kullanıcı yorumuna
    Neye yazik dayı sen maça gittinmi ,Malatyaspor için ne yaptın Allah Aşkına iş olsun diye su yorumları yapmayin artık yeter yahu, Bakın işte kullerinden doğmaya çalışan bir Malatyaspor var, takımın adını aslanlar gibi taşımaya çalışan fedekar futbolcular var,gerçektende arka planını bilmedigimiz fedekar bir yönetim var,herşeyden önemlisi onu çok özleyen bir Taraftarı var,herşey biranda olmuyor Göztepe ,Kocaeli yıllarca amatörde kaldılar bak şimdi neredeler gram faydanız olmayan Efsane Malatyasporumuzunda bu galibiyeti çok daha iyi yerlere gelmesine sebep olur İnşallah,futbolcu kardeşlerimi,yönetimi canı gonulden kutluyorum İnşallah daha güzel gunlere durmak yok devamkee
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (4 ay önce)Tatar Ramazan isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen Efsane Malatyasporumuz eninde sonunda hakettiği yere gelecek
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Malatya (4 ay önce)
    Emeği geçenlere teşekkür ederim ama profesyonel liglerde arguvan sporun işi gerçekten zor, 3.lige takım çıkarmada çok zor keşke sezon başında isim değişikliği ile efsane malatyaspor olsalardı diyorum.
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Malatya (4 ay önce)
    Değerli malatyalılar bırakınız yeniyi adil gevrek ne yaparsa yapsın lütfen küllerinden yeniden doğacak olan efsaneye destek çıkınız gün bugündür orduzu tesislerinide efsaneye veriniz.
    %80
    %20
    Yanıtla