SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Bana Göre Mağlubiyeti Hak Etmedik"

0
Güncellendi - 2020-06-14 00:52:10
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Hikmet Karaman, “Bana göre mağlubiyeti hak etmedik. En azından 1 puanla buradan ayrılmamız gerekiyordu. Büyük bir avantajı kaçırdık. 3 puanla bitirsek başka şeyler düşünecektik. Bundan sonra rakiplerin alacağı skorlara bakacağız” dedi.

Karaman, 2-1 kaybettikleri Kasımpaşa maçı sonrası yaptığı açıklamada, mağlubiyetten dolayı fevkalade üzgün olduklarını ifade etti.

Oyunun bir saatlik bölümünde hem oyunu kontrol altına aldıklarını hem iyi oynadıklarını hem de golü bulduklarını kaydeden Karaman, “9 haftadır kazanamayan bir takımız. Hatadan gol yiyebilirsin, bakın hata yapıp gol yiyebilirsiniz ama ayağınızdaki topu rakibe verdiğinizde başka bir olaya gidiyor.

Burada da oyuncularımızı veya bireysel hata yapan oyuncumuzu eleştiri anlamında değil, 9 haftanın getirmiş olduğu bir stres var. Bu derece basit bir hatayı yapmamamız gerekiyordu. Bunu kendi aramızda çalıştığımız günden beri konuştuk. 1-1 olabilir, oyunda değişiklikler yapabiliriz, oyunu farklı yere de götürebiliriz ama 3-4 dakika sonra öyle bir gol yedik ki bence haftanın golü yani. Öyle bir ikinci gol yedik ki arkadaşlar büyük bir şansızlık. Golü yapan oyuncu adına büyük bir beceri, bizim adımıza büyük bir şansızlık. O topu alacak, havada kalacak, vuracak, kalecinin uzanamayacağı yere atacak yani 2-1 olunca insanın psikolojik olarak birçok şeyi oyun içerisinde kaybolabiliyor” diye konuştu.

Maçı kaybettiklerini ancak 2-1 geriye düştükten sonrada sahada ruhsuz, koşmayan bir takım durumuna asla girmediklerini anlatan Karaman, “Oyuna giren oyuncularımız, oyunu ayakta tutmaya çalıştı. Son vuruşlarda etkili vurabilsek 2-2'yi yakalayabilirdik. Bana göre mağlubiyeti hak etmedik. En azından 1 puanla buradan ayrılmamız gerekiyordu. Büyük bir avantajı kaçırdık. 3 puanla bitirsek başka şeyler düşünecektik. Bundan sonra rakiplerin alacağı skorlara bakacağız. Alınacak skorlar bizim açımızdan çok önemli. Skorlardan sonra da eğer lehimize skorlar işlerse bu sefer Göztepe maçında yeni bir başlangıç yapabiliriz. Belki mağlubiyet hepimizi kızdırdı, hepimizi üzdü, farklı düşünceler içerisine sokabilir ama pes etmek yok. Yarın görelim sonuçları. Sonuçları gördükten sonra da hazırlıklarımızı ona göre yapmamız lazım. Nihayetinde bunlar bizim futbolcularımız. Maçın başında Mustafa'nın sakatlanıp, kadrodan çıkması bizim adımıza büyük bir şansızlık çünkü bugüne kadar iyi hazırlanmıştı, o bölgede stoper olarak o başlayacaktı. Fazla da eleştiri yapmadan yarını bekleyelim, ondan sonra tekrar konuşuruz" ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

83 yorum yapılmış

  • Levent Aksoy (3 yıl önce)
    Hikmet hocam,takım kötü oynamadı ama 1-0'dan sonra defansı sağlam tutsaydınız bunlar olmayacaktı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Canani (3 yıl önce)
    Sayın Teknik heyet ve Sayın Başkanım.Malatyalı Kar Yağan kar ile kardaş olmuş.Kar kardaş yağacağın zaman haber verki odun kömür alayım demiş.Kar'da tabai Malatyalı kardaş sana haber veririm.Demiş.Kar Elazığa yağmış,Malatyalı aldırış etmemiş,Kar kömürhan köprüsüne yağmış aldırış etmemiş,Çiflik köyüne yağmış aldırış et memiş.Sonunda Stada yağmış Başkan ve Heyet sabah kar şaşkınla sormuşlar hani gardaştık.Evet gardaştık sana ayan olmadı sıra ile yağa yağa geldim.Odunu kömürünü alaydın.Adım adım düşüşümüz devam ediyor marsı kesmemiz lazım diyen heyet bu sefer rahat takımlarla yapacağız.Kimi kandırdınızki siz inanıyormusunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (3 yıl önce)
    Gelecek yıl takımı ilk 4 oynatacağım.Diyen bey efendi.Bu futbolcular ne ister siz bilirsiniz...1 gol attınız 11 kişi defansa neden çekilir.Ben sizin kadar futbolu bilmem ama.Hepiniz bu takıma pek birşey yapamayacaksınız...anlaşıldı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Demek göztepe antep ve beşiktaş gibi rahat takımlarla oynuyacaksın.Bunların isimleri kulağına hoş geliyor galiba nedeni de basit bu üç takım sahasında galip gelemedi ondan değilmi?Elinde bu maçları alacağına dair.senedin mi var?Birde fenerbahçe örneği vermişsinki evlere şenlik.Zaten bu takımın bu hale gelmesinde sizin gibi ütopik hesap yapanlarında büyük katkıları var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Bu adam hep düşen takımlara gidiyor. Rize in başındayken kendi suçunu Trabzonun maçta berbere kalmasında suçu bulup komşu ile bu ihaneti bu taraftar unutmaz deyip iki kenti birbirine düşürmüştü. Kim getirdi bunu kimm
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet genç (3 yıl önce)
    Aynen öyle kayısı kentli kardeşim allah'ın izniyle inşallah takımımız ligde kalacak hiç kimse boşuna sevinmesin..
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Sevgili malatyalilar.takim kumede kalacAK Bekleyin.uzulmeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • Kayisi_Kentli (3 yıl önce)
    Takimimiz çok kötü oynamadi. Alabilecegimiz bi macti. iki hata iki gol. Yapacak bisey yok. Destek olmak zorundayiz. Göztepe, antep, besiktas gibi rahat takimlarla oynayacagiz. Umudumuzu yitirmeyelim. Göztepeyi yenersek devami gelir. Büyük malatyaspor taraftari pes etmez. Fenerbahcede gecen yil ayni süreci yasadi. Son haftalarda ligde kaldi. Futbolda bunlar var. Bu takim ligde kalacak...
    0
    0
    Yanıtla
  • Misafir (3 yıl önce)
    Tebrikler Malatyaspor. Değil süper lig Türkiye liglerinde rekor kırıyorsun. 2 yarı galibiyet yüzü görmeden ligi tamamlayacaksın. Bu saaten sonra Malatyaspor un alacağı maç yok. Alt lig hayrlı olsun. palanların alt lige göre yapmak gerekecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Gördünüz mü hikmet bey rize 2 tane attı artık kimi geçmeyi düşüyüyorsunuz başkanla biraz küçük atında civciv lerde yesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)
    Mağlubiyeti hak etmeyenlere puan vermiyorlar Rize galip üstüne birde rizeye gideceğiz hocam gerçekten siz bu takımın ligde kalacağına inanıyor musunuz oyuncular bu ligi kafalarında bitirmisler bir oyuncunuz varmı candan isteyerek sahada varını yoğunu ortaya koyarak oynayan maalesef böyle bir oyuncu yok .
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Bu saatten sonra bu takımım bu yönetimi başkanından bir hayır gelmez. Bundan sonra bu takımın başına gelecek yönetimler olsun başkanı olsun her gelen bu takımı zor durumda bırakıp gidecekler. Bugün bir duyum aldım Göztepe sporu Katarlı bir iş adamı almak istiyormuş ama Göztepe taraftarı takımın Katarlılara satılmasına karşı çıkıyormuş bence o Katarlar gelsin Malatya sporu satın alsınlar hiç olmazsa zengin kulüp olur Avrupada ismi olan takımlar arasına girer Malatya adını dünyaya tanıtır bir taraftanda takım Malatyada Malatyalı cambazların elinden kurtulmuş olur. Benim bu düşüncemi AKP millet vekilleri Katarlılar ile görüşüp hallede bilirler eğer gerçekten istiyorlarsa.
    0
    0
    Yanıtla
  • gokhan karakas (3 yıl önce)
    Hoca takimi oynatamiyor olay bu kadar basit. vasatin ustune cikamiyor. kendini guncel futbol oyununa gore upgrade edememis. bundan bisi olmaz. gonderin. onumuzde 7 hafta var. Ali Ravci takimi cabuk toparlar. Gecen sene ueafaya gittigimizde 5 de 5 yapmisti. duseceksek de ali ravci bunun sorumlusu olmayacak. hikmet taktik veremiyor. sorun bu. adam da oyun anlayisi yok. sistemli oynatamiyor takimi. admin 1 senedir galibiyeti yok hangi akilla bu adami getirdiniz siz. MAlatyali herkesden de futbolu iyi bilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit (3 yıl önce)
    Bana görede galibiyeti hak etmedik nasıl olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • H.bilgic (3 yıl önce)
    Sayın Hocam yenilmeyi haketmedinde yenmeyi hakketin mi oyuncularda moral motivasyon sıfır görünüyorda sen onlardan betersin Gökhan’a,umut a 90 dakika nasıl katlandın şebeke 90 dakika her pozisyon sonrası sırıtmakta başka ne yaptı Takım mağlu ortasahada birşeyler yapan 2 kişiyi çıkarıp İldız ve Murat’ı Alıyorsun Murat’ı 1-0 öndeyken alacaktın Velhasıl sen bu işi bırak artık tamam elinde süper kadro yok ama şeninde hiçbir yaratıcılığın yok Son olarak hadebeye garezin mi var
    0
    0
    Yanıtla
  • 44_44 ferdi (3 yıl önce)
    Ya işin gerçeği kasımpaşa performansının yarısı ile oynamasına rağmen çok rahat kazandı inanın malatya spor 5.0 önde başlasaydı yinede yenemezdi inanın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vural Yıldırım (3 yıl önce)
    Beyler kimse kabahati Hikmet Hoca'dan veya hakemden aramasın. Suçlu apaçık belli. Suçlu süper ligde süper top oynayan oynayan bir takımın en iyi oyuncularını satıp, daha topa nasıl vurulacağını, topun nereye ve kime atılacağını, sürekli geriye doğru oynayan, rakip kalenin nerede bulunduğunu göremeyen, ayağındaki topu kaybettikten sonra geriye koşamayan, kendine boş alan yaratamayıp sürekli ofsayta düşen forvet ile defans nasıl yapılır bilemeyen oyunculardan kurulu bir takımla lige devam etmeye çalışan, beceriksizliği kabul etmeyen mevcut yönetimdir. Adile Gevrek ve yönetimine sormak lazım. Y. Malatyaspor % 95 düştü düşecek. Peki takım düştüğünde bu yönetim Y.Malatyaspor taraftarının yüzüne nasıl bakacaksınız. Taraftar bu kötü gidişatı daha Danijel Aleksic ve K.Boutaib satıldığı zaman görmüş ve yönetimi uyarmıştı. Maçın sonucunu belirleyen önemli dakikalara bakarsanız takımın ne halde olduğunu görürsünüz. -Dakika 61 GOL: Yeni Malatyaspor’da Robin Yalçın’ın, Mina’ya göndermek istediği geri pası Thiam kaptı ve topu ağlara gönderdi:1-1 -Dakika 71: Chebake’nin korner direğine yakın noktadan cezasahasına ortaladı, karşılayan oyuncu yok! -Dakika 81: Chebake’nin sağdan ortaladığı topla buluşan bir arkadaşı olmadı. -Dakika 82: Bifouma’nın şutu kaleyi tutmadı. -Dakika 83: Fofana’nın ortaladığı topu cezasahasında karşılayacak arkadaşı yok! Dakika 89: Gökhan Töre’nin ortaladığı topu savunma karşıladı. -Dakika 90: Yeni Malatyaspor’dan Umut Bulut’un sağ çaprazdan girdi kaleciyi de geçti, vurdu, kaleci son anda müdahaleyle gole izin vermedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih yavuz (3 yıl önce)
    Hocam tazminatin neyse aramizda para toplayalim ucak biletin de bizden. Takim oynamiyor cunku sistemli oynatamiyorsun. Bu takimin karakteri bu deil. Takim Ali ravciya teslim edilsin. Duseceksek de dustuk zaten. Futbol goze hos gelmiyor. 60 dan sonra takimin gardi dustu. Hic bahane aramayin hocam. Bence gidin. 7 haftada cok sey degisir. Ziya dogan doneminde de aynisi olmustu. Umit kayihan geldi son antep macinda kaybettik. Duseceksek anlimizin aki ile duselim. Seneye yine cikariz. Taraftar futbol izlemek istiyor. Takimin karakteri bu deil. Eren tozlu gibi adam varken umut u oynatiyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ozy ozy (3 yıl önce)
    Kalede farnol Defası üçlü yap Mina Yiğithan hadebe Orta sahayı dörtle chabek agua yusuf bifuma Forvete gökan umut fofana Bide bunu dene enazından bi değişiklik yap bizde diyelim denedik her şeyi Ahmet Murat robin Erkan Mustafa bunlarla hala gol atmayı düşünmek saçmalığını yaşatmayın bize takım mağlup oyuna giren Murat Ahmet Erkan üçünü topla çarp 34 maçta 3 gole katkı yapmaz 3 4 3 e dön rakip atak yaparken 5 li defans a döner sin atak yaparken toplu hücum elinde iki tane gidip gelen adamın var değerlendir bunu hoca artık düşeceksede enazından oynayıp düş emin ol bu sistem tam bize göre bifuma fofanayı ver aynı tarafa rakip hızlarına yetişemez defanstada yardımlaşırlar hızlarına yetişemezler gökan chabek diğer kanadı halleder orta saha zaten Agua adam kafayı yiyor pas alıp verecek adam yok yanında danold kaçak oynuyor genç yusuf tekniği fiziği iyi dene artık bişeyler
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Buraya yorum yazan kardeşlerim yahu yönetim düşmeyi kabullendi mahalle takımı olsa ikinci devre bir maç alırdı yeter bence kabullenin bu hale düşüren milyonlarca kişiyi bu hale sokanlar Allah’ından bulur inşallah. Ruh halimi anlatamam çok berbat Malatyalıya bunu reva gören futbolculara ve yönetim Allah’ından bulur inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan (3 yıl önce)
    Sayın başkan Adil gevrekli yenimalatyasporumuz süperlige çıktığında hırslı bir takım görüntüsündeydi ancak neolduysa başkan uzun süreli garip bir sessizliğe büründü ve takımı kendi haline bıraktı daha sonra Malatya kamuoyunda bir takım odaklar mevcut durumu fırsat yumağı haline dönüştürmeyi hiçte geciktirmediler bunlara başkanımızın fırsat tanımaması gerekiyordu bu güzel şehri temsil eden insanlarının ve takımının bir alt lige düşmesi üzücü olur takım düştüğünde tekrar dönüşü çok uzun zaman alıyor yazıda bahsettiğimiz sorunlar sıkıntılar çabucak ortadan kaldırılıp terar ilkgünkü gibi birlik ve beraberlik içinde aynı motivasyonla çalışılmalıdır eğer takım biralt lige. düşerse dip yapacağından kimsenin kuşkusu olmasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aşağışeherli (3 yıl önce)
    Sözün bittiği yer Artık on yıl sonra bu defa cecit malatya olur adımız çok yazık takımda ruh yok ligde kalırsa düşen takımlara haksızlık olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (3 yıl önce)
    Bir Malatyali olarak üzülüyoruz fakat bir futbol sever olarak seviniyoruz.vizyon yok seyorci yok futbol hic yok hal böyle iken süperligi hak etmiyoruz dürüst olmak lazim.klub binasi kursunlanir kimsenin sesi cikmaz , takimin oyunculari gider ses yok daha ne bekleye bilirsiniz?? Takima 1 Tane kazandirilmis türk Genc yetenek yok tesislesme ? Altyapi ?? Yok olsa Bu 3 sene bir Tane oyuncu alt yapidan monta edilirdi.biz Bu takimla Bu hoca ile 2.ligden bile düseriz Sayin karaman Hep güzel konusur tak tik anlatir dinleyen Gören Jürgen Klopp a 5 Basar sanar Lakin Dün takimda 1 tane olumlu sinyal yoktu ve takim düstü . Töre ve Bifuma Cok bencil takimin El frenleri Gölcüler yok umut ne oynuyor kendisi bilmiyorki seyirci anlaya? Defansda Chabek ciddiyetsiz oynuyor Bu takim da Hic mi bir ölü top calismasi yok ?? Yahu Hic bir sey bilmiyorsaniz Mina yi öne rakip sahaya 18 in icine dikin gölcü olarak ingiltere futbolu gibi sagli sollu ortalarla ya gol olur Yada Topu indirir indirdigi topa hizli ve sut atan uyuncular yakin olmali geriye Kalan 9 oyuncu defans yapsin madem yetenekli oyuncun yok . Seneye 2. ligde düsmeye tek aday malesef Malatyaspor dur
    0
    0
    Yanıtla
  • New malatya (3 yıl önce)
    Biz bir sene top oynasak zaten Kasımpaşayı yenemeyiz. Sadece biz değil fener Beşiktaş'ta Kasımpaşayı yenmez. Dün ki maçta hata yok muydu tabi ki hoca hadebe yerine robini defansa koyunca zaten gol yiyeceğimiz maçtan önce ben bile anlamıştım hocanın bunu anlamaması ilginç. Bu takımı satmayan ve evvelden beri Malatya için mücadele eden eren tozlu ve Murat Yıldırım'a şans verilmesi lazım bakın görün takım düşse bile bizi satmayacak iki oyucu bu ikisi diğerleri hepsi yol alacak. Hocanın da dediği gibi dua edeceğiz Rize ve Ankaragücü yenilsin, gencler-konya berabere kalsın yoksa halimiz perişan. Eğer bu dediklerim olursa haftaya ligle hiç bir bağı kalmamış göztepeyi yenecegimizi düşünüyorum yeniden bir fırsat doğabilir. Zaten bizim en büyük avantajımız kafaya ve düşmemeye oynayan iki üç maçımız var diğer rakiplerimizin hepsi zor maçlar oynayacaklar. Diğer maçlara göre ne olacağımız bugün yarın belli olacak. Herkes kaybederse bu haftayı oynanmamış sayacagız yapacak bişey yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Newmalatya Halamın bıyığı olsaydı Amcam olurdu diye bir söz var bilirsin.Rize ve Ankaragücü yenilsin,gençler ve konya da berabere kalsın.Olur. Peki?Yahu allah akıl fikir versin.Mesela Rize dediğin takım şampiyonluğa oynuyan galatasarayı hem oyunuyla hemde hakemi ile nasıl yendi?Ne dediğimi anladınmı?Ayrıca Ankaragücü deplasmanda süper oynadı ve galibiyeti kaçıran tarafdı vs.Geçti borun pazarı.Bırakın bu boş hesapları.
    0
    0
    Yanıtla
  • AKAB (3 yıl önce)
    Bu takim aleksic satildigi gun bitti..uzerine gilermede gidince afaladi..takimin gol ve asistlerine baktigimizda gilerme ve aleksic ten baska isim yok...bu tip oyuncularla bir frekans yakaladiysan ne yapip yapip elde titacaksun....bunu dusunmeyenler bugun cikip hesabini verirler
    0
    0
    Yanıtla
  • KOVID44 (3 yıl önce)
    Adilin istifa etmesi cozum degil..istifa etmesin..hesabi versin önce...hesabi saglamlastirsin..sorunsuz sekilde ptt de devam etsin enazinda....adilin istifasi şu durumda ona fayda saglar
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (3 yıl önce)
    Hocam kadro seçimi çok yanlisydi. Birde takımın belli bir oyunu yoktu
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    Yine söylüyorum Adil Gevrek gitmese oynamazlar futbolcular istemiyo bu bir Gercek gitsin bakin nasil oynuyorlar belediye El atmasi lazim
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    İlk devre 24 puan topla hatta düşüş ilk yarının son maçlarında başlamasa bu puan otuzun üstüne bile çıkabilirdi ve lig bitmeye 7 hafta kaldı alınan puan 1 takım sahada geziniyor kazanmamak için ne gerekiyorsa onu yapıyorlar çok zor günler gördük tesislerde yemek çıkmadı ağrıya alt yapı ile maça gittik ama hiç bir zaman bu kadar ruhsuz futbolculara sahip olmadık o sahaya çıktıkları anda maçı kazanmak için her şeylerini ortaya koyarlardı ne yapsanız boş futbolcu oynamıyor sahada mış gibi yapıyor takıma aidiyet duyan bir tane topçu yok üzülme malatyam İstanbul'da başkan arayanlar bir gün başkana kardeşim sen ne yapıyorsun demeyen divan kurulu ve şehrin ileri gelenleri bu vebalin hesabını versinler nasilki Tanrıverdi çekti gitti hesap sorulmadi 50 gün sonra adil başkanda gider bir dahada Malatya'ya uğramaz bazen görevleri zirvede bırakmak biraz dinlendikten sonra ihtiyaç duyulursa geri dönmek faydalıdır ben başkanın yerinde olsam 2019 yılı mayıs ayinda bu takımı bırakırdım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Battal (3 yıl önce)
    Ali ravci daha iyi takim cikarmiyormuydu Allah askina ama bir gercek var adamlarin dini imani para olmus ya hic mi sizde vicdan yok o kadar para aldiniz yazik gunah ya nasil olsa takim duser bende baska kulube giderim mantigi var adamlar oynamiyor oynamiyor anlasaniza onlarda baskana kizmis bilerek oynamiyorlar bas parayi bak goztepeye bes atarlar bunlar boyledir arkadaşlar baska sorun yok besiktasi yenen bu kadro unutmayin tek sorun para para para
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    İngilizce çalan bir parça için böyle bir yorum yapar mıydın??? Bu kafalar çürüdü artık. bırakın bu bağnazlığı anlamadığı bir dilmiş. müzik dili için anlaman gerekmiyor. Müziği evrensel kılan yönü bu... Bu dile tahammül edemiyoruz deyin gitsin kıvırmayın. Ondan sonra da çıkın kardeşlikten bahsedin olur mu????
    0
    0
    Yanıtla
  • Vakur (3 yıl önce)
    Bu takımın bu hale gelmesine emeği geçen başta Malatya medyası (spor yorumcuları) ile ben dahil tüm taraftar, seyirci,Başkan,idarî tekni k yönetim,futbolcular,baştan sona 18 + yaşlar herkes , asıllar ile vekiller , hepinizin eline sağlık.Başka ne diyemki.küfür yok.centilmenlik.yorumlarda sallayabilirsiniz ama küfür etmeyin, Bide diyorumki iyimser duygusal kalan 7 maç 3 galiyev 3 beraberlik1 mağlubiyet toplam 25+12 = 37 lig de kalır mı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yahu bırakın bu toplamayı,çıkarmayı.12 maçta bu takımın galibiyeti yok.Kendince bir hesap yapmışsın ve takımı ligde bırakmışsın.Hala gerçeklere gözlerinizi kapatmaya devam edin..Kümede kalmak isteyen takımın hırsı olur,isteği olur.Rize ye bakın kümede kalmayı istemek böyle birşey ,şampiyonluk adaylarından galatasarayı hemde 2'0 yeniyor.Biz bırak üst düzey takımlaŕı alttaki tüm rakiplerimize yenildik.Hemde hep bu zayıf takımlara kendi sahamızda yenildik.Adil gevrek herşeyiyle bu takımı harap etti.Siz de hâlâ hesap yapın.
    0
    0
    Yanıtla
  • SELÇUK (3 yıl önce)
    yenilgiye haketmemek ne ya bırak git takımı onuruyla düşsün sattılar zaten takımı ne kaldıki
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Umut buluta 90 dakika tahammül eden kişinin hocalığından şüphe ederim.hocanın hikmeti bu kadar olur.lütfen hemen bavullarını topla git.bundan sonra masal dinleyecek sabrımız yoktur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatya lı (3 yıl önce)KERNEKLİALİ isimli kullanıcı yorumuna
    Katılıyorum umut ne diye duruyor bu takımda git kardeşim oynama sen senden bir şey olmazzz
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyaspor 1966 (3 yıl önce)
    Hocam sizin suçunuz yok, burada tek suçlu başkan ve ekibi hazır takımı üç beş kuruş hesabı yaparak ( nasıl olsa duşmeyiz ) bozarak, hocasını göndererek sonunu getirdiler. Özellikle içimizde bulunan eksikleri görüp de susan, sırf benim adamım diye sesleri çıkmayan sözde taraftarlar bu takımın bu hale gelmesine sebep olmuşturlar.Biz takımın kapasitesinin belli olduğunu, bu ligin altında olduğunu söyledik ama nafile.Bu takım Ankaragücü maçı sonrası kümeye düşmeyi hak etti.Bundan sonra hiç bir maçta şaibe yapmadan serefimizle mücadele ederek son yedi haftayı bitirerek gelecek sezonun hesabı yapılmalıdır.Yoksa birinci ligden de düşeriz.Çok örnekleri var hepimize geçmiş olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Sadece gülüyorum takım oyunu yok bireysel bir şeyler yapmak isteyen fakat hiç bir şey yapmayan oyuncular var takımı şef gibi idare edecek top dağıtacak yani iyi bir 10 numara oyuncu yok oyuncularin çoğu kilo almış yedek kaleci yok birde buna gönlünü varını yoğunu ortaya koymayan oyuncuları ekleyin Allah'ım bitsin bu lig ızdırap çekmekten usandık 10 haftada bir puan .
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Moral ve motivasyonu bitik,iyi oyuncuları kalmamış bir takımdan daha ne beklenir?Hikmet karamanın hiç ama hiç suçu yok.1 ocak itibari ile 3.Teknik direktörünü getiren 3 ay çalışmamış ,parasız,pulsuz bu takımı bu hale A.gevreğin getirdiğini tüm suçun başkana ait olduğunu herkes biliyor.Birde bu takımın bu hale geleceğini aylar öncesinden uyarılara rağmen kulağını tıklayanlar suçludur.Onları da biliyorsunuz bizde biliyoruz.Bu takım düşerse ki düşmeye doğru hızla ilerliyor.Bu borçla da iflah olması mümkün değildir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selçuk (3 yıl önce)
    Dün akşamki takımda Bifuma top oynadımı bana göre bu oyuncunun kadro dışı bırakılması lazım hiç dün akşam olumlu bir bir hareket yapmadı ve resmen yürüyor sahada
    0
    0
    Yanıtla
  • Carbon (3 yıl önce)
    Yaw yanarım yanarım da öndeyiz be hocam 3 puan geliyordu nasıl da umutlanmistik sonrasini konuşmaya dilim varmıyor işimiz dualara kaldı diyor hoca ne diyim artık ne yönetimi ne başkanı ne hocayı eleştiri yağmuruna tutsak ne yazar bitti artık....
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (3 yıl önce)
    Takımın oyun sıkıntısı atletik yapılı futbolcusu olmaması.Bunların kabiliyeti bu kadar.Hepsi kırılgan, saatli bomba.Heran hata yapmaya müsait ,dar alanda top oynayamayan,pozisyon hatası veren bir takımız. Yönetimsel sıkıntısı daha da büyük.Vizyonsuz başkan iyi-kötü oynayan takımımız vardı puan alabiliyordu onu bozdu.Akıllara zarar bir karar, ne düşündü Allah bilir.Yerlerine döküntü futbolcular getirdi. Sanki bilerek takım sabote edildi.Takımımızın ligde kalması bir mucize.Allah yardımcımız olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp Tunga (3 yıl önce)
    PREZENTABL, özellikli eleman alınacaktır. Kıymetli dostlar. Her şey bu kelimede saklı. Vasıfsız bir eleman bile alınırken istersin ki PREZENTABL olsun. Yani konuşmayı bilsin. Yani kekelemesin.. Yani bir imajı olsun. Yani kerşısındaki ile iletişim kurabilsin. Yani karşısındakini etkileyebilsin. Ki, kafasındakileri uygulayabilesin... Karşındakini kazanabilesin. Gel gör ki PREZENTABL olmayan bir milyon nüfusa sahip bir şehrin kulüp başkanı: DEPREM SONRASI ERTELENEN TRABZON MAÇI İLE BERABER KULÜBÜNE VE MALATYA YA İHANET ETTİ. Kendisini ifade edemedi. Kaosu lehimize çeviremedi. Yeterli ve anlaşılır olamadı. Tam aksine keşmekeşin içinde boğuldu. Şaşırdı, dere geçilirken at değiştirilmez diyemedi. Şaşırdı, oyuncularını sattı. Şaşırdı, umutu aldı. Şaşırdı bitmiş bir Gökhandan medet umdu. Şaşırdı, egosuna yenik düştü. Ve şaşırdı tıpkı Bugün olduğu gibi ne yapacağını bilemez hale geldi. Ralli pilotlarının yanında birde yardımcı Go Pilot olurki Hız - Fren ayarı yola göre tehlikeli virajlarda felaket yaşatmasın. Şu koca Malatyaspor camiasında yöneticiler sustu, ileri gelenler sustu, adama başkanlık verenler sustu. Şehri idare edenler sustu. Sadece bir avuç taraftar konuştu. Cılız sesini duyurmaya çalıştı. Taraftar 13 haftadır düşüyoruz diye bağırdı. Aldıran olmadı... Kimin umurunda.... Taraftarın dışında Herkes pembe panjurlu ev rahatlığında.. Eminim umurlarında değil. Eminim karınları ağrımıyor. Eminim uykusuz da değiller. Selahiyettsn uzak bir kulüp başkanı ile Ruhsuzlaşmış oyuncular ve Şov meraklısı bir teknik direktör ile tüm bu yaşatılan ızdırapların ardından: Bir şehri delirttikten sonra Takım kümede kalsa ne olur, Küme de kalmasa ne olur.... Siz bir şehrin hayallerini yok ettiniz... Velhasıl, kendinize yenik düştünüz. Eserinizle övünün...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Malatya artık resmen düştü. Daha da belki 15 belki20 sene sonra süper lige döneriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)
    Gerçekleri kabul etmek bu kadar zor mu bu takımı yönetim bu hale getirdi pardon yönetim değil başkan bu hale getirdi keşke pandemi döneminde kulübün anahtarını sayın valimiz ve sayın Gürkan la toplantı yapıp onlara teslim etseydi ben eminim sayın valimiz ve sayın başkanımız bu işe bir çözüm bulurlardi artık bu sansimizda kalmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuzca (3 yıl önce)
    Arkadaşlar takımın da hocanın da kabahati yok. Suçlu yönetim. Çünki takımda ön oyuncusu dediğimiz tipte oyuncu yok yahovic ve gulerme koy yeniden bu takıma yine kazanır. Yönetim 500 bin euro vermeyip gulermeyi almadığı gün zaten düştük. Birde jahovic için isteyen gider cümlesi ile de fiilen düştük. Umut bulut ile gökhan töre ile bu takım ileride üretken olamaz. Bifuma da şahsi oynuyor zaten. Yapacak şey seneye nasıl tekrar lige dönerizi konuşmaktır
    0
    0
    Yanıtla
  • Hoca takımın puana ihtiyacı var oyunu 1-0 üzerine kur ziya doğan taktiği bize lazım olan üç puan maceraya gerek yok öndeyken ofansif oynamaya ne gerek var takım çöküntüyü yaşıyorken bir galibiyet bizi havaya sokardı
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (3 yıl önce)
    Buradan Malatyaspor yönetimine ve Hikmet Karaman'a sesleniyorum, istifa da bir hizmet ve erdemdir, bu işi beceremediniz, istifa edin bırakın bu takımın yakasını. Bir de yönetime yakın Malatyaspor'u sözde temsil eden bazı sosyal platformlarda kürtçe türkülerle takıma sözde destek veriliyor, Resmi dilimiz ve herkesin anladığı dil Türkçe'dir. Türkçe çalın, herkes anlasın. Malatya'yı yanlış tanıtmaya hakkınız yok. Ben de dahil bu şehirde yaşayan yüz binler, futbolcular ve teknik heyet çalınan kürtçe türkülerde ne söylendiğini anlamıyor bile, böyle şeyler dışarıda ve içeride yanlış yorumlanıp ters tepki yaparak Malatya ve Malatyaspor'a zarar verir. Bu şehri ayrıştırmaya ve yanlış tanıtmaya kimsenin hakkı yoktur. Özel hayatında herkes istediği şarkıyı, türküyü özgürce dinliyor kimse de karışmıyor zaten ama herkesin ortak noktası Malatyaspor platformunda Malatyalıların çoğunun anlamadığı, Malatya'yı tek ırkmış gibi gösteren, yanlış tanıtan, yanlış anlaşılmalara ve ayrıştırmaya açık müzikler çalınamaz, kimse de Malatya'yı ve Malatyaspor'u yanlış tanıtamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • EMRAH (3 yıl önce)
    Bu takım nasıl olsa düşecek. Benimde önerim ikinci yarı 1 puan alan bu takımın başkanından, hocasına,futbolcusuna kim varsa hepsinin göndersinler.Yapılan sözleşmeleri iptal etsinler.Böyle bir saçmalık var mı paraya gelince tıkır tıkır almayı biliyorsunuz.Ben 40 yaşındayım futbol ile iç içeyim bu yaşıma kadar hatırlamıyorum ikinci yarı 1 puan alan bir takım.Almışsada ekonomik sebeblerden kulüpdeki futbolcular takımı bırakmış gençler sahada olduğundandır. Bu arkadaşlar profosyonellermiş ya yedikleri,içtikleri boğazları dan nasıl geçiyor.Yazıklar olsun biraz nefis biraz gurur olur bir şehrin kaderiyle bu kadar basit bir şekilde oynanmaz.Hiç mi ruh yok sizde hepiniz bırakın gidin gençleri oynatsak sizden daha fazla puan alır. Hikmet hocada boşuna ugraşmasın bunlardan hicbirsey olmaz. Olsaydı şimdiye kadar bu kadar lafdan sonra biraz gururlarına dokunur birşeyler yaparlardı.Yazıklar olsun yine 2.lig göründü..
    0
    0
    Yanıtla
  • jubo (3 yıl önce)
    ne anlatıyorsun hoca sende bittmişsin futbolcularda
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (3 yıl önce)
    Tek suçlu başkan ve beceriksiz yönetim. Şehrimiz ve Malatyaspor'umuza geçmiş olsun kendi kendimizi kandırmayalım bu saaten sonra bu takımdan bir şey olmaz.En önemli iki oyuncunu sat ondan sonra bu rumuzlardan kurulu takımdan puan bekle.Bize bu sıkıntıları yaşatan gönderinden bur an önce istıfalarını bekliyorum.???
    0
    0
    Yanıtla
  • ..44malatya (3 yıl önce)
    Soylenecek so z yok goztepe.macini.alin
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (3 yıl önce)
    Maç sonu açıklamaya bak ne saçma. Maç öncesi Mustafa akbsş sakatlandı diyor mahnayı orada arıyor. Bir kere mina ve hadebe varken senin orda canlı bomba mustafa akbaş ilk 11. De düşünmen saçma ve yarin diğer maçların sonucuna bakacağız. Heyyy yavrum heyyyy
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    Baştan Böyle mutluyduk Kasamız Dolu Takımdanda memnunduk????? Taaaakkkkiii Takımın yani Beldireği oyuncularını satıp Malatyanın Kasasındaki Paralar böyle kanatlanıp uçunca??? Bu duruma geldik??? Takımı Bu Duruma getiren sebep olan kim SUÇLU kim SUÇLU hiçmi hesap sorulmayacak
    0
    0
    Yanıtla
  • suat (3 yıl önce)
    hoca.. hoca... yanlış kadro çıkarıyorsun... hadebeyi yedekte tutup, robini defansa koyuyorsun.. ben robine kötü demiyorum, ama robinin yeri defans değil, orta sağanın sağıdır... umudun yeri sağaçık değildir, vidarın yerine umudu koyup, sağ kanada bifumayı, sol kanada da fofanayı koymalıydın... sistem değiştiriyosun ama, bizim yeni sistemleri değiştirecek zamanım yok...ben bu cahil aklımla bunları görüyorum... demekki hergün bi televizyona çıkıp olmuyormuş..
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorumlarına katılıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Koca şehirin takımı süreç sonunda dibe vurdu!! Bu sonucu yadırgamıyorum aslına bakarsakta kimsenin yadırgamaması lazım, çünkü maçlara covid arası verilmesede muhtemelen yeni malatyaspor kasımpaşa'ya yine yenilecekti evinde yada dışarıda farketmez bu takımın bu sezon itibarı ile işi bitmiştir.Şimdi yeniden yapılanma ile önce adil gevrek'ten kulübün mali tablosu için adli merciler göreve davet edilmek suretiyle hesap sorularak yollar ayrılacak.Daha sonra da şeffaf ve mümkünse istanbul harici,malatya menşeili bir yönetimle belediyenin ve milletvekillerinin daha sıkı denetleyeceği( adil gevrek yönetimini denetlediği gibi değil ) bir yönetim oluşturulacak ve mümkünse önce ptt liginde mali açıdan ligde kalacak bir zemin hazırlanacak.Bu saatten sonra bir süre sportif başarı unutulacak ilk hedef mali tablonun denge sağlaması günümüz türkiye'sinde futbolda maliaçıdan düzelemeyen takımlar artık tarihe gömülmeye mahkum ediliyorlar.Bizim şehrimiz keza malatyaspor'un yok oluşundan sonra en büyük avantajı malatya belediyespor gibi bir belediye takımı vardı ve bu işleyiş bir şekilde yeniden dinamikleri ayağa kaldırdı ama artık işler zor hemde çok zor bu yüzden şimdiden yeni sezon için çalışmalar yapılmalı.Tüm malatya'ya yeniden geçmiş olsun.Hımm bide bu arada şunuda demeden edemiycem adil gevreğin kalemşörleri acaba şu anda ne düşünüyorlar bunuda sanırım demeden olmaz.Allaha Emanet Olun..
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporlu (3 yıl önce)
    Mağlubiyetlerin 1. sebebi aylardır Robin yalçın her maçta çıkar tüm oyuncuların emeğini boşa çıkarır. hala göz göre göre niye oynatılır bilemiyorum. 2. sebebi ise Hikmet karaman takımın 1-0 önde ve orta saha top tutamıyor töre ortalıkta yok neden adamı dışarı atmıyorsun ve Murat yıldırımı almıyorsun bunu bilmek için teknik adam olmaya gerek yok ki . Aylardır tesisleri terk etmeyen Haddabe gibi stoperin varken robin yalçın nasıl stoper başlatırsın yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdal (3 yıl önce)
    Buneya futboldan anlayan bir adam yok başkanı öyle teknik direktör öyle bunasıl işbilmezlikhiçmi oyun okuyamıyor bu adam ancak basına demeç vere zaten siyasi zaten adamgibi si yok hani nerde gürleyenler nerde bu şehrin vekilleri Malatya'nın neyine sahip çıkıyorlar rezil olduk bundan sonraki maçlara çıkmasınlar daha iyi başkan oynasın yazık bu takıma bıkakın hiç olmazsa kendi elinizle düşürdünüz yazžžzžzzžzzzzıııkkkkkk
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Haftaya da göztepe bizi 3 - 1 yener... Tff 1. Lig yolu çoktan göründü.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (3 yıl önce)
    Yorumcu arkadaşlar takımı yerden yere vuruyorlar.Galip gelseydik farklı hikayeler yazılacaktı.Takım genelde kötü değildi Ancak kişisel hata ve beceriksizlikler mağlubiyeti hazırladı.1-0 öndesin ceza sahasında o kadar müsait topa vurma imkanın var Donald gibi tecrübeli oyuncu iki defa topu olumsuz kullanıyor .Atsa iş farklı olacak.Robin hiç yapılmayacak hatayı yapıyor Mina telafi edemiyor.Yine Gökhan ve Birimua’nın daha iyi olması gerekirdi.Yorumcuların haklı olduğu birçok şey. var ancak rakiplerde öyle çok kolay yeneceğin rakip değiller üzücü olan skor avantajı yakalamışken kaçı vermek.Ama ben umutsuz değilim İnşaallah telafi ederiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cirmikti li (3 yıl önce)
    Himmet Hocam kadro dizilisin ben bu maçı şans eseri kazanırım felsefesi.o da oluyordu.benim her zaman favori oyuncum hatta büyük hata yapana kadar.iki forvet le oyuna başlamak zaten hatanın birde ısrar etmek hatanın en büyüğü 14 numaralı formasıyla numara gezdiren oyuncuyu ısrarla takımda tutmak sanki tüm dişleri tamam altın dışı süs ölsün diye yakmaya benzetiyorum.siz artık düşmüş senin hesabını yapın.gecmis ola.baskan aklı adamsın.iyu yolcularını satın Kendi zararını kurtardın.takim düştü istifan cepde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (3 yıl önce)
    Partizan maçında Mina topa dokunsa tur atlayıp Manchester gibi takımı malatyaya getirecekken geldiğimiz noktaya bakın. Bu kadroyu muhafaza etsinler inanın Tff 1.nci ligde de uzun süre kimseyi yenemez bu ruhsuzlar. Güzelim stada yazık oldu onca masrafa yazık. Siper lig maçlarına gelmeyen adam 1.nci lig maçına hiç gelmez. Bi gönül sayfası daha kapandı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)
    Yeter bu ızdirabi bu ilde ve il dışında yaşayan Malatyalılar a yaşatmaya ne yönetimin nede oyuncuların hakları vardır şu manzara lig tarihinde goruldumu 10 maçta bir puan 15 maç galibiyet yok ve ortada bir sorumlu da yok takım düşmüş bizimkiler hala hayal aleminde tatlı ruyadalar cek caklarla günü idare ediyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)
    Bu ilde gerçekleri konuşan sayın vekilimiz Fendoğlu vardı tahminim oda konuşmama talimatı aldı herkes diyorki şu lig bitsede kurtulsak .
    0
    0
    Yanıtla
  • takim kaybedince. Herkes uzman bir teknik direktör havasi ile buraya kadro yazıp çiziyor , kazanınca ise cok iyi taraftar oluyor. Ulke olarak kazanmayı da kaybetmeyide bilmiyoruz her konuda olduğu gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Hoca hala biz mağlubiyeti haketmedik diyorsa bu sözün üzerine yorum yokkkkkkkk.sahi demeç yarışına giren ekranda bir karede ben yer alam diyen yöneticiler nerde gercekten bu kadarida olmaz diyorum ve çıldırıyorum sahi benim doktorum nerdeeeeeeee.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çakırrr (3 yıl önce)
    İlk dönem,konya maçına bir tofaşın içinde 7 kişi sabah gelip,akşam maçtan sonra geri malatyaya dönen amigo İsot Kemalin hakkını nasıl ödeyeceksiniz siz.Yazıklar olsun size.Deplasman maçlarına bile her türlü rezillikle gelip giden o taraftarın hakkını nasıl yiyorsunuz.Yediğiniz lokmalar boğazınıza dizilmiyorsa her maçı böyle oynayabilirsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Yazık çok yazık bu kadar óvsende yersende ne yaparsan yap ruh kaybolmuş ah Gökhan ah topu alıyorsun bir sağa bir sola dönüyorsun kaptiriyorsun ikinci devre 10 maçta bir puan 15 hafta galibiyet yok be kardeşim beni futboldan o kadar soguttunuz ki bir daha futbol un f sini anmayacagim adil başkan olmuyor ne yapsan olmuyor bu pandemi döneminde su kulübün defterlerini alıp hesabını verip kulübümüzü şehri eminimiz sayın Gürkan a teslim etsen olmazmiydi bu saatten sonra bu takımın puan alacağına inanmıyorum ver elini Malatya amatorune bir insanı iki defa aynı yılan sokarmi 2005 yılında efsane Malatya sporu benzer hatalarla mezara gömdük hiç ibret almadık yıllarca uğraştık didindik yenisini lige çıkardık onuda benzer hatalarla tarihin çöplüğüne gönderiyoruz iki defa aynı hatayı yapan başka bir il varmı bilmiyorum.bu ilde bir başkan bulamıyor sürekli İstanbul'da mahalle mahalle başkan ariyorsak sonuç bu olur yarın adil baskanda şapkasını alır gider teknik adam ve oyuncularda gider biz bize kalırız kısacası geçmiş olsun malatyam borç batağında altyapısı olmayan spor toto teşkilatı bir bina yapmasa oyunculari otelde kalacak takımınız hayırlı olsun .
    0
    0
    Yanıtla
  • Şahin (3 yıl önce)
    Mahalle takımı bile bu kadar rezil bir oyun oynamaz böyle bir antrenör böyle futbolcularla bu Malatya’nın yüzü gülmeyecek Bu kadar rezil bir oyun Allah aşkına Hikmet karaman dediğiniz kişi hangi takıma gittiyse o takımı küme düşürür bu kadar vicdansız merhametsizlik Olur mu ya
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 MALATYA (3 yıl önce)
    Abi çok zor değil, kalın şu ligde... Mücadele edin,savaşın!
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp Tunga (3 yıl önce)
    Kim ki Malatya sporun bu rezil duruma düşmesine sebep olduysa, Fırsat verdiyse, Gözünü kapattıysa ve Hesap soracağı yerde çanak tuttuysa Ve yine bu çapsızlar takımını Malatyaya layık gördüyse: Beceriksizler takımı oyuncularına, teknik sorumlusuna ve bunların başındaki zevata binlerce yazıklar olsun.. Bu utanç boyunlarına yafta olsun. Malatya toprakları herbirine haram olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Sahipsiz Malatyam (3 yıl önce)
    Maç kazanacak hiçbir kapasiteniz yok boşuna ağlamayın Malatya’yı hem Başkan ve yönetim hem futbolcular hemde sizler bu duruma getirdiniz bu halle hiçbiryere varamazsınız hep para için varsınız kabedecek olan sadece Malatyalılar sporseverler yarın hepiniz gidersiniz biz kalırız maalesef sizlere söylenecek birşey yok sahipsiz Malatya bu yorumları okusanız ne olduğunuzu bilirsiniz para para para
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardesim futbolcular da ruh yokki
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (3 yıl önce)
    şimdiye kadar hiç olumsuz bir düşüncemi yazmadım.ama şunu anladımk;,eğer bu takım ligde kalırsa,düşen takımlara çok haksızlık olacak.yönetim-hoca-sahada koşturan amatörler,hepsi bir fiyasko!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • TARAFTAR YMS (3 yıl önce)
    Lütfen tüm yorumcular olarak son düzlükte üzücü yorumlar yaparak ne hocaları, ne de futbolcuları etkilemeyim. Çünkü bu son düzlükte ne futbolcu ve hoca değişimi olmayacağını biliniz. Üzücü yorumlar ile düşmeye katkınız olur. Başka bir şey olmaz. Düşünce, o zaman fikir tealisinde bulunup doğru yolu bulalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Yavuz (3 yıl önce)
    Hoca takımı oynatmıyor. Olay bu. Kemal özdeş de oynatamadi. Devre arasında hoca gönderirsen olacağı bu
    0
    0
    Yanıtla
  • Darendeli (3 yıl önce)
    Yeteeeeeer çildirtin bizi Kasımpaşa saldırıyor defansinda açık veriyor çıkar o ayağına top deymeyen futbolcu olduğuna sen bile inmadiğin vidari çıkar orta sahayı güçlü tut ileride kontra atağa uygun bifuma olur fofana olur al oyunu 2 sıfır yap maçı bitir öyle yapmazsan elin hocası baskılı oynar seni hataya zorlar beş dakikada 2 golünü atar 3 puanını alır ligde kalır sende nemrutta güneşin doğuşunu mu batişinimi izlersin bilmem geldiğinde beri oyuncuyu motive edeceği yerde sürekli futbol dışı yorumlar yaptın yazık günah bu maçı ilk otuz dakikada bitirmem gerekirken ne hale getirdin bizler paranparçyiz utanmadan gidip o tesislerde yiyip içip yatacaksiniz umrunuzda değil ama ne yönetime ne teknik heyete nede futbolculara hakkımızı helal etmiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Bifoma ve gökhan ne oynadı acaba hikmet bey kaç top öldürdüler haberin varmı tek oynadıkları calım atıp kendi etrafından dönmek yazık yazık hikmet beyyyyyyy
    0
    0
    Yanıtla
  • Spartacus (3 yıl önce)
    Oldu gözlerim doldu haketmek değil maçı kazanmak önemli öne geçtikten sonra maçı kaybetmek nasıl birşey ben anlamıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Bu kadar beceriksiz topcular yöneticiler ve teknik heyet milyonda bir bir arada bulunur o da bizim şansımız
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 (3 yıl önce)
    Nasil hakketmedin.takim 1.0 onde K.pasa tek kale oynuyo, sen oyuna müdahale etmek için gol yemeyi bekliyon.Jurgenn Klopp sana boylemi futbol öğretti hoca.Skypde canli yayinda konuşmak kolay, hünerin varsa maç oynanırken göster
    0
    0
    Yanıtla